Kördüğüm Dizisi 28 Ekim 83. Bölüm Özeti ve Fragmanı Vansh Yüzleşiyor


Güncelleme: 24 Ekim 2017 : 15:12
0

Kördüğüm Dizisi 28 Ekim 83. Bölüm Özetinde Vansh gerçeklerle yüzleşir. Resimler hakkında gerçekleri öğrenen Vansh bir türlü kendine gelmez. İşte detaylar.

Vansh’ı tam intihar edecekken tutan Veer, abisine bütün gerçekleri anlatır. Ancak Vansh, ikna olmamıştır ve resimler aklına geldikçe daha da sinirlenir. Abisini zorla ikna eden Veer, abisi ile birlikte eve döner. Ancak Vansh, hala aynı duygular içindedir.


KÖRDÜĞÜM BÖLÜM ÖZETLERİ<<<Tıkla


Vansh, kendisiyle konuşmak isteyen İşça’ya hiç yüz vermez  ve kendince birkaç söz söyleyerek, odasına çıkıp uyur. İşça’ da arkasında odaya gider, ancak Bir türlü Vansh ile konuşmayı başaramaz.

İşça, Vansh’ı daha da sinirlendirmemek için odadan çıkar. Kapıda Veer ile karşılaşır. Veer’in ise aklına İşça ile yaşadığı eski günler aklına gelir ve oradan uzaklaşır. İşça ise kapının önüne oturur ve orda uyuyakalır. İşça, sabah uyandığında Vansh’ın da hala uyuduğunu görür ve ona çay hazırlayıp getirir. Çay ile odaya girdiğinde Vansh’ın uyandığını ve gülümsediğini görünce, mutlu olur.

Vansh, bir süre İşça’ya iyi davranır, hatta onunla ilgilenir. Fakat resimler aklına gelince tekrar sinirlenip, eski haline döner. İşça, yine çok korkar. Durumu gören Vansh’ın annesi ise İşça’ya destek olmaya çalışır.

Tapasya ise odasında İşça’dan yediği tokatın açısıyla kendi kendine söylenir. O sırada telefon çalar ve arayan Veer dir. Ancak Tapasya, Veer’in durumu öğrenmiş olabileceği korkusu ile telefonu açmaz.