Bir Litre Gözyaşı Reytingleri Nasıl, Tuttu mu İzlendi mi?


Güncelleme: 14 Ekim 2018 : 23:03
1

Kanal D’nin yeni sezon için en iddialı dizisi, yapımcılığını Med yapımın olduğu, başrollerini ise Miray Daner, Mert Yazıcıoğlu, Sanem Çelik, Tolga Tekin’in paylaştığı dizi Bir Litre Gözyaşı izlendi mi? Dizi bir aile dizisi, konusu gerçeklerden esinlenmiş bir dizi. Sağlam fragmanları izlenmesi için bir nedendi.

Bölüm bir ailenin sıcaklığıyla başladı. Börekçi bir babayla annenin 4 çocuğu var. En büyük kızı olan cihan üzerinden gelişen bir hikaye. İnsan hemen diziye kendini kaptırıyor. Bir Litre Gözyaşı reytingleri nasıl gerçekleşecek, en merak edilen de bu zaten.

Cihan rolünü canlandıran Miray Daner, sanki 40 yıllık oyuncu gibi rolünü gerçekmiş gibi yaşıyor. Bu güzelliğiyle bu hastalığa yakalanmak bir izleyici olarak bizi üzdü. Figen rolünü canlandıran Sanem çelik, anne rolünü o kadar güzel taşımış ki, Figen çocuğunun ölümcül hastalığını öyle güzel yaşamış ki duygulandım.

Hayata umutla mutlu bakışlarla bakan bir genç kız düşünün, anca ve anca bu kadar duygulandırabilirlerdi. İlk bölümde hastalığın ortaya çıkmasını istemezdim.İlerleyen bölümlerde daha iyi olurdu. Ama bu sıcak aileyi ilk bölümden hissettim.

Tolga tekin, sahici bir baba olmuş, hiç sırıtmıyor. Kızlarını seven koruyan bir baba. Mert Yazıcıoğlu’nu ilk defa farklı bir rolle izliyoruz. Miray ile aralarında çok güzel bir kıvam olmu. Çok güzel bir aşk ortaya çıkacak. Cihan’ın Son sahnede “anne benim hastalığım ne” demesi? Tüylerim diken diken oldu. Bu dizide iş var ve yarınki reytinglerde ilk 5’in içine gireceğini düşünüyorum. Bir sezonda bir litre gözyaşı dökeceğimiz kesin. Hayırlı olsun. [kirmizitext]Bir Litre Gözyaşı reytingleri[/kirmizitext] için [kirmizitext]BURAYA[/kirmizitext] tıklayınız.

1 YORUM

Comments are closed.