Servet Dizisi Kudret Fettah Kimdir? Rol Aldığı Diziler


Güncelleme: 9 Ocak 2018 : 16:03
0

Can Yaman ve Sebahat Kumaşçı’nın başrollerini paylaştığı Servet dizisi ekrana gelmek için gün sayarken dizinin oyuncu kadrosu yavaş yavaş netleşmeye devam ediyor. Servet dizisi Kudret Fettah kimidir? Servet dizisi Kudret’in gerçek adı oynadığı dizler ve özel hayatıyla ilgili tüm merak edilenler.


Servet Dizisi Oyuncu Kadrosu Kim Kimdir?


Servet dizisi sağlam oyuncu kadrosuyla göz doldururken sıra dışı hikayesiyle de izleyenlerin ilgisini çekmeyi hedefliyor. Dram, aşk ve gerilim içerikli konusuyla dikkat çeken diziden kısaca bahsedelim. Kudret Fettah cemiyet hayatının önde gelen zenginlerindendir. Ölüm döşeğinde yaşam mücadelesi verirken son arzusu Ferah’ın bulunmasıdır. Bunun için oğlu gibi sevdiği ve yetiştirdiği en güvenilir adamı Kerem’i görevlendirir. Fettah ailesinin sınırsız servetinden bir haber yetimhanede büyüyen Ferah ise Adana’da üniversite okumaktadır.

Kerem Ferah’ı bulmak için çıktığı yolda aynı zamanda hayatının aşkını da bulacağından habersizdir. Diğer taraftan Fettah ailesinin tek varisi olduğunu düşünen Yener, Ferah’ın bulunduğu yerde bulunduğu anda öldürülmesi emrini verir. Ferah karakterini Sebahat Kumaşçı, Kerem rolünü ise Can Yaman üstlenecek. Dizide Kudret Fettah karakterine ise usta oyuncu Ali Sürmeli’nin hayat vereceği son olarak kulislerde dolaşan bilgiler arasında. 2018 yılının ilk çeyreğinde izleyiciyle buluşması planlanan dizinin çalışmaları biter bitmez çekimlerine başlanacak.

Servet Dizisi Kudret Fettah Kimdir? Ali Sürmeli

Servet dizisi Kudret karakterine hayat veren Ali Sürmeli 1959 Muş doğumludur. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden 1985 yılında mezun olmuştur.Sokak Tiyatrosu, Devlet Tiyatrosu ve Dostlar Tiyatrosunda çalıştı. 1988 yılında Dönüş isimli sinema filmi ile ilk beyaz perde deneyimini yaşadı. Deli Yürek dizisinde mafya babası Turgay Atacan rolüyle geniş hayran kitlesine ulaşmayı başarmıştır. Ardından Kasabanın İncisi, Hürrem Sultan, Aşka Sürgün, Yağmurdan Sonra, Baba Ocağı, Yol Ayrımı, Beyaz Karanfil, dizilerinde rol almıştır.