Ah Kalbim 90. 91. Bölüm Özeti (17-18 Ocak 2018 Çarşamba Perşembe)-Pragya’nın Değişimi!


Güncelleme: 7 Ocak 2018 : 16:29
7

Ah Kalbim 90. 91. Bölüm Özeti ve fragmanını haberimizden takip edebilirsiniz. Bu bölümler sırası ile 353-356 ile 357-360. bölümlerin özetlerinden oluşmaktadır. 353-Abhi eve geri döner ve Tanu endişeleri hakkında sorular sorarken boş boş oturmaktadır. Dadı de olay yerine gelir ve torununun çaresiz ve umutsuz durumunu görünce duygusallaşmaya başlar. O sırada Alia Raj la görüşür ve Abhinin ehsabından çektirdiği 30 milyon rupiyi alır.Alia abisinin hesabını yavaş yavaş boşaltmaktadır. Abhi ise evdedir, Tanu abhiyi rahatlatmaya çalışmaktadır. Bebeğimizi düşün der. Pragya anıları Abhi’nin zihninden geçer ve o hayallerden birinde Abhi’ye Tannu’nun taşıdığı çocuğa bakmasını ister. Abhi kendine gelir. Tanuya ve bebeğe iyi bakacağını söyler. Yirmi gün geçti ve Abhi’nin ve Tannu’nun düğün olayı Abhi’nin evinde düzenlenir. Abhi, Pragya’nın düşüncelerinde, anılarında kaybolmuş ve onun için geride bıraktığı mektupları okumaktadır. O  sırada parti de devam etmektedir. O anda şok bir olay yaşanır bir kadın partiye gelir ve güzelliği ile göz kamaştırır. Ah Kalbim 90. 91. Bölüm Özeti (17-18 Ocak 2018 Çarşamba Perşembe)

354- Parti devam ederken şok bir gelişme yaşanır. Bir kadın partiye girer ve insanlar güzelliği hakkında yorum yapar. Kadının Pragya olduğu ortaya çıkar. Pragya, Tannu ile tanışır ve onu şoka sokar. Tannu’ya, yaptığı çalışmalar için bir ders vermesinin zamanı geldiğini söyler. Tannu gözlerine inanamaz ve Pragya’ya bakar. Tannu aynı şeyi Alia’ya bildirir, ancak Alia buna inanmaz. Aliya’nın en kötü kabusu, Pragya’nın Alianın yüzüne karşı Abhi’nin arkasında yaptığı çalışmaları hakkında onu uyarmasıyla gerçekleşir. Alia o anda şok olur. Pragya her şeyin farkındadır. Hem Tanunu’nun hem de Alia’nın yaptıklarını artık öğrenmiştir. Şimdi Pragya’nın zamanıdır. Pragya öç alacaktır. Hem aliaya hem de tanuya yaptıklarını bir bir ödetecektir.

355-Abhi Pragya’nın sesini duyar ve işte kalabalığın içinde onu aramaya başlar. Daha sonra Pragya’yı kendisine doğru yürürken görür, fakat ona bakmaz. Pragya’nın elini tutar ve kucaklar. Pragya Abhi’ye tepki göstermez ve sorularının hiçbirine cevap vermez. Abhi, büyükannesine Pragya’nın eve döndüğünü söyleyerek bağırır. Bunu gören Tannu durumu halletmeye çalışır, ancak Pragya ona hakaret eder. Tannu’ya düğüne katılmak için burada olmadığını söyler. Paragyanın aklında çok farklı şeyler vardır.

