Ah Kalbim 9 Aralık 51. Bölüm Özeti-Gizemli Biri Bülbül’ü Havuza İttirir!


Güncelleme: 5 Aralık 2017 : 23:12
1

Orijinal; 197-198-199-200. bölümlerin çevirisidir. Ah Kalbim 9 Aralık Cumartesi 51. Bölüm Özeti-Gizemli Biri Bülbül’ü Havuza İtirir! Bülbül havuzda ölüm kalım mücadelesi vermektedir. Boğulmak üzeredir. Yardımına ablası Pragya gelir