Servet Dizisi Başar Kim? Gerçek Adı, Oynadığı Diziler


Güncelleme: 10 Ocak 2018 : 23:47
1

Show Tv’nin ekrana getirmek için geri sayımda olduğu yeni projesi Servet, hem usta isimleri hemde çiçeği burnunda oyuncuları bir araya getiriyor. Dizide enerjisi ve performansıyla ilgileri üzerine toplayan genç oyuncu Başar kim? Merakla beklenen Servet dizisi Başar kim, yaşı, boyu, sevgilisi ve kariyeri hakkında tüm merak edilenler…


Servet Dizisi Oyuncu Kadrosu Kim Kimdir?


Servet dizisi Başar kim sorusunun detaylarına gelmeden önce dizinin genel konusundan bahsedelim. Ferah, yetimhanede yetişmiş, anne babasının kim olduğunu bile bilmeyen genç, güzel ve aklı başında bir kızdır. Varlığından bile haberi olmadığı büyük bir servetin varislerinden biridir. İş hayatının önde gelen isimlerinden Kudret Fettah’ın torunudur. Son günlerini yaşayan Kudret Fettah, öz oğlu gibi yetiştirdiği ve güvendiği Kerem’den Ferah’ı bulup getirmesini ister. Babası gibi sevdiği ve saygı duyduğu Kudret’in isteğini yerine getirmek için yola çıkan Kerem Ferah’ı bulduğu gün hayatının aşkını da bulacaktır.

Buraya kadar her şey normal görünse de Ferah’ı bulmak için Kerem’den önce davranan biri daha vardır. Kudret Fettah’ın oğlu Yener… Servetin bölüneceğini öğrenen Yener, Ferah’ın derhal bulunması ve öldürülmesi için emir vermiştir.

Dizide Kudret ailesinin küçük oğlu rolünü canlandıran Başar karakteri oldukça merak edildi. Can Yaman, Sebahat Kumaşçı ve Baran Bölükbaşı ile aynı projede rol alma fırsatı yakalan genç oyuncu Bora Cengiz oldukça şanslı. Genç oyucunun bu sektörde tanınması ve yükselmesi için büyük bir fırsat. Peki Servet dizisi Başar kimdir?

Servet Dizisi Başar Kim? Bora Cengiz

Servet dizisi Başar karakterine hayat veren Bora Cengiz 1990 İstanbul doğumludur. Kadir Has Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinden mezundur. 1.82 boyunda, 71 kg ağırlığında ve siyah gözlere sahiptir. Genç oyuncu Peri Masalı, Maskeli Balo, Sana Bir Sır Vereceğim, Yedi Güzel Adam ve son olarak Bodrum Masalı’nda rol almıştır. Kendisine yeni projesinde başarılar dileriz.

 

Comments are closed.