Kördüğüm

Kördüğüm Dizisi 28 Ekim 83. Bölüm Özeti ve Fragmanı Vansh Yüzleşiyor

Paylaş

Kördüğüm Dizisi 28 Ekim 83. Bölüm Özetinde Vansh gerçeklerle yüzleşir. Resimler hakkında gerçekleri öğrenen Vansh bir türlü kendine gelmez. İşte detaylar.

Vansh’ı tam intihar edecekken tutan Veer, abisine bütün gerçekleri anlatır. Ancak Vansh, ikna olmamıştır ve resimler aklına geldikçe daha da sinirlenir. Abisini zorla ikna eden Veer, abisi ile birlikte eve döner. Ancak Vansh, hala aynı duygular içindedir.


KÖRDÜĞÜM BÖLÜM ÖZETLERİ<<<Tıkla


Vansh, kendisiyle konuşmak isteyen İşça’ya hiç yüz vermez  ve kendince birkaç söz söyleyerek, odasına çıkıp uyur. İşça’ da arkasında odaya gider, ancak Bir türlü Vansh ile konuşmayı başaramaz.

İşça, Vansh’ı daha da sinirlendirmemek için odadan çıkar. Kapıda Veer ile karşılaşır. Veer’in ise aklına İşça ile yaşadığı eski günler aklına gelir ve oradan uzaklaşır. İşça ise kapının önüne oturur ve orda uyuyakalır. İşça, sabah uyandığında Vansh’ın da hala uyuduğunu görür ve ona çay hazırlayıp getirir. Çay ile odaya girdiğinde Vansh’ın uyandığını ve gülümsediğini görünce, mutlu olur.

Vansh, bir süre İşça’ya iyi davranır, hatta onunla ilgilenir. Fakat resimler aklına gelince tekrar sinirlenip, eski haline döner. İşça, yine çok korkar. Durumu gören Vansh’ın annesi ise İşça’ya destek olmaya çalışır.

Tapasya ise odasında İşça’dan yediği tokatın açısıyla kendi kendine söylenir. O sırada telefon çalar ve arayan Veer dir. Ancak Tapasya, Veer’in durumu öğrenmiş olabileceği korkusu ile telefonu açmaz.

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce