Gelin Evi 30 Kasım Cuma Haftanın Birincisi Kim Oldu? Altınları Kim Aldı?


Güncelleme: 30 Kasım 2018 : 19:12
0

Her hafta 5 yeni gelin birbirlerinin evine ziyarete gidiyor. Hafta içi her gün bir geline ziyarete gidilip ev sahibinin evine, çeyizine, düğün görüntülerine, ikramlarına puanlama yapılıyor. Haftanın son günü en çok puanı alan gelin 5 tam altın ve 5 bilezik kazanıyor.

Gelin Evi 30 Kasım Cuma Haftanın Birincisi Kim Oldu?

26 – 30 Kasım Gelin Evi yarışmasında bir haftanın daha sonuna geldik… Bu haftaki Gelin Evi yarışmasında gelinlerin Pazartesi gününden Cuma gününe kadar aldığı puanları günlük olarak bu sayfada takip etmiştik.

İlgili:Gelin Evi yarışma programında bu haftaki yarışmacılar kimdir? öğrenmek için Gelin Evi 26 – 30 Kasım Yarışmacıları Kimdir? Nereden Katılıyorlar? başlıklı yazımıza göz atabilirsiniz.

En çok puan toplayan alan gelin 5 tam altın ve 5 bilezik kazanıyor. Peki 30 Kasım Cuma Gelin Evi Altınları Kim Kazandı? Kaç puan aldı?

Puanları tekrar hatırlayacak olursak; Pazartesi yarışmacısı Yeliz hanım: Sedanur 6, Sümeyye 7, Duygu 6 ve Özge’den 6 puan alarak 23 puan topladı. Salı günü yarışmacısı Duygu hanım: Sedanur 7, Sümeyye 5, Özge 7, Yeliz’den 6 puan alarak toplamda 25 puana ulaştı. Çarşamba günü yarışmacısı Özge hanım: Sedanur 8, Sümeyye 6, Yeliz 5, Duygu’dan 7 puan olarak 26 puan topladı. Perşembe günü yarışmacısı Sedanur hanım: Sümeyye 8,
Yeliz 7, Duygu 8, Özge’den 5 puan alarak 28 puan topladı. Bugün yani haftanın son yarışmacısı Sümeyye yarıştı ve 26 puan topladı. +Puanlar birinciyi belirleyecek..

Final gününe kadar gelinler arasında en yüksek puana ulaşan gelin Sedanur hanım oldu. 28 puanla şuan için en yüksek puana sahip Sedanur hanım yarışmayı kazana bilecek mi? Yoksa bugün Sümeyye hanım en yüksek puanı mı alacak? Tüm yarışmacılar yarıştıktan sonra Ebru hanımın +Puanları yarışmanın kaderini değiştirebilecek mi?

Gelin Evi 30 Kasım Haftanın Birincisi Kim Oldu? Altınları Kim Kazandı?

Yeliz hanım anıtları kazandı işte o görüntüler… Gelinlerden 25 puan toplayan yeliz hanım 4 gelinin +1 puan vermesiyle altınları kazanmayı başardı. 

 

Her hafta yeni yarışmacıların Pazartesi gününden Cuma gününe kadar aldıkları puanları sitemizden takip edebilirsiniz. “Gelin Evi Haftalık Puan Durumu” sayfasını ziyaret ediniz.