Mehmetçik Kut’ül Amare Elizabeth Kim? Oynadığı Diziler


Güncelleme: 18 Ocak 2018 : 17:15
0

Yeni bir dönem dizisini daha izleyiciyle buluşturmaya hazırlanan TRT, dizinin ilk bölümünü Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım eşliğinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirdi. İzleyenler tarafından tam not alan Mehmetçik Kut’ül Amare, zengin oyuncu kadrosu, mükemmel kurgusu, rejisi, dönemim izlerini taşıyan kostümleri aksesuarları ve mimari yapısıyla izleyenleri o günlere götürdü. Dizide birbirinden başarılı oyuncular yer alırken en dikkat çeken karakter, Mehmetçik Kut’ül Amare Elizabeth oldu. Mehmetçik Kut’ül Amare Elizabeth kim? Mehmetçik Kut’ül Amare Elizabeth gerçek adı ne? Mehmetçik Kut’ül Amare Elizabeth yaşı boyu kilosu, Mehmetçik Kut’ül Amare Elizabeth memleketi,Mehmetçik Kut’ül Amare Elizabeth oynadığı diziler neler gibi  sorular yoğun olarak gelmeye devam ediyor. İşte ayrıntılar…


Mehmetçik Kut’ül Amare Victoria Kim? Gerçek Adı, Yaşı, Kariyeri


Mehmetçik Kut’ül Amare Tarihin unutulmaya yüz tutmuş zaferini izleyenlere en inandırıcı şekilde aktarmak için yaklaşık bir yıldır hazırlanan dizi 18 ocak perşembe akşamı izleyiciyle buluşuyor. Kut’ül Amare aynı gün aynı saatte Vatanım Sensin, Bizim Hikaye, Siyah İnci ve  Kanatsız Kuşlar dizileriyle reyting savaşı verecek. Zorlu bir günde ekrana gelmeyi göze alan dizinin reyting sonuçları, izlenme oranları ve seyirci yorumlarını da sizlerle paylaşacağız.

Mehmetçik Kut’ül Amare Elizabeth kim sorusuna gelmeden önce dizinin genel konusu hakkında bilgi verelim. Mehmetçik Kut’ül Amare trt 1  Vatanı milleti ve toprak bütünlüğü için her türlü fedakarlığı göze alan Osmanlı Devletinin kahraman komutanlarından Süleyman Askeri’nin yönettiği Osmancık taburu ve vatan sevgisiyle yanıp tutuşan Mehmet’in silah arkadaşlarıyla verdiği kahramanlık destanını izleyeceğiz.

Mehmetçik Kut’ül Amare Elizabeth kim dizide nasıl bir karakteri canlandıracak? Elizabeth dizide 32 yaşında, keskin zekası ve iletişim yeteneği olan bir Amerikan ajanıdır. Tek amacı Osmanlı devletinin çöküşünü hazırlamak hızlandırmak ve gerçekleştirmektir. Mehmetçik Kut’ül Amare Elizabeth güzelliği de bir o kadar konuşulan bir karakterdir.

Mehmetçik Kut’ül Amare Elizabeth kim karakterini uzun süredir kamera karşısına çıkmayan başarılı oyuncu Gamze Özçelik canlandırıyor. 18 ocak perşembe ilk bölümü ile yayın hayatına başlayan Mehmetçik Kut’ül Amare  Elizabeth rolünü üstlenen Gamze Özçelik hayranlarını heyecanlandırdı.

Mehmetçik Kut’ül Amare Elizabeth Kim? Gamze Özçelik

Mehmetçik Kut’ül Amare Elizabeth karakterine can veren Gamze Özçelik 1982 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İstanbul Bilgi Üniversitesinde lisans eğitimini tamamlayan oyuncu 2000 yılında katıldığı  Güzellik yarışmasında 2. olmuştur. Sonrasına sunucu ve oyuncu olarak kariyerine devam etmiştir. İlk oyunculuk deneyimini Eyvah Kızım Büyüdü isimli diziyle yaşamıştır. Akabinde rol aldığı Tatlı Hayat dizisiyle kendini tanıtmıştır. Savcının Karısı, Serseri, Düşler ve Gerçekler dizilerinde rol almış ve ekranların aranan isimlerinden olmayı başarmıştır. 2006 yılına geldiğimizde Arka Sokaklar dizisinde Zeynep komiser karakteriyle kariyerinin zirvesini yaşamıştır. Rol arkadaşı Uğur Pektaş ile hayatını birleştirmiş ve Murathan isminde birde çocukları olmuştur.

Mehmetçik Kut’ül Amare Elizabeth kim sorusunu sizler için paylaştık.

Mehmetçik Kut’ül Amare Elizabeth karakteri hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Beklediğiniz performansı gösterebildi mi? Gösteremediyse yerine hangi oyuncuyu tercih edersiniz?