Söz

Söz Dizisi 81. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı Mı?

Paylaş

Söz’ de ‘Tim’in yeni komutanı kim’

Star Tv’nin sevilen dizisi Söz 81. yeni bölüm fragmanını yayınlamıştı. Dizinin yeni fragmanında; Albay Erdem tehlikede olduğu görülüyor. Derya ise artık Dragan yüzleşiyor. Tim yeni bir görev geliyor bu görevde tim’e kim komuta edecek? Bu yani tim Komutanı Yavuz mu yoksa başka biri mi? Bu soru şu sıralar merak konusu oldu. İşte Söz 81. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Söz dizisi 81. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Söz 81. yeni bölümüyle 6 Mayıs 2019 Pazartesi akşamı Star’da olacak. Söz’ün bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

SÖZ 80. Bölümünde Neler Yaşandı?

Yavuz Dragan’ı yakalıyor. Ama Yavuz  Dragan’ı öldürmeyerek adalete teslim ediyor. Yavuz Dragan’ı sorguya çekiyor. Dragan gözdağı veren Yavu’un ne yapacak? Dragan ise her şeye rağmen kendine güveniyor. Yavuz ise ona dersini veriyor. Linda’dan aldıkları bilgiler doğrultusunda örgütün başındaki ismin peşine düşen Yavuz elebaşını yakalayabilecek mi?. Kopuk ile beraber iz süren Yavuz hedefinde büyük patron var.

Tim ve Yavuz İş Başında!

İstanbul’da yaşanan büyük bir patlama ile her şey yerle bir oluyor. El Muğdar’ın serbest bırakılması için katliam yapıldı. Sadık’ın sorguya alınması ile tehdit daha da büyüyor. Sadık, Dragan’ın serbest bırakılmaması durumunda İstanbul’un her yerinde devam eden bir sürü patlamaların olacağını söylüyor. Tüm bu tehditlere kulak asmayan Yavuz ve Eylem Sadık’tan önemli bilgiler ediniyor. Tim bu sırada İstanbul’da yaşanabilecek yeni hain saldırılara engel olmak için çalışıyor. Tim etrafta dolaşan canlı bombaların izini sürerken Yavuz ile Eylem de bu saldırıları yaptıran asıl kişinin büyük patronun peşine düşüyor. Bu koşuşturmada sırasında büyük adrenalin ve aksiyon sahneleri yaşanıyor. Söz dizisi izleyicisinin nefesini kesecek yeni bölümü ile Star Tv’de..

Melek Bayraktar

Ben MELEK, 24 yaşındayım ve Karadeniz Teknik Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla ilişkiler Reklamcılık lisans mezunuyum. Yeni mezun oldum şuan kpps çalışıyorum aynı zamanda bir dergide köşe yazısı yazıyorum.

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce