No 309 2017-2018 2. Sezon Yeni Oyuncular ve Çıkan Oyuncular Kimler?


Güncelleme: 6 Ağustos 2017 : 15:51
10

Ekranların ilgiyle takip edilen komedi ağırlıklı dizisi No 309 yeni sezon oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor? Diziye hangi isimler veda edecek? Dizinin yeni oyuncuları ve gerçek isimleri nedir?

2017 sezonunda pek çok dizi art arda final yaparken No 309 ilk günkü başarısını koruyarak 2. Sezon onayını almayı başardı. Gold Film ve Fox Tv dizinin başarısından oldukça memnun.  2017-2018 sezonu için imzalar atıldı. Peki bundan sonra neler olacak? Dizinin oyuncu kadrosuna kimler dahil olacak? Diziye hangi isimler veda edecek? Diziyle ilgili gelişmelere haberimizin detayında yer verdik.

No 309’un yeni sezon onayı alması oyuncu kadrosunu da oldukça mutlu etti.  Başrollerinde Demet Özdemir ve Furkan Palalı’nın yer aldığı ve son zamanlarda aralarında aşk dedikodularının çıktığı ikili yeni sezonda aynı projede yer alacak.

Temmuz ayında sezon finali yapan dizinin oyuncu kadrosunda yaprak dökümü yaşanacak. Diziden kimlerin ayrılacağı ile ilgili kesin bir açıklama yapılmadı. Fakat aldığımız bilgiler Sumru Yavrucuk’un yeni sezonda yer almayacağı yönünde. 2. Sezon onayı alan dizinin devamı için yeni yüzlerin gelmesi gerekli. Onur ve Lale aşkının yeni çiftlerle desteklenmesi bekleniyor.

Sizce No 309 dizisine yeni sezonda hangi oyuncular dahil olmalı? Dizinin konusunda nasıl değişiklikler yapılabilir? Sumru Yavrucuk’un diziden ayrılması reytingleri nasıl etkiler? Düşüncelerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yapımcılığını Gold Film – Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerinde Demet Özdemir, Furkan Palalı ve Sumru Yavrucuk’un yer aldığı dizinin kadrosuna usta oyuncu Erdal Özyağcılar dahil oldu.

No 309 2017-2018 2. Sezonu Ne Zaman Başlayacak? İşte Yayın Tarihi

 

 

10 YORUMLAR

  1. Sumru yavrucuk gitmesin ama yeni isimler gelebilir renk katar kimse gitmesin ama yenileri gelebilir ben bu akdaroyu çok seviyorum

Comments are closed.