Kategoriler: Dizi Haberci

Stil Avcıları Yarışması Melekler Takımında Kimler Var?

Paylaş

Demet Şener, Hakan Akkaya ve Uğurkan Erez’in jüri koltuğunda oturduğu yeni moda yarışması Stil Avcıları çok yakında Fox ekranlarında başlıyor. İki farklı takımdan kızların stillerini yarıştıracağı programla ilgili tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz. 

Yarışmada Melekler ve Yıldızlar olmak üzere iki rakip takım olacak. Her grup 5 kişiden oluşacak ve toplam 10 yarışmacı olacak. Peki yarışmacı kızlar kim?

Stil Avcıları Programı Nerede Çekiliyor?

Stil Avcıları Melekler Takımında Kimler Var?

Melekler Takımı Şebnem Schaefer Kimdir?

1984 yılında Almanya Frankfurt’da doğan Şebnem Schaefer 15 yaşından itibaren modellik yapmaya başlamıştır. Almanya’da Türkoloji eğitimi, Kültür Antropoloji ve Avrupa Etnolojisi alanında eğitimler almıştır. İyi derecede Almanca, İngilizce, Fransızca bilen Schaefer, oyunculuk ve sunuculukta yapmıştır.

Melekler Takımı Fatoş Seğmen Kimdir?

1982 yılında İzmir’de dünyaya gelen Fatoş Seğmen 2000 yılında Bakü’de Best Model Of The World yarışmasında 1. oldu. 2004 yılında Türkiye  Güzellik Yarışmasında ikinci olduktan sonra kariyerine sunuculuk ve modellik yaparak devam ediyor.

Kalan 3 yarışmacının kim olduğunu en kısa zamanda paylaşacağız. Bir kaç ünlü isme teklif götürüldüğü ve cevap beklendiği biliniyor.

Yarışmanın çekimleri lüks bir malikanede başladı. Hem yarışmacılar hemde jüri üyeleri orada kalacaklar. Toplam 10 kişiden oluşan yarışmacılar melekler ve yıldızlar olmak üzere iki takım halinde kıyasıya yarışacak. Her haftanın sonunda kazanan takım 10 bin liralık büyük ödülün sahibi olacak. Ünlü isimlerden oluşacak olan Melekler takımı sitillerini yarıştıracak ve jürilerden tam puan almak için mücadele verecek.

 

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce