Ah Kalbim 94. 95. Bölüm Özeti (21-22 Ocak 2018 Pazar-Pazartesi)


Güncelleme: 10 Ocak 2018 : 07:53
0

Ah Kalbim 94. 95. Bölüm Özeti ve fragmanı sizler için haberimizde. 21-22 Ocak 2018 Pazar-Pazartesi Ah Kalbim‘de neler yaşanacak?  Abhi ve Pragya’yı ne tür gelişmeler bekliyor olacak? İşte özetimiz. Pragya, Dadi’ya; Alia ve Tannu’yu nihayet açığa çıkarmak için bir oyunun içine girdiğini söyler. Dadi ile konuşurken Abhi’nin kapıda durduğunu anlar. Pragya, Abhi’nin orada olduğunu hareketlerle Dadi’yi belli eder.  Abhi odaya girer ve kendisi ve Dadi Pragya’ya lanet okumaya başlar. Pragya, Abhi’ye, yanlış bir şey yaparsa, cezaevine gideceğini söyler. Pragya, Alia’nın bütün gün boşa yere uğraştığını, gezdiğini ve akşam yemeği hazırlamadığını tespit eder. Alia’yı bütün ailenin o gecede aç kalması sebebiyle suçlar. Pragya, Alia’yı cezalandırmaya devam eder. Pragya, Alia’ya hangi cezayı verecek?

Abhi, Pragya’yı merdivenlerden aşağı taşır. Aile bunu yaptığını görünce şaşırır. Tanu öfkelenir ve Abhi’den Pragya’yı indirmesini ister. Abhi, Pragya’yı evden atmak için taşıdığını söyler. Aile haberi duymaktan heyecan duyar. Abhi, Pragya’yı kanepeye atar ve eylemlerini sınırlar içinde tutmasını ister. Aşırıya gitmemesini ister. Daha sonra Pragya akşam yemeğini bekleyen yemek masasında otururken Alia’nın hazırladığı şeyi görür; Pragya, midesi dolu olduğunu söyler. Alia, Pragya’yı yemeği yemek için zorlar ve Pragya şüphelileşir.

Pragya onu tokatladıktan sonra Tannu o artistlik duruşunu yitirir. Ve Tanu Dadi’dan Abhi’yi çağırıp Pragya’nın yaptıklarını ona anlatmasını ister. Dadi durumla başa çıkar ve Pragya’ya neden Tannu’yu vurduğunu sorar. Pragya, Tannu’nun odasına izinsiz girdiği için onu tokatladığını söyler. Tannu’nun çantadaki parayı çalmaya çalıştığını ve onun suç üstü yakalandığını söyler. Tannu para çaldı mı gerçekten?

Pragya’nın planına göre, polis olay yerine gelir ve Tannu’yu araştırmaya başlar. Tannu, Pragya’nın evrak çantasında tuttuğu parayı çalmış olmakla suçlanır. Tannu, delil ister ve Pragya’ya yakalamaktan kurtulmak için devreye Roni girer. Ronnie odaya bir kamera taktığını ve bir video çekildiğini söyler. Ronnie çekimi oynatır ve Tannu videoda görülür, ancak çantanın parayı içerdiğinden emin değillerdir. Tannu’nun masum olduğu kanıtlanır. Peki kim suçludur? Evde kayıp olan kişinin şüpheli olduğu iddia edilir. Yani kim evde yoksa parayıda o çalmıştır. Şüpheli Abhi’den başkası değidir. Pragya Abhi’yi kurtaracak ve planlarını düşmanlarından önce açıklayacak mı?


AH KALBİM BÖLÜM ÖZETLERİ<<<Tıkla


Polis, Abhi’nin nerede olduğunu gösterir ve onu tutuklamaları gerektiğini söyler. Abhi tutuklanırken bunun neden yapıldığını sorar, polis kendi evinde soygundan suçlandığını iddia eder. Abhi, Pragya’nın şöhretini bozma planından birisi olduğunu düşünür. Yakında, Pragya polis merkezine ulaşır ve polisleri ikna etmeye çalışır.  Polise bunun küçük bir yanlış anlama olduğunu ve evde herhangi bir soygun olmadığını söyler ve polisi ikna eder. Ardından polis Abhi’yi bırakır. Böylece, şöhreti bozulmadan kalır. Abhi, Pragya’nın sadece bir oyun yaptığını ve aslında onu sevdiğinin farkında mı?

Pragya ve Dadi, planları hakkında birbirleriyle konuşurken birileri ortaya çıkar ve elleriyle alkışlamaya başlar. Dadi ve Pragya şok olurlar ancak gelenin Bulbul olduğunu anlarlar. Bulbul nihayet Pragya’nın neden değiştiğini öğrenir. Öte yandan Abhi, Pragya’nın neden kendisini polisten kurtardığını düşünür. O, en kısa sürede onu bulmaya karar verir. Dadi, diğer taraftan Pragya’ya kızar çünkü Abhi, Alia’ya ve Tannu’ya ne yapmak istediği konusunda bir ipucu vermiş olabilir.

Ronnie, Pragya’nın kendisine verdiği emirleri uygular. Abhi, çayını Pragya’nın odasına götürür ve kendisine ne yaptığını sorar. Ronnie, Pragya’nın aile üyelerinden takip etmesini istediği kuralları ona söyler. Aç olan herkese yemek hazırlamak zorunda kalacaklarını söyler. Daha sonra Abhi ve Purab, Pragya’ya bir ders vermek için yeni bir müzik şirketi açmayı tartışırlar. Abhi, Purab’a teşvik ederken şirketin finansından sorumlu olacağını söyler. Abhi ve Purab’ın planı devam edecek mi? Şirketi kuracaklar mı?

376-Tannu, Alia’yı anlaşmayı bozmaya zorlar, ancak Alia’nın aklında başka bir şey daha varmış gibi görünür. Tannu’dan sabretmesini ister ve anlaşmanın gerçekleşeceğini garanti eder. Öte yandan, Dadi Pragya’ya Alia’yı aramasını ve anlaşmayı sormasını ister. Pragya daha sonra Alia’nın tuzağına düşer. Alia çizik cd’leri pragyaya verir. Daha sonra Alia, Abhi ile görüşür ve ona stüdyoya gönderilmek üzere olan çizik müzikler hakkında bilgi verir. Alia ellerini ovuşturmaya başlar ve planı uygulamaya geçmiştir. Alia’nın kurduğu tuzak sonunda onu yakalar mı?