Ah Kalbim(Kumkum Bhagya) 40. Bölüm(28 Kasım Salı) Özeti-Mittali Her şeyi Tüm Aileye Anlatır!


Güncelleme: 28 Kasım 2017 : 09:27
0

Ah Kalbim(Kumkum Bhagya) 40. Bölüm(28 Kasım Salı) özetinde Mittali her şeyi anlatıyor ama sonunda bir sürpriz yapıyor. Herkesi şok eden bu sürpriz ne? Tabi Pragya rahat durmuyor ve masumiyetini kanıtlayacak belgeleri toplamaya devam ediyor. İşte detaylar.

Pragya, merdivenlerde bilyeleri görür ve daha önce bunlardan dolayı kaymış olabileceğini fark eder. Daha sonra, bilyaların Mittali’nin çocukları tarafından kullanılan patenlere ait olduğunu anlar. Pragya, Mittali’nin onu yakalamasından bağlantı kurar ve hemen şüphelenmeye başlar. Daha sonra Mittali’yi izler ve daha önce evlilik salonunu yıkmaya çalışan adamla konuşmasını görür. Mittali’nin Raj’ın hapishaneye düşmesine neden olan mülkiyet belgelerine imza attığını öğrendiğinde şok olur. Pragya daha sonra Mittali’ye gider ve kocasının düştüğü durumundan sorumlu olduğu için ona tokat atar. Pragya daha sonra Suresh’le konuşur ve Raj’ı hapishaneden kurtarması için ona yardım etmesini ister. Tam o sırada, Abhi ve Tanu Pragya’yı Suresh ile konuşurken görürler.


AH KALBİM BÖLÜM ÖZETLERİ <<<Tıkla


Pragya, Raj ile görüşmek için Suresh’le birlikte cezaevine gider. Mittali de oraya gelir ve Pragya’nın Raj’ı desteklediğini gördüğünde duygusallaşır. Pragya’nın masum olduğunu ve çevrelendiğini herkese açıklamaya karar verir. Daha sonra Mittali, Abhi’ye ve tüm aileye Pragya’nın çerçevelendiği Suresh’le yaptığı videonun sahte olduğunu açıklar.

Onu duyan Alia ve Tanu, Mittali’nin Pragya’yı durdurma planının bir parçası olduğu için şok olurlar. Öte yandan Abhi, tüm meseleyi öğrendiği için şaşkındır. Abhi sahte bir video hazırladığı için Mittali’ye bağırmaya başlar. Kısa süre sonra Mittali, tüm bunları söylemesini Pragya’nın istediğini ve Pragya’nın aslında masum olmadığını söyler ve herkes şok olur.

Mittali, Pragya’yı tüm ailenin önünde yalan söylemekle suçlar ve kendisi aleyhindeki tüm iddiaları ortadan kaldırır. Abhi, Pragya’ya öfkelenir, ancak daha önce masumiyetini kanıtlaması için verdiği 24 saatlik süreyi devam ettirir. Bu arada Purab, Pragya’nın sahte mesajlarının dolaştığı telefonun izini bulmayı başarır ve Bulbul’a bunun Akaş’ın telefonu olduğunu söyler. İkisi de Akaş’la bu konuda konuşurlar ancak Akash, mesajların dolaşımıyla bir ilgisinin olmadığını söyler. Her ikisine de belli sebeplerden ötürü Pragya’ya saygı duyduğunu söyler. Daha sonra Sarla Bulbul’u ve Purab’ı birbirleriyle konuşurken görür ve Bulbul’u tokatlamak ve onu azarlamak ister, ancak Purab bu sefer sessiz kalmaz. Sarla’yı davranışlarıyla ilgili sogular ve onu iki kızı arasında ayrım yapmakla suçladı. Sonunda Purab, Pragya’nın mesajları ile ilgili konuştuklarını ağzından kaçırır. Bunu duyan Sarla şok olur ve hemen Pragya ile görüşmek ister.

Pragya annesi Sarla ile görüşür, ikisi de duygusallaşır, sonra Akaş’ın annesi Sarla’yla alay etmeye başlar ve ona hakaret eder, ancak Sarla kızar ve ona haklı bir cevap verir. Daha sonra, kızına tam güveninin olduğunu söyler. Sarla, Pragya’yı almaya karar verir ancak Pragya, masumiyetini kanıtlamak istediği için annesiyle birlikte gitmeyi reddeder. Daha sonra, Pragya, Mittali’nin Pragya’yı düşürmek için merdivenlere bilyalı rulmanlar koyduğunu gösteren bir gösteren görüntülerin olduğu bir c.d izlemektedir. Pragya o anda hayallere dalar. Bir süre sonra Pragya duyularına geri döner ve masumiyet belgesiyle beraber Abhi’yi ikna etmeye gider.

Ah Kalbim 40. bölüm fragmanı izle