Survivor 10-11 Haziran 2017 Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı?


Güncelleme: 12 Haziran 2017 : 22:00
0

Tv8’in sevilen yarışma programı Survivor 2017 finale doğru tüm hızıyla devam ediyor. Survivor 10-11 Haziran 2017 Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı? Dokunulmazlık oyunlarının kazananları haberimizde.

Acun Ilıcalı’nın sunumu ile ekranlara gelen Survivor 2017 yine kıran kırana bir dokunulmazlık oyununa sahne oldu.

En son Gökhan’ın adaya veda etmesi ile kan kaybi artan gönüllüler, bu hafta aldıkları oyunlarla yarıştan kopmadıklarını gösterdiler. Takım içi tartışmalardan kaçınmaya çalışan Gönüllüler Kıbrıs finali için zirveyi zorluyorlar.

 

 

Geçtiğimiz gün anlat bakalım oyununu kazanan gönüllüler, adada lüks yaşam ödülünü de kazanmışlardı. Yine Mor Odanın son oyunu olan çökertme kebabını da ödüllüler almış ve yarıştan kopmadıklarını ispat ettiler.

Survivor’da 10 Haziran’da yapılan dokunulmazlık oyununa Sema ve Berna arasındaki gerilim damga vurdu. Sema aslında gönüllüler takımı ile oldukça iyi anlaşıyordu. Ancak yarış heyecanı sırasında Berna ile birbirlerine karşı istenmeyen kelimeleri kullandılar.

Büyük topları ilerleterek devam edilen yarışmada Sema’nın hızı yine diğer kadın yarışmacıları geride bıraktı. Berna’nın düşmesi ise takım arkadaşlarını çok korkuttu. Berna ile Elif arasında da gerilim tırmandı. Ancak 3 kişi kalan gönüllüler takımı artık birbirleriyle daha iyi geçinmeye başladığı için bu kavga da kısa sürecek gibi görünüyor.

Son zamanlarda başarısını arttıran Gönüllüler Takımı 10 Haziran 2017’de yapılan dokunulmazlık oyununda galibiyete daha yakın dursa da ünlüler takımı dokunulmazlık kaybetmek istemiyor.

10 Haziran’da yapılan dokunulmazlık oyununda 9-9’luk mücadele sonrasında oyun bayrak yarışına kaldı. Bayrak yarışında Adem ve Sema, Ogeday ve Elif’e karşı mücadele gösterdi ve kazanan gönüllüler oldu. Gönüllüler takımında bireysel dokunulmazlığın kazananı Berna olduğu için Ogeday ve Elif direkt aday oldu.

 

Survivor 2017 12 Haziran’da kim elendi? <<<Tıkla

 

Survivor 2017 Finalistleri Kim Olacak?

 

Survivor 2018 All Star Kadrosu? Survivor All Starda Kimler Olacak?

 

Survivor 2017 Büyük SMS Sıralaması? 27-28 Mayıs SMS Sonuçları?