Servet Dizisi Ferah Kimdir? Gerçek Adı,Yaşı, Sevgilisi


Güncelleme: 22 Şubat 2018 : 23:52
1

Son zamanların popüler isimlerinin bir araya geldiği Servet dizisi yayın hayatına başlamak için geri sayımda. Kanalların yeni projelerini art arda ekrana getirdiği 2018 sezonuna iddialı bir giriş yapmaya hazırlanan dizinin çalışmaları tamamlanmak üzere. Oyuncuların özenle seçildiği dizide Ferah karakteri dikkat çeken isimlerden. Servet dizisi Ferah kimdir? Servet dizisi Ferah‘ın gerçek adı,yaşı, sevgilisi ve kariyeri…


Servet Dizisi Kerem Kimdir? Can Yaman Biyografisi


Ekranlarda komedi, aşk, kahramanlık, politik, ve siyasi konulu sayısız dizi kol gezerken, farklı konusuyla izleyenlerin ilgisini çekmeyi başaracak bir proje geliyor. Hem aşk, hem dram hemde aksiyon içerikli konusuyla izleyenleri kimi zaman duygulandıracak kimi zaman heyecanladıracak Servet dizisi ekrana gelmek için gün sayıyor.

 

Servet dizisi Ferah karakteri kim sorusunun yanıtına gelmeden önce dizinin genel konusundan bahsedelim. Ferah, büyük bir mirasın varisi olduğundan habersiz yetiştirme yurdunda büyümüş Adana’da üniversite okumaktadır. Dedesinden kalan mirastan haberi yoktur. Kerem, dedesi Kudret Fettah’ın emriyle onu bulmak için yola çıkar. Onu bulduğunda hayatının aşkını da bulacaktır. Diğer taraftan Kudret Yener’in oğlu Yener Fettah ise mirasına ortak olmasından korktuğu Ferah’ı öldürtmek için emir vermiştir.

 

Servet dizisi Ferah karakterini canlandıracak isim daha önce Sebahat Kumaşçı olarak açıklanmıştı. Fakat son dakika değişikliği ile Servet dizisinde Yusuf Çim’e eşlik edecek isim Bahar Şahin oldu. Servet dizisi Ferah karakterine hayat veren Bahar Şahin kim?  Son olarak Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak’ın başrollerini paylaştığı Yol Arkadaşım filminde izlediğimiz genç oyuncu hakkında tüm detaylar haberimizin devamında.

Servet Dizisi Ferah Kim? Bahar Şahin

 

Servet dizisi Ferah karakterine hayat veren Bahar Şahin 1997 Artvin doğumludur. İkizler burcu olan genç oyuncu 1.65 boyunda 45 kg ağırlığında ve yeşil gözlere sahiptir. Henüz küçük yaşta oyuncu olmaya karar veren Bahar Şahin Ankara Altınkaya Gençlik Merkezinde tiyatro kulübünde yer almıştır. 2016 yılına kadar yayınlanan ekranların uzun soluklu dizilerinden biri olan O Hayat Benim’de Müge rolüyle izleyici karşısına çıkmıştır. Gelecek vaat eden oyuncu potansiyeline sahip Bahar Şahin Lise Devriyesi, Kayıt Dışı, Oha Diyorum ve son olarak Yol Arkadaşım projelerinde rol almıştır.

Bahar Şahin’e Servet dizisi Ferah karakteriyle başarılar dileriz.

 Can Yaman çiftini nasıl buldunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz. 

Comments are closed.