Ah Kalbim Purab ( Arjit Taneja) Kimdir? Oynadığı Diziler, Sevgilisi


Güncelleme: 24 Kasım 2017 : 20:29
0

Kanal 7’nin ilgiyle takip edilen Hint dizisi Ah kalbim, tüm hızıyla devam ediyor. Dizide yakışıklı, karizmatik ve aşk dolu bir adamı canlandıran Purab, gerçek hayatı en çok merak edilen ve araştırılan oyunculardan. Ah Kalbim Purab  kimdir? Ah Kalbim dizisi Purab’ın gerçek adı, rol aldığı diziler ve özel hayatıyla ilgili merak edilenlere haberimizde yer verdik. İşte Ah Kalbim dizisi Purab kimdir sorusunun cevabı….

Dizide Bulbul’e olan aşkıyla dikkat çeken Purab, Aaliya’nın hain planları yüzünden sevdiğine uzun süre bir araya gelemez. Fakat aşkları her şeyin üstesinden gelir ve uzun bir sürenin ardından sonunda kavuşurlar. Çift bundan sonra her şeyin çok güzel olacağını düşünse de Aaliya, Purab’ın peşini bırakmaz. Tam da nişan günlerinde Bulbul’un kaçırılması için plan yapar. Fakat hesapta olmayan bir hata sonucunda Bulbul’un yerine Pragya kaçırılır. Bulbul’un kaçırılmasından kendini sorumlu hisseden Bulbul çok zor günler geçirir. Bu zor günlerini atlatması için Purab her an onun yanındadır.


Ah Kalbim Dizisi Bulbul Arora(Mrunal Thakur) Kimdir? Sevgilisi, Yaşı, Hayatı<<<tıkla


Bulbul’u biran bile yalnız bırakmayan, onun mutluluğu için her şeyi göze alan Purab gerçekte kimdir? Dizideki rolüyle geniş kitlelere adını duyuran Purab’ın gerçek adı Arjit Taneja’dır.

Ah Kalbim Dizisi Purab Kimdir? Arjit Taneja

1992 tarihinde Hindistan’ın Delhi şehrinde dünyaya gelmiştir. Bilgisayar programcılığı mezunu olan Arjit Taneja, 1.70 boyunda 68 kg ağırlığındadır. Modellikle başlayan kariyeri oyunculukla devam etmiştir. Arjit Taneja, Charu Mehra isimli br Hint güzelle birliktedir. 2 kardeştir ve babası avukattır. Kariyeri boyunca V The Serial, Bade Acche Lagte Hain, Pyaar Ko Ho Jaane Do ve Nadin dizilerinde rol almıştır.

Ah Kalbim Dizisi Arjit Taneja Videosu

https://www.youtube.com/watch?v=gn8l0uP_MAI