Feda (Secret Love) Jo Min Hyuk Kimdir?


Güncelleme: 29 Ocak 2018 : 13:25
2

Kanal 7’nin ilk Kore dizisi Feda‘nın oyuncuları ile ilgili bilinmeyenleri, kariyerlerini ve kısaca hayat hikayelerini sitemizden takip edebilirsiniz. Dizinin oyuncuları dikkatlerden kaçmıyor ve oldukça sevilen karakterler var. bunlardan birisi de Jo Min Hyuk. Jo Min Hyuk kimdir, gerçek adı ne, sevgilisii yaşı ve diğer detaylar sizler için haberimizde. Aynı zamanda dizinin diğer oyuncularına ait detayları buradan okuyabilirsiniz.

[kirmizitext]Feda (Secret Love) Oyuncu Kadrosu? Kim Kimdir?<<<TIKLA[/kirmizitext]

Feda (Secret Love) dizisinde Jo Min Hyuk karakteri, zengin bir ailede dünyaya gelmiştir. İyi görünümlü, istihbarat da dahil olmak üzere her şeye sahiptir, ancak iyilikten yoksun bir insandır. Kız arkadaşını trafik kazası sonucu kaybeder. O anda kız arkadaşının öcünü almak için yaşamaya karar verir. Jo Min Hyuk karakterini canlandıran oyuncunun adı Ji Sung‘dur.

178 cm boyunda olan oyuncu 1977 Seul doğumludur. Suwon Üniversitesi mezunu olan Ji Sung, 2013 ile 2017 yılları arasında bir çok ödüle layık görülmüştür. Ji Sung, 27 Eylül 2013’te W Seoul Walkerhill Hotel’de oyuncu Lee Bo-young’la evlenmiştir. Çift ilk olarak 2007 sonlarında çıkmaya başladı ve hayatlarını 2013’te birleştirme kararı aldılar.

Feda (Secret Love) Ji Sung Videosu İzle

2 YORUMLAR

Comments are closed.