Ah Kalbim(Kumkum Bhagya) 41. Bölüm Özeti (29 Kasım Çarşamba)-Mittali Görüntüleri Yok Eder!


Güncelleme: 29 Kasım 2017 : 13:27
0

Ah Kalbim 41. Bölümde Pragya masumiyetini kanıtlamaya çalışmaktadır. Ancak Alia, Tanu ve Mittali buna engel olmaktadır. Ah Kalbim(Kumkum Bhagya) 41. Bölüm Özeti (29 Kasım Çarşamba) sizler için haberimizde.

161-Pragya, gerçekleri söylemek için Abhi’nin karşısına çıkarmaya hazırlanır. Ancak hemen sonra Tanu ve Alia olayları saptırırlar ve Abhi hemen Tanu’nun tarafına geçer. Daha sonra yine Pragya, ispatını göstermeye çalışır ancak Mittali bir engel çıkarır. Daha sonra, Pragya; Alia, Tanu, Abhi ve Mittali’nin kendisine karşı takım oluşturduklarını gösteren korkunç bir rüya görür. Pragya rüyasından uyanır ama o zamana kadar sakladığı CD içerisindeki kanıt kimliği belirsiz bir kişi tarafından bir battaniye sarılıp çalınır. Pragya o kişinin arkasında koşar ve battaniyenin altında Tanu’yu görünce şaşırır. Daha sonra, Mittali Pragya’nın önündeki cd’yi kapar ve görüntüleri tamamen imha eder.

162-Pragya kanıt elde etme girişiminde başarısız olduğu için odasında son derece mutsuz bir şekilde uzanmaktadır. Ertesi gün Abhi Purab’ı arar ve Pragya’nın yirmi dört saatinin sona ereceğini bildirir ve herhangi bir delil sunamadığı için evden sonsuza dek ayrılması gerektiğini söyler. Daha sonra, Abhi eve girer ve Pragya’ya kanıtın varlığını ispatlamasını ister. Hemen Bulbul ve Purab, Pragya’nın C.D’yi elde etmiş olabileceğini ümit ederek odaya girerler ancak Pragya’nın şimdilik çaresiz olduğunu ve hiçbir kanıtının olmadığını öğrendiklerinde şok olurlar. Daha sonra Bulbul, Abhi’yi Pragya’nın masumiyetini kanıtlayabilecek bir C.D bulmuş olabileceği yönünde ikna etmeye çalışır ancak Abhi Bülbül’ü dinlemeyi reddeder. Pragya, kocasını masum olduğuna dair ikna etmeye yönelik tüm umutlarının ölmekte olduğu düşüncesiyle ağlamaya devam eder. Tam o sırada ‘dadi’ merdivenlerden inip Pragya’yı çağırıyor.

163-Pragya ‘dadi’yi görmek ister, ancak Tanu onu durdurmaya çalışır. Pragya öfkelenir ve Tanu’dan eli bırakmasını isteyerek ona bağırı. Pragya, ‘dadi’yle görüşür ve daı Pragya ile konuşmaya çalışır; ancak durumu bozulmaya devam eder. Daha sonra, Alia, Abhi’ye, Pragya’nın video görüntülerinin internette sızdırıldığını ve internette video gördüğünde Abhi’nin büyük bir şok geçirdiğini bildirir. Alia, Pragya’ya karşı nefret söylemleriyle Abhi’yi doldurmaya devam eder ve Abhi odayı öfkeli bir şekilde terk eder. Abhi kayıtsız bir şekilde odasındaki her şeyi kırmaya başlar. Pragya bunu uzaktan görür ve ağlamaya başlar, sonra Tanu olay yerine girer ve yine durumdan yararlanır ve Pragya’yı bir kenara itip Abhi’yi sakinleştirmeye çalışır.

164-Abhi son derece öfkeli bir şekilde bir şişe şarap alır ve içki içmeye başlar. Alia bunu görür ve onu Pragya’ya karşı provoke etmek için faydalanmaya karar verir. Alia kardeşinin bardağına şarap dökmeye devam eder ve aynı zamanda Abhi’nin kulaklarını Pragya’ya karşı mefret sözleriyle dolduruyor. Daha sonra, sarhoş bir Abhi Pragya’ya gider ve onu Pragya Abhi’yi gördüğünde şok olur. Şimdi üzgün ve öfkeli olan Abhi, Pragya’nın Suresh ile olan ilişkisi hakkında konuşur. Pragya ağlamaya başlar ve Abhi’den kaçınmaya çalışmaktadır. Bu arada Bulbul ve Purab’ı gören ‘dadi’ ikisi arasında bir şeyler olduğunu anlar.