No 309 Samet Diziden Neden Ayrıldı? Başka Bir Diziye Mi Geçti?


Güncelleme: 16 Ağustos 2017 : 12:31
3

No 309 dizisindeki Samet karakteri diziden neden ayrıldı? No 309 Samet neden yok? No 309 Samet başka bir diziye mi geçti? No 309 Murat Tavlı diziden neden ayrıldı?

No 309 dizisinde canlandırdığı Samet karakteri ile çok sevilen Murat Tavlı, diziden ayrıldığını açıkladı. No 309 sevenlerin çok üzüleceği bu haberi Murat Tavlı bizzat kendisi açıkladı.

Geçtiğimiz sezondan beri hem reyting sıralaması hem de oyuncuların uyumları oldukça iyi olan dizide beklenmeyen bir ayrılık yaşandı. Dizideki Samet karakteri ile büyük beğeni toplayan Murat Tavlı artık dizide olmayacak.

Murat Tavlı yaptığı açıklamada diziden maalesef ayrıldığını söyledi. Bu da akıllara yapımcılarla ya da diğer oyuncularla ciddi bir problem yaşayıp yaşamadığı sorusunu getirdi. Çünkü ünlü oyuncunun açıklaması, diziden kendi isteği ile ayrılmadığı şeklinde yorumlandı.

 

Onur karakterinin şoförü olarak diziye giren ve sonrasında Lale’nin kardeşi ile aşk yaşayan Samet karakterinin dizide olmaması, dizide bir eksikliğe sebep olacak. Ünlü oyuncunun başka bir dizi teklifi alıp almadığı ise henüz bilinmiyor.


No 309 2017-2018 2. Sezon Yeni Oyuncular ve Çıkan Oyuncular Kimler?


Murat Tavlı’nın diziden ayrılmasıyla boşalan yere başka bir oyuncunun dahil edilip edilmeyeceği de şu an netlik kazanmadı. Durumla ilgili kesin bir bilgi edindiğimiz anda sitemizde sizlere duyurulacaktır.

Sizce Samet karakterinin diziden ayrılması diziyi nasıl etkileyecek? Siz Samet karakterini izlemekten keyif alıyor muydunuz? Samet karakteri ile Murat Tavlı diziye geri dönmeli mi?

3 YORUMLAR

  1. Murat tavlı filme geri dönmelisin seni çok özledik sen olmadan filmin tadı olmoyu

  2. biz sameti izlerken cok buyuk bir keyif aliyorduk suanda onun olmamasina cok uzulduk nolur baska bir diziye gitmeyin biz sizi bu dizide begendik evlerimize konuk ettik nolur sizde bizi kirmayin eger no 309 girerseniz sizi ve butun oyunculari bikmadan usanmadan evlerimize konuk edicegiz lutfen geri gelin sizi cok seviyoruz geri gelmenizi coook istiyoruz sizi evlerimize konuk etmek dilegiyle lutfen bizi daha fazla uzmeyin geri gelin

  3. Samet diziden cikarilmasin Rica ediyorum onsuz bu dizi olmaz MURAT BEY cikmayin lütfen…….

Comments are closed.