Dizi Haberci

3 Adam Ne Zaman Başlıyor? 2017-2018

Paylaş

TV8 ekranlarının ilgiyle takip edilen eğlenceli Talk Show programı 3 Adam yepyeni bölümleriyle çok yakında başlıyor. Oğuzhan Koç, Eser Yenenler ve İbrahim Büyükak’ın renkli sunumu ve birbirinden ünlü konuklarıyla izleyenlerin beğenisini toplayan 3 Adam’ın yayın tarihi açıklandı. 

2013 yılında yayınlanmaya başlayan program 4 sezon boyunca başarıyla ekrana gelmeye devam etti. Fakat haziran ayında sezon finali yapan programın yayından kaldırıldığı yeni sezonda ekranlarda olmayacağı iddia edilmişti.

3 Adam TV 8’de Neden Yok? Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Programın sunucularından Eser Yenerler’in  Acun Ilıcalı ile ters düştüğü bu sebeple 3 Adam’ın 2017-2018 sezonunda ekrana gelmeyeceği söylenmişti. Ancak Eylül ayında sevgilisi Şeyma Subaşı ile dünya evine giren Acun Ilıcalı’nın düğününe katılan Eser Yenerler söylentilerin gerçeği yansıtmadığını göstermiş oldu.

Cumartesi akşamları TV8 ekranlarında izleyici karşısına çıkan 3 Adam izleyenlere renkli ve eğlenceli dakikalar yaşatmaya devam edecek.

Geçtiğimiz sezonlarda Cem Yılmaz, Murat Boz, Murat Dalkılıç, Serenay Sarıkaya, İrem Derici ve Acun Ilıcalı gibi birbirinden ünlü isimleri konuk eden 3 Adam Ocak ayında yayın hayatına tüm hızıyla devam edecek.

Programın ilk konukları şimdiden merak ediliyor. Bizim tahminimiz Tv8 ekranlarında yayınlanan ve herkes tarafından ilgiyle takip edilen O Ses Türkiye jüri üyeleri olacağı yönünde. Yıldız Tilbe, Hadise, Gökhan ve Murat Boz’un 3 Adam’ın ilk bölümünde konuk olacaklarını düşünüyoruz.

Ekranların fenomen Talk Show programı 3 Adam Ocak ayında yepyeni bölümleri ile TV8 ekranlarında başlıyor…

 

 

 

 

Dizi Haberci

Son Haberler

ERKENCİ KUŞ 42.BÖLÜMDE YİĞİT’İN MASKESİ DÜŞÜYOR!

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 42.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda Yiğit’in…

4 sene önce

Behzat Ç’nin Çekimleri Başladı! Behzat Ç’ye Üç Yeni İsim Daha

İnternet üzerinden yayınlanacak yeni bölümleri ile hayranları ile yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç dizisinin çekimleri…

4 sene önce

Jet Sosyete’nin Akıbeti Ne Olacak? Gülse Birsel Açıkladı

Tv8 ekranlarında yayınlanan ancak kısa bir süre önce ekran macerasını sonlandıran Jet Sosyete dizisi devam…

4 sene önce

Black Mirror 5. Sezon Geliyor! Black Mirror Yeni Bölümler Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan Black Mirror dizisinin yeni bölümleri izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.…

4 sene önce

Fox Tv’den Yeni Bir Program! Hayat Sensin Ne Zaman Başlıyor? Kim Sunacak?

Fox tv ekranlarında yepyeni bir programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Değişik konsepti ve içeriği ile…

4 sene önce

Survivor Yarışmasında Atakan Elendi

Survivor 2019 yarışması hız kesmiyor. Her hafta bir elenme yaşanıyor ve yarışma son sürat sona…

4 sene önce