Dizi Haberci

Aşk Ve Mavi Dizisi Faysal Kimdir? Kısaca Hayatı

Paylaş

Yeni sezona yepyeni oyuncularla başarılı bir giriş yapan Aşk Ve Mavi oyuncu kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Diziye son olarak katılan isim Faysal karakteriyle Ferit Kaya oldu.  Peki Ferit Kaya kimdir, dizideki rolü ve hayatı hakkında tüm merak edilenleri sizler için araştırdık.

Geçtiğimiz sezon Adı Efsane dizisinde Ozan rolüyle izleyici karşısına çıkan Ferit Kaya yeni sezonda Aşk ve Mavi dizisinde Ayhan’ın kardeşi Faysal karakterine hayat veriyor.

Aşk ve Mavi Dizisi 2. Sezon Yeni Gelen Oyuncular-Tam Kadro

Ali ve Cemal bir kaza sonucunda Ayhan’ın ölümüne sebep olmuştur. Ali her şeyi polise itiraf etmek ister fakat Cemal Ali’yi oyuna getirir ve cinayetin üstünü örter. Ayhan’ın ölümüne sebep olduklarını ikisinden başka kimse bilmemektedir. Ancak Ali’nin vicdanı hiç rahat değildir. Faysal abisinin intikamını almak için Göreçkiler ailesine sinsice sızacaktır. Faysal bu saatten sonra Göreçkiler için büyük bir tehdit olacaktır.

Heyecan, entrika ve macera dolu bölümleriyle Aşk Ve Mavi yeni sezonda da zirvenin sahibi olmayı başardı. Aşk Ve Mavi izleyici kitlesi diziyi yeni sezonda da yalnız bırakmadı.

Aşk Ve Mavi Faysal Kimdir? Ferit Kaya

1984 Diyarbakır doğumlu oyuncu Mimar Sinan Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünde oyunculuk eğitimi almıştır. Oyunculuğa ilk adımını Erkekler Ağlamaz dizisiyle atmıştır. Kariyerinin dönüm noktası Kavak Yelleri dizisinde Uğur karakteri olmuştur. Sırasıyla Öyle Bir Geçer Zamanki, Gecenin Kanatları, Kollama, Güneşin Oğlu, Kül ve Ateş, Bu Kalp Seni Unutur Mu ve Kayıp gibi dizilerde yer almıştır.

 

 

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce