Feda (Secret Love) An Do Hoon Kim? Gerçek Adı, Yaşı, Oynadığı Diziler


Güncelleme: 29 Ocak 2018 : 17:54
0

Kanal 7,  Hint dizilerinden sonra sevilen Kore dizilerinin de orijinal yayın haklarını satın aldı. Daha önce televizyonlarımıza uyarlanan dizilerin orijinal yayınlarını izleyiciyle buluşturuyor. İlk projesi ülkemizde Feda ismiyle ekrana gelmesi planlanan Secret Love. Etkileyici oyunculuklarıyla dikkat çeken karakterlerden An Do Hoon kim? Feda dizisi An Do Hoon kimdir? İşte detaylar.


Feda (Secret Love) Jo Min Hyuk Kimdir?


Feda dizisi An Do Hoon kim sorusunun yanıtına gelmeden önce Feda dizisinin konusu hakkında kısa bir bilgi verelim, genç bir kadın olan Yoo Jung  erkek arkadaşı An Do Hoon’un sebep olduğu bir vur kaç araba kazası yüzünden hapse girer. Fakat bu büyük fedakarlığına rağmen erkek arkadaşı tarafından ihanete uğrar.

Min Hyuk zengin bir ailede dünyaya gelmiş zeki, yakışıklı ve cesur bir gençtir. Evlenmek üzere olduğu kız arkadaşını vur kaç bir araba kazasında kaybetmiştir. Yoo Jung onun kız arkadaşını öldürmek suçundan hapse girer. Asıl kazayı yapan kişi An Do Hoon’dur. Suçu üzerine Yoo Jung almıştır. Fakat en nihayetinde erkek arkadaşının ihanetine uğrayacaktır.

Feda An Do Hoon Kim? Bae Soo Bin

Feda dizisi An Do Hoon karakterine hayat veren oyuncu 9 Aralık 1976 yılında Güney Kore’de dünyaya gelmiştir. Oyuncu ve model olan Bae Soo Bin 180 boyunda ve 68 kg ağırlığındadır. Daejin Üniversitesi Tiyatro ve Sinema bölümü mezunudur. Yüzmek, film seyretmek ve jazz dans yapmak hobileri arasında. Rol aldığı diziler: Good Witch, Who Are You: School 2015, My Heart Twinkle, The Greatest Wedding, Secret, 49 Days, Dong Yi, Temptation of an Angel, Park Jung Kum gibi pek çok dizide rol almıştır. Feda An Do Hoon kim sorusunu sizler için yanıtladık.