Hakan: Muhafız İzleniyor Mu? The Protector Hangi Ülkelerde İzlendi?


Güncelleme: 15 Aralık 2018 : 14:21
0

Netflix‘in Türkiye’de hayata geçirdiği ilk proje olma özelliği taşıyan Hakan: Muhafız ( The Protector) 14 Aralık Cuma günü Türkiye ve tüm dünyada aynı anda yayınlandı.

Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Okan Yalabık, Hazar Ergüçlü, Ayça Ayşin Turan, Mehmet Kurtuluş, Yurdaer Okur gibi önemli isimleri buluşturan Hakan: Muhafız dizisi büyük ilgi ile yayın hayatına başladı.

Özellikle sosyal medyada diziye ilgi çok büyük oldu. Sadece dijital dizi izleme platformu Netflix üzerinden izlenebilen Hakan: Muhafız dizisi günün en çok konuşulan işlerinden biri oldu.

IMDB PUANI KAÇ?

Netflix üzerinden bütün dünyada izleyicilerin beğenisine sunulan dizinin IMDB puanı da açıklandı. Hakan: Muhafız (The Protector) dizisinin IMDb puanı 9.3 gibi yüksek bir puan oldu.

Bakalım diziye olan ilgili önümüzdeki günlerde de artarak devam edecek mi? Dünyada nasıl bir yankı bulacak?

HAKAN: MUHAFIZ KAÇ BÖLÜM?

Hakan: Muhafız dizisinin ilk sezonu on bölümden oluşuyor. Bir bölümün uzunluğu ise ortalama 45 dakika. Dizinin ikinci sezonunun çekileceği de geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı.

İKİNCİ SEZON GELİYOR

Öte yandan Netflix yöneticileri geçtiğimiz günlerde dizinin ikinci sezonunun çekileceği müjdesini de vermişti. Hakan: Muhafız dizisine ikinci sezonda Boran Kuzum ve Engin Öztürk’ün de katılacağı açıklandı.

HAKAN: MUHAFIZ DİZİSİNİN KONUSU NE?

Dizide sıradan ve genç Hakan’ın tarihte kendisine verilmiş gizli bir görevle İstanbul’u korumak zorunda olduğunu öğrenmesi ve yaşantısının bir anda altüst olarak epik bir maceraya adım atmasını izliyoruz.

Geçmişle geleceğin, doğuyla batının buluştuğu 15 milyonluk İstanbul’da Hakan aslında hikayenin başında Kapalı Çarşı’daki bir esnaftan farksız herhangi bir genç. Oysaki çok kısa zamanda doğduğu ve büyüdüğü şehrin gizemli güçlerin tehdidi altında olduğunu öğrenmesiyle onu çok başka bir dünya bekliyor olacak! Hakan kendisi için çizilmiş kaderine nasıl tepki verecek, kendisi ondan beklenen son muhafız olabilecek mi?

DİZİNİN YÖNETMENİ KİM?

Hakan: Muhafız dizisinin yönetmen koltuğunda Can Evrenenol oturuyor. Dizinin görüntü yönetmenliğini ise Gökhan Tiryaki yapmakta.

Hakan: Muhafız başladı mı? Hakan muhafız ne zaman başladı? Hakan muhafız hangi kanalda? Hakan Muhafız kaç bölüm? Hakan Muhafız oyuncu kadrosunda kimler var? Hakan Muhafız kaç sezon? Hakan Muhafız dizisi kaç dakika? Hakan muhafız konusu ne? Hakan muhafız ne zaman başlıyor? Hakan muhafız 1. bölüm konusu ne?