Ah Kalbim 92. 93. Bölüm Özeti (19-20 Ocak 2018 Cuma-Cumartesi)


Güncelleme: 10 Ocak 2018 : 06:58
0

Ah Kalbim 92. 93. Bölüm Özeti (19-20 Ocak 2018 Cuma-Cumartesi) 361-Pragya alt katta gelir ve kimsenin henüz uyumamış olduğunu görür. Robin’den elektriği kesmesini ister. Az bir zaman sonra, Alia ve Tannu alt kata gelir ve Robin’i neden kendi odasının ışığının kapalı olduğu konusunda soru sorarlar. Robin, Pragya’nın emri olduğunu söyler. Pragya daha sonra evin her üyesinin uyması gereken bir dizi kural koyar. Evde işler yavaş yavaş çığırından çıkmaktadır. Artık Pragyaya tahammül kalmamıştır. Tannu ve Alia Abhi’ye Pragya’yı şikayet ederler.

362-Abhi, Pragya’ya kendisine ve ailesine emri verme konusunda bir hakkının olmadığını söyler. Pragya, Abhi ve ailesine, herkesin ve ailenin her üyesinin rutini takip etmesi gerektiğini söyler. Tannu daha sonra Abhi ile olan düğününden bahsederken Pragya’ya evliliklerinin ne zaman gerçekleşeceğini sorar. Pragya, evliliklerinin yakın bir zamanda gerçekleşemeyeceğini söyler. Abhi ve Pragya sonra ofise gider ve ikisi ofisin hesaplarını kontrol etmeye başlar. Pragya, bilgi verilmeden ve bilgisi olmadan bir işlem gerçekleştirildiğini tespit eder.

Pragya eve döner ve aynı zamanda birinin Robin’den kalan yiyecekleri atmasını ya da hayvanları beslemesini istediğini duyuyor. Pragya, yiyeceklerin akşam yemeğinde aileye sunulmasını ister. Daha sonra aynı yemek Alia ve Tannu’ya sunulur ve aynı yemekle Dadı da beslenir. Dadi kurutulmuş roti yiyemez ve parçalardan biri boğazına sıkışır. Bu Abhi’yi kızdırır ve Pragya’yı karşısına alır ve onun eylemleri hakkında sorgular.

Abhi kötü bir ruh halinde aşağı iner, kimseye bir şey söylemez. Abhi sonra bara gider ve Pragya’nın ne kadar acımasız ve vicdansız olduğunu düşünerek bir içki içer. Pragya, diğer yandan, Abhi’nin yazdığı günlüğünü okur. Ağlar, dua eder ve bu oyunu sürdüremeyeceğini söyler. Ancak Dadı her şeye kulak misafiri olmuştur. Dadi gerçeği ve Pragya’nın neden böyle davrandığının sebebini anlayacak mı?

Dadi, Pragya ile görüşür ve ona verdiği sözü hatırlatır. O anda bir flashback olur ve Pragya’nın Dadı’ya söz vermesini ve Alia ve Tanu’nu gerçeğini Abhi’ye anlatmasını ve onlara bir ders vermesini gerektiğini söylediğini hatırlar. Dadi, Pragya’yı teşvik eder, ağlamayı bırakmasını ve asla pes etmemesini. Pragya daha sonra ağlamayacağını ve yalnızca plan üzerinde duracağını söyler. Daha sonra, Abhi sarhoş bir şekilde eve gelir ve Pragya’nın oyununu masaya koyar ve o konu hakkında konuşmaya başlar. Abhi’nin konuşması Pragya’yı değiştirir ancak Abhi ile konuşmaya karşı koyar.

Alia bir bıçak alır ve Alia’nın elini kaldırıp bıçağını kendi yüzüne çeken Pragya’yı uyarır. Alia daha sonra Pragya’nın kurnazlığı ile bıçağını havluya düşürür. Alia ve Tannu’yu karşısına alan Pragya onlara komutalarını yerine getirmezlerse, bu bıçağın polise verileceğini söyler. Daha sonra Abhi, Pragya ile görüşür ve faaliyetleri hakkında sorular sorar ve yalnızca doğru olanı yaptığını söyler. Pragya ve Dadı birbirleriyle konuşma fırsatı bulurlar.

Alia ve Tannu, Ronnie’nin sohbetine kulak misafiri olur ve birisinden para alacağını öğrenirler. Tıpkı beklendiği gibi, kişi gelir ve çantayı Ronnie’ye teslim eder. Alia ve Tannu Ronnie’ye doğru yürürler ve kendisine Pragya’nın hemen çay istediğini söylerler. Ronnie buna inanır ve evrak çantasını Alia’ya uzatır ve Pragya’nın yardımına gider, ancak o zaman çayı hazırlamak onun görevi olmadığını kavrar. Ronnie geri gelip evrak çantasını Alia’nın elinden tutup çay hazırlamalarını emreder. Daha sonra, Alia ve Tannu Mitali ile tanışır ve bir avukat tutmak için acilen para ihtiyacı duyduklarını açıklarlar. Avukatın Pragya’yı evden atmasına onlara yardımcı olacağını da eklerler.


AH KALBİM BÖLÜM ÖZETLERİ <<<TIKLA


368-Pragya, Dadi’ye Alia ve Tannu’yu nihayet açığa çıkarmak için kararlaştırdığını söyler. Dadi ile konuşurken Abhi’nin kapıda durduğunu anlar. Pragya, Dadı’ya işaret yapar ve Abhi’yi kandırmak için numara yapmaya kaar  verirler. Abhi odaya girer ve kendisi ve Dadi Pragya’ya lanet yapmaya başlar. Pragya, Abhi’ye, yanlış bir şey yaparsa, cezaevine yerleşeceğini söyler. Pragya, Alia’nın bütün gün boşa gittiğini ve akşam yemeği hazırlamadığını tespit eder. Alia’yı bütün ailenin o gecede aç olması sebebiyle suçlar. Pragya, Alia’yı cezalandırmaya devam eder.