Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

MEHMET ÇEPİÇ EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ DİZİSİNDE!

Paylaş

Yaklaşık 4 sezondur Atv ekranlarında Salı akşamları izlenme rekorları kıran, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine yeni bir oyuncu katıldı. Daha önce pek çok diziden tanıdığımız Mehmet Çepiç’in, önümüzdeki bölümden itibaren ekipteki yerini alması bekleniyor.

HANGİ ROLDE OYNAYACAK?

Mehmet Çepiç’in dizide Mit Müdürü rolüyle izleyici karşısına çıkması bekleniyor. Daha detaylı bilgi edinirsek paylaşacağız. Fakat yeni bölümde oyuncunun nasıl etki bırakacağının, daha iyi anlaşılacağı düşünülüyor. Şimdi, Mehmet Çepiç kimdir? Daha önce hangi dizilerde rol aldı? Bakalım.

MEHMET ÇEPİÇ KİMDİR?

Oyuncu, 8 Şubat 1962 tarihinde Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Ankara’da tamamlamıştır. 1980 yılında, tiyatrocu Erkan Yücel’in kurduğu Ankara Halk Tiyatrosu kursuna giderek 1981’de profesyonel oyunculuk hayatına adım atmıştır. Aynı zamanda, 1982 ve 1990 yılları arasında TRT’de seslendirmen, oyuncu ve sunucu olarak görev almıştır. Sonrasında çeşitli tiyatro oyunları ve televizyon dizilerinde rol almıştır.

OYNADIĞI DİZİLER

1997 yılında Atv’de yayınlanan Sıcak Saatler dizisinde “Doğan” karakterini canlandırmıştır. Aynı sene Eltiler adlı dizide de rol almıştır. 2000’li yıllarda, Merdoğlu, Aşkına Eşkıya, Berivan, Vasiyet, Aşkımızda Ölüm var gibi dizilerde oynamıştır. 2010’lu yıllarda ise, Sakarya Fırat, Arka Sokaklar, Filinta, Göç Zamanı ve Sen Anlat Karadeniz adlı yapımlarda ekrandaki yerini almıştır. Ayrıca, dizilerin arasına pek çok sinema ve televizyon filmi sıkıştırmıştır.

Ayşe Aycan Arıcan

Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunuyum. Öğrencilik döneminde editörlük alanında stajlar yaptım. Ayrıca sonrasında "Editörlük ve Yayıncılık" üzerine teknik eğitim ve belge aldım. Bir sene kadar da fotoğraf eğitimi aldım. Wordpress üzerinde blog sayfam var. Gezdiğim yerler üzerine yazı yazmayı seviyorum.

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce