Ah Kalbim(Kumkum Bhagya) 42. Bölüm Özeti (30 Kasım Perşembe)-Pragya Abhi’den Boşanmak İster!


Güncelleme: 29 Kasım 2017 : 13:28
0

Ah Kalbim(Kumkum Bhagya) 42. Bölüm Özetinde Pragya her şeye rağmen Abhi’den boşanmaya karar verir. Olan olayların Abhi’ye ve onun kariyerine zarar vereceğini düşünür. Sonra ne mi olur? İşte Ah Kalbim(Kumkum Bhagya) 42. Bölüm Özeti (30 Kasım Perşembe)-Özetlerimizi izinsiz kopyalayıp farklı platformlarda paylaşanlar için her türlü hukuki işlemler başlatılacaktır.

165-Pragya, Purab’la görüşmeye gider ve Purab ona Abhi’yi anlatır ve kariyerinin ve zenginliklerinin kendisine ne ifade ettiğini açıklar. Pragya’nın video görüntüleri hızla yayılırsa, Abhi’nin kariyeri ve onun için yapılan tüm çabaların boşa gideceğini söyler. İkisi, görüntülerin hızla yayılmasını durdurmaya karar verirler. Bu arada Tanu Pragya hakkında Abhi’nin beynini yıkamaya devam eder ancak Abhi uykuya dalmıştır. Pragya evine varır ve Abhi’nin kariyerini tehlikeye atmamak için yapılması gereken şey konusunda kendini çok zorlar ve sonunda Abhi’den boşanmaya karar verir. Pragya bu şekilde tüm okları kendi üzerine çekecek ve Abhi’nin hiçbir şekilde zarar görmemesini sağlayacaktır. Pragya Abhi için kendisini eda etmektedir. Daha sonra Abhi’ye ondan boşanmak istediğini söyler. Abhi bunu duyar ve şok olur.

166-Praghi, Abhi’nin kendisini feda ettiğini anlayamadığı için üzgündür ve duygusal anlamda katlanamayacağı acılardan kaçınmak için kendisine fiziki acı vermeyi dener. Daha sonra, Alia, Mittali’nin kızının Pragya’ya yönelik öfkesini açık bir şekilde gösterirken görünce şaşırır. Hemen Abhi, Aliya’ya Pragya’nın kendisi ile boşanmayı istediğini söyler. Abhi, Pragya’nın kendisi ile boşandıktan sonra nasıl bir yarar elde edebileceğini merak etmeye başlar. Pragya neden kendisinden boşanıyordur?

Daha sonra Alia bu haberi Tanu’ya iletir ve Tanu bu haberle heyecanlanır. Daha sonra Pragya’ya gider ve Abhi’den boşanarak mutlu olmasını sağlayacak bir hediye verir. Pragya öfkelenir ve Alia ve Tanu’ya azına geleni söyler. Daha sonra Mittali boşanma ile ilgili bu haberi öğrenir ve haberi diğer aile bireylerine iletmeye devam eder.

167-Bulbul, Pragya’nın eve gelip baygın düştüğünü ve tüm ailenin onun için endişelenmekte olduğunu gösteren bir rüya görür. Bülbül derhal uyanır ve ilaçlarını alır, sonra Purab’dan bir çağrı alır ve onunla buluşmasını ister. Bu arada Abhi Pragya’ya yaklaşmaya çalışır ve Pragya ona yakınlaşmasına izin verir. Ancak Abhi boşanmayı kabul ettiğini söylediğinde kalbi kırılır. Daha sonra Alia ve Tanu sarhoş olur ve o anları kutlamak için dansa başlarlar. Daha sonra Purab Bulbul’e Abhi ve Pragya’nın boşanacaklarını söyler ve Bulbul bunları duyduğunda şok olur. Abhi yine sarhoş olur ve odasına girer ve Pragya onu tamamen sarhoş görür ve ona yardım etmeye çalışır.

168-‘Dadi’nin kuzenlerinden biri Abhi’ye, Pragiya’nın evde kalmasının dadi’nin ‘kararı olduğunu ve bu nedenle evden ayrılmasına izin vermemesi gerektiğini söyler. Bir süre sonra Bülbül ve Purab gelir ve Purab, Abhi’ye Pragya’yı evden uzak tutarak yanlış yaptığını söylemeye çalışır; ancak o anda Alia boşanmayı isteyenin Abhi değil Pragya’nın kendisi olduğunu söyler. Bülbül ve Purab şok olur ve Bulbul, Pragya ile özel olarak konuşur. Daha sonra Abhi, Pragya’ya birkaç avukatın boşanma meselesiyle ilgilenmek üzere çağrıldığını hatırlatır. Bu arada Pragya’nın annesi Sarla eve gelir ve Abhi ile Pragya’nın boşanacaklarını duyunca şok olur. Ayrıca bunun Pragya’nın kararı olduğunu öğrenir ve daha sonra Abhi’den kişisel olarak Pragya ile konuşmasını ister.