Kategoriler: Bir Litre Gözyaşı

Bir Litre Gözyaşı Reytingleri Nasıl, Tuttu mu İzlendi mi?

Paylaş

Kanal D’nin yeni sezon için en iddialı dizisi, yapımcılığını Med yapımın olduğu, başrollerini ise Miray Daner, Mert Yazıcıoğlu, Sanem Çelik, Tolga Tekin’in paylaştığı dizi Bir Litre Gözyaşı izlendi mi? Dizi bir aile dizisi, konusu gerçeklerden esinlenmiş bir dizi. Sağlam fragmanları izlenmesi için bir nedendi.

Bölüm bir ailenin sıcaklığıyla başladı. Börekçi bir babayla annenin 4 çocuğu var. En büyük kızı olan cihan üzerinden gelişen bir hikaye. İnsan hemen diziye kendini kaptırıyor. Bir Litre Gözyaşı reytingleri nasıl gerçekleşecek, en merak edilen de bu zaten.

Cihan rolünü canlandıran Miray Daner, sanki 40 yıllık oyuncu gibi rolünü gerçekmiş gibi yaşıyor. Bu güzelliğiyle bu hastalığa yakalanmak bir izleyici olarak bizi üzdü. Figen rolünü canlandıran Sanem çelik, anne rolünü o kadar güzel taşımış ki, Figen çocuğunun ölümcül hastalığını öyle güzel yaşamış ki duygulandım.

Hayata umutla mutlu bakışlarla bakan bir genç kız düşünün, anca ve anca bu kadar duygulandırabilirlerdi. İlk bölümde hastalığın ortaya çıkmasını istemezdim.İlerleyen bölümlerde daha iyi olurdu. Ama bu sıcak aileyi ilk bölümden hissettim.

Tolga tekin, sahici bir baba olmuş, hiç sırıtmıyor. Kızlarını seven koruyan bir baba. Mert Yazıcıoğlu’nu ilk defa farklı bir rolle izliyoruz. Miray ile aralarında çok güzel bir kıvam olmu. Çok güzel bir aşk ortaya çıkacak. Cihan’ın Son sahnede “anne benim hastalığım ne” demesi? Tüylerim diken diken oldu. Bu dizide iş var ve yarınki reytinglerde ilk 5’in içine gireceğini düşünüyorum. Bir sezonda bir litre gözyaşı dökeceğimiz kesin. Hayırlı olsun. [kirmizitext]Bir Litre Gözyaşı reytingleri[/kirmizitext] için [kirmizitext]BURAYA[/kirmizitext] tıklayınız.

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce