Servet Dizisi Final mi Yapıyor? Neden Erken Final Yapıyor?


Güncelleme: 1 Mayıs 2018 : 12:08
0

Ortaks Yapım’ın ekranlara getirdiği Servet dizisinden kötü haber geldi. Dizinin kötü giden reytinglerinden dolayı final mi yapacak söylentileri artmış ve sosyal medyada bir hayli konusu olmuştu. Peki Servet final mi yapıyor? Erken final mi yoksa ara mı verecek?

Yapımcılığını Ortaks yapım’ın yaptığı, yönetmenliğini Emir Khalilzadeh’in üstlendği, senaryosunu Murat Boyacıoğlu’nun kaleme aldığı ve proje tasarımında ise Birsel Çıkıncı’nın yer aldığı Servet dizisinden kötü haber geldi.

Oyuncu kadrosunda Yusuf Çim ve Bahar Şahin’in yanı sıra Ali Sürmeli, Arsen Gürzap, Tülay Günal, Kanbolat Görkem Arslan, Baran Bölükbaşı, Cemre Gümeli, Alicia Kapudağ, Barış Yalçın, Bora Cengiz, Evren Duyal, Bekir Çiçekdemir, Deniz Atam, Ahmet Kaynak, Kadim Yaşar, Selahattin Töz, Miray Akay yer almıştı. Güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çeken diziden final kararı geldi.

[kirmizitext]Servet Dizisi Reyting Sonuçlar! İzlendi Mi? Tuttu Mu? için tıklayınız[/kirmizitext]

Yapım şirketi ve kanalın ortak kararı ile dizi 4. Bölümü ile ekranlara veda ediyor. Dizi 3 Mayıs Perşembe günü final yaparak ekranlara veda ediyor. İşte Servet dizisi final fragmanı.

Servet 4. Bölüm Fragmanı (Final)