356-Alia Raj’ı arar ve kendisine Pragya’nın geri döndüğünü ve evde büyük bir manzara oluşturduğunu bildirir. Pragya Abhi’ye bu evde benimde hakkım var bu ev aynı amanda  benim der. Abhi, Pragya’yı neden bu kadar çok şey yaptığını sorar ve neden onun duygularıyla oynamıştır. Pragya, bu zamamana kadar numara yaptım ve bu benim gerçek yüzüm der. Zaten sen de beni hep paragöz olarak bilirdin neden şaşırdın ki der. Pragya herkesi şoka sokmuştur. Bu pragya olamaz der herkes içinden. Ama pragya değişmiş bir hale gelir. Aynı zamanda, Pragya’nın ailesi Abhi’nin evini ziyaret edip Pragya’yı orada görürler. Pragya’nın annesi onu sarar ama pragya hiç cevap vermez. Hemen Alia devreye girer ve Pragyanın neden orada olduğunu bir bir anlatır. Para için geldiğini ve Abhinin tüm malvarlığında gözü olduğunu söyler. Pragya ise evet herşey doğru der. Burası benim evim der kendi evimi brıakıp nasıl giderim der. Sarla ise ben seni tanırım der, sen hiç parayı umursamazsın der. Beni kandırma der. Pragya ise bn oyun felan oynamıyorum der. Başından beri Abhi’nin mal varlığını istiyordum der. Bulbul de Pragyaya karşı gelir, böyle yapma der, sen bu değilsin der ama nafile. Ama pragya kararlıdır. O sırada Raj gelir eve. Alia hemen Raj olanları anlatır ve bunların yanlış olduğunu söyler der. Raj belgeyi inceler ve Pragya haklı, ev onun ve mal varlığında hakkı var der. Pragya ise evde aklı başında birisinin olduğunu görmekten mutluyum der. Raj belgeleri avukatıam inceletmek istiyorum der. Pragya tabiki der. Daha sonra pragya yoruldum odama gidip dinlenmek istiyorum kimse rahatsız etmesin der. Pragya odasına gider. Abhinin kendisine nasıl sarıldığını hatırlar, sonra söylediklerini hatırlar ve içten içten üzülür. Pragya bir plan üzeredir ama kimse bunu bilmemektedir. Daha sonra Raj ve Alia aralarında konuşur. Raj Alia’ya sakin olmasını hemen sinirlenmemesi söyler. Zamanlama hatası yaptığını söyler. Sakin olmasını ve olayları iyi izlemesini sonuçları görmeden hareket etmemesini söyler. Raj sakindir ve bu savaşı kazanacağından emindir. Pragya odasında kendi kendine konuşurken herşeyi tüm açıklığıyla anlatır. Aila öz abisini iflas ettirmek istemekte, Tanu ise Abhi’yi aldatmış ve başka bir çocukla onu kandırmaktadır. Pragya tüm bunları abhiye anlatsa elinde kanıt olmadığı için tüm emekleri boşa gidecektir. O yüzden Pragya alia ve tanu’nun planlarını bozmak için böyle bir plan yapmıştır. Bakalım Pragya başarılı olacak mı? Siz ne dersiniz? Yorumlarınızı bekliyoruz. Ve özetimize devam edelim..

357-Tannu, Abhi ile görüşür ve ona Pragya ile konuşmasını ve onu evden atmasını ister. Abhi Tannu’ya Pragya’nın bu eve sahip olmasına izin vermeyeceğini söyler. Daha sonra avukatlar Abhi’nin evini ziyaret ederek mülk kağıtlarını kontrol ederler. Abhi’ye tüm bu malların Pragya’ya ait olduğunu ve bu imzaların da doğru olduğunu bildirirler. Pragya daha sonra ev halkının uyması gereken belli kurallar koyacağını söyler. Herşeyden öenmlisi sadece mal ve servete değil aynı zamanda Abhi ismininde sahibinin kendisi olduğu söyler ve tüm konser vs gibi anlaşmaların kendi onayından geçeceğini sözlerine ekler. Abhi, Pragya’nın emirlerini yerine getirmekten vazgeçerek şu anda evden ayrıldığını ve yalnızca pragya evden ayrıldığı zaman geri döneceğini söyler. Tanu büyükanneye gider ve duruma el atmasını pragyaya bir şey söylemesini ister. Büyükanne pragyanın karşısında onun yüzüne karşı söylenir. herkes pragyaya karşı tepkilidir. APragya aslında abhi için yine kendisini tehlikeye atmış, abhinin şerefi için kendi şerefini ayaklar altına almıştır. Sarla da oradadır ve hala şaşkındır. Büyükanneye karşı mahçup bir şekilde kızının yaptıklarından dolayı üzgün olduğunu söyler. Ama evin diğer sakinleri Sarlaya tepkilerini gösterirler ve onu üzecek sözler söylerler. Sarla ve bulbul u purab eve bırakır. Pragya ise odasında hala olan olaylar için üzgündür, abhi gittiği için çok üzülmüştür.

358-Parçalanan Pragya, tanrıya dua ederek kocasını kurtarmak için kendisinden bu savaşta yardım etmesini ister. Daha sonra Abhi’nin fotoğrafını çekip kalbini ağlarken çağırıyor. Öte yandan, Tannu, Alia ve Raj, Pragya ile savaşmayı planlıyorlar. Abhi’nin Pragya ile savaşmaya yardım etmesine ve onun bir sonraki hareketini öğrenmeye karar verirler. diğer taraftan Sarla, Purab, Bulbul ve diğerleri arabada giderlerken pragya hakkında konuşurlar. Olan olaylara inanmak istemezler ancak gerçekle yüzleşirler. Daha sonra, Pragya, Abhi evden ayrıldığı için endişelenir ve onu çağırmaya ve nereye gittiğini öğrenmeye karar verir. Alia ve Tanu ise Abhinin yanına gitmişlerdir ve onu kendi taraflarına çekmek için uğraşırlar. Ancak abhi kapıyı açamaz. Tanu ise aliaya eve gitmesini pragayı yalnız bırakmamasını söyler. Tanu’da abhiyi yalnız bırakmayıp onun yanında duracaktır. Pragya o esnada aşağıya iner ve oradakilere evin sahibi olduğunu, kendisinin haberi olmadan kimsenin hareket etmemesini söyler ve herkese yatın der. Sabah saat 7 de kalkmalarını ve herkese görev vereceğini söyler. Abhi ise pragyayı düşünmektedir ve onun neden böyle bir davranış içerisine girdiğini merak eder. Kendinde bunda bir iş olduğunu anlar. ancak eğer gerçekten pragya kendisinden bir şey saklıyorsa onu özleyecek ve arayacaktır. Ancak gerçekten para için yaptıysa ondan uzak durması gerektiğini düşünür. Purabı arar ve pragyanın ne işler çevirdiğini öğrenmesini ister. Pragya evde herkesin bell ibir saaatte yatmasını ister. artık evde belli kurallar vardır ve eski alışkanlıklar untulmalıdır der. Alia yı kendi odasında yakalar. Alia da abisinin bir şey istediğini ve o yüzden odaya geldiğini söyler. Pragya ise bir daha odaya girerse onu evden atacağını söyler. Ve Alia gittikten sonra onun çok tehlikeli olduğunu, asla vazgeçmeyeceğini ve ona dikkat etmesi gerektiğini düşünür.

359-Robin, Pragya ile görüşür ve Purab’ın onunla görüşmek için istekli olduğunu bildirir. Pragya Purab’a kendisinin meşgul olduğunu ve onunla görüşemeyeceğini bildirmesini ister. Robin bunu Purab’a bildirdiğinde, Purab sonunda huzursuz olur ve zorla Pragya’yla görüşmeye gider ancak ondan önce Pragya ortaya çıkar. Pragya Purab’a Abhi’yi eve geri göndermesini ve çocuk gibi davranmamasını ister. Purab ise abhiyi kendisinin aramasını ve onun yaralı bir aslan olduğunu hareketlerine dikkat etmesi gerektiğini söyler. Daha sonra Pragya, Abhi’yi çağırır ve konser ve yatırımı hakkındaki her bilgiyi ona vermesini ister ve kendisine eve dönmesini ister. Abhi eve gelir ama önce gizli gizli eve girecek pragyaya haddini bildirecektir. pragyanın odasına girerken seslerden pragya eve birisinin girdiğini görür. hırsız zanneder ve ona sopayla vurur. Evin balkonunda yere düşen abhiyi birgüzel sopayla döver. Daha sonra abihi benim der hırsız değilim der. Araların kısa süreli bir tartışma yaşanır. Abhi evde olanlar için tüm ev ahalisinden özürdile der. Pragya ise hata yapmadım neden özür dileyim der. Kimse hafta olmasın boş yere para harcanmasın der. Abhi ise para benim saanne der. PRagya ise paranın hala senin olduğunu mu düşünüyorsun, para benim ve para ile ilgili tüm harcamaları ben kontrol edecem, buna senin paran ve kredi kartların da dahil der.

360-Abhi ve Pragya birbirleriyle konuşur ve Abhi onu test etmeye çalışır, sadece oyunculuk mu yapıyor ya da gerçekten değişip değişmediğini keşfetmeye çalışır. Pragya, Abhi’yi değiştirdiğine ve o eskiden olduğu Pragya olmadığına inandırmayı başarır. Geçmekte olan Alia ve Tannu, Abhi ve Pragya’nın sohbetine durup kulak misafiri olurlar. Daha sonra Abhi, Pragya’ya bir ders vermeye karar verir ve ailesinden kendisine yardım etmesini ister.

7 YORUMLAR

    • Aslında pragya bunu bilerek yapıyor. Yoksa Alia ve Tanu’nun gerçek yüzünü ortaya koyamaz.

Comments are closed.