Mehmetçik Kut’ül Amare Mehmet Ölecek Mi?


Güncelleme: 25 Ocak 2018 : 23:05
0

Trt 1’nin yeni tarihi dizisi Kut’ül Amare’de aksiyon dolu sahneler devam ediyor. Dizinin önemli karakterlerinden Mehmet, dizinin 25 Ocak’ta yayımlanan 2. bölümün de ölüm ile burun buruna geliyor. Dizinin önemli karakterlerinden Mehmet’in ölümle burun buruna geldiği sahne, diziyi sevenleri ekran başına kilitledi. Peki Mehmetçik Kut’ül Amare Mehmet Ölecek Mi? işte bu sorunun cevabı haberimizde.

Mehmetçik Kut’ül Amare 25 Ocak’ta yayımlanan . bölümün karşımıza çıkan sahne de, Mehmet yaralı olarak trene biner ve kaçmaya çalışır. Mehmet, yaralı halde kaçarken, trenin hızlanması ve artık yarasanın acısına dayanamaz hale gelmiştir ve bu arada Mehmet’in yaralı olarak trende olduğu anlaşılmıştır. Peki Mehmet yaralı halde bindiği trenden ölmeden kurtulabilecek mi? Mehmetçik Kut’ül Amare Mehmet Ölecek Mi?

Mehmet, dizinin baş ve ana karakterlerinden olduğu için ölmeyecektir. Mehmet, tedavi edildikten sonra tekrar savaşmak için cepheye gidecektir. Sevenlerini heyecanlandıran sahnenin sonunda Mehmet ölmeyerek o çaresiz durumdan kurtulacaktır. Mehmetçik Kut’ül Amare Mehmet Ölecek Mi?