Survivor 11 Haziran 2017 kim elendi?


Güncelleme: 13 Haziran 2017 : 00:33
14

Survivor 2017 11 Haziran’da kim elendi? Survivor 11 Haziran 2017 Pazar akşamı kim elendi? Survivor 11 Haziran 2017 elenme adayları kimler?

Survivor 2017’de Kıbrıs finaline çok az bir zaman kaldı. 3 kişi kalan gönüllüler takımı 5 kişi olan ünlüler takımına karşı eşi benzeri görülmemiş bir savaş veriyor. 3 kişi kalmalarına rağmen birçok ödül kazanan gönüllüler takımı dokunulmazlık oyunlarında da büyük bir mücadele sergiledi.

Finale çok az bir zaman kaldığı için büyün yarışmacılar Kıbrıs finalini görmek istiyor. Kıbrıs finaline giden yolda toplu sms sonuçları etkili oluyor. Toplu sms de en altı sırada olan yarışmacı potaya çıktığında elenmek zorunda kalıyor. Geçtiğimiz hafta Elif, İlhan ve Adem’le aynı potaya çıkan Gökhan, o dörtlü arasındaki oyu en az olduğu için elendi.

 

 

Ünlüler 10 Haziranda yapılan dokunulmazlık oyununda oldukça başarılı bir performans sergilerken gönüllüler büyük üzüntü yaşadı. 3 kişi kalan gönüllüler takımında bir veda daha yaşanmak istemezken ünlüler oyunu kazanmak için büyük mücadele gösterdi.

11 Haziran’da yapılması beklenen eleme Türkiye Kosova arasındaki milli maçtan dolayı 12 Hazirana ertelendi. 10 Haziranda yapılan dokunulmazlık oyununu gönüllüler kaybetti. Gönüllüler takımında Berna bireysel dokunulmazlığı kazandığı için Ogeday ve Elif direkt aday oldu. Ardından 12 Haziranda yapılan dokunulmazlık oyununun kazananı gönüllüler takımı oldu. ancak gönüllülerin bu oyunu kazanması bir işe yaramadı. Çünkü Sabriye ve İlhan gibi güçlü isimlerin potaya girmesiyle elenen Elif oldu.

 

Survivor 2017 12 Haziran’da kim elendi?

 

Survivor 2017 Finalistleri Kim Olacak?

 

Survivor 2018 All Star Kadrosu? Survivor All Starda Kimler Olacak?

 

Survivor 2017 Büyük SMS Sıralaması? 27-28 Mayıs SMS Sonuçları?

14 YORUMLAR

  1. Survivor bu nasıl adaletsiz yarışma nasıl oylama anlam veremiyorum insanlar oy verirken neye göre oy veriyor anlamadım acun bey böyle oylama olmaz seneye aynı oylama yaparsan sizi kimse seyredmez takımların en zayıf yarışmacıları duruyor güçlüler eleniyor seneye erzurumlu teyo yu gedir yarışmacı yap bütün erzurumlular oy verelim finala çıkaralım yarışma önemli değil nasılsa acun bey böyle oylama olmaz böyle adalet olmaz bu haksızlık biri parkurda kendini parçalayacak sakat kalacak elenecek birileri parkurda yürüyecek finala gidecek parkurda yürüyenleri halk değil bence orda kendini parçalayan yarışmacılar elemeli çok sinirliyim

  2. Gönüllüler kazansın zaten 3 kişiler 2 kişi kalmasınlar ünlüler kaybeder ve Sabriye eşenir

  3. İnşallah gönüllüler kazanır ve ünlülerden iki eleme adayı çıkar ve Sabriye eleme adayı olur sonrada Sabriye elenir

  4. Tabikide Elif’i destekliyoruz inşallah ünlüler den gider Gönül lüler zaten üç kişi o yağın ağırlanması gerekir adillikse tabiki taraf tutulmuyorsa giden çok olan yerden gitmesi lazım

Comments are closed.