Ah Kalbim Purvi Kimdir? Gerçek Adı, Yaşı, Oynadığı Diziler


Güncelleme: 8 Aralık 2017 : 08:40
3

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan orijinal ismi Kmkum Bhagya olan Ah kalbim dizisi büyük ilgiyle takip ediliyor. Dizide dikkat çeken karakterlerden Purvi kim? Ah Kalbim Purvi kim? Dizide Purvi rolünü üstlenen oyuncunun gerçek adı Charu Mehra’dır.


Ah Kalbim 77. Bölüm Özeti- 10 Ocak 2018 Çarşamba<<<tıkla


Dizide Pragya ve Bulbul’un çocukluk arkadaşı. Pragya, Bulbul ve Purvi küçük yaştan itibaren birlikte büyümüş ve kardeş gibidirler. Yedikleri içtikleri ayrı gitmemiş aileden biri gibi olmuştur. Pragya ve Bulbul’un annesi onu kendi kızlarından ayrı tutmamıştır. Böylece Pragya ve Bulbul’un yaşadığı her olayda yanlarında olmuştur. Zaman zaman hiç hoş olmayan durumlarla karşı karşıya gelmek zorunda kalmıştır.

Hint dizileri ülkemizde çok sevildi ve izlendi. Yayın hayatına devam eden Kördüğüm, Sensiz Olmaz ve Ah Kalbim gündüz kuşağı dizileri arasında en çok izlenen ve takip eden yapımlardan.

Ah Kalbim dizisinin genel konusundan bahsedecek olursak: Birbirine zıt karakterlere sahip iki kız kardeş Pragya ve Bulbul’un etrafında geçen olaylar konu alınıyor. Pragya ağır başlı sorumluluklarının farkında olgun bir kızken, Bulbul aklı bir karış havada hayata toz pembe bakan bir kızdır. Annelerinin tek arzusu ise kızlarının mutlu bir evlilik yapıp hayatlarına devam etmesidir. Fakat her şey sandıkları ve istedikleri kadar kolay olmaz. Pragya ve Bulbul’ün başına gelmeyen kalmaz. İki kız kardeşin sürükleyici ve etkileyici hikayesi izleyen herkesi kendine bağlamayı başardı.

Ah Kalbim Purvi Kim? Charu Mehra

Hindistan’ın başarılı ve güzel oyuncuların Charu Mehra 1.63 boyunda ve 50 kg’dır. Ashwini Koul ile sevgili olduğu bilinsede şuanda yine Ah Kalbim dizisinde Purab karakterini canlandıran Arijit Taneja ile ilişki yaşamaktadır. Sigara veya alkol kullanıp kullanmadığı bilinmemektedir. Hayvanları çok seven Charu Mehra, fitnes ve jimlastik yapmaktadır. Annesi Kiran Bala Mehra, babası ise Nirmal Singh Mehra’dır. Shubham Mehra isminde erkek kardeşi vardır. 28 Ağustos’ta Ambala’da doğmuştur. Kaç yılında doğdu şuan için bilinmemekteyiz.

https://www.youtube.com/watch?v=xFBCydjn-Ks

 

 

3 YORUMLAR

  1. Iyide bunun sevgilisi dizideki purab yani arjit taneja oyle biliyorum instagramlarin da beraber resimlerinde gormusdum

Comments are closed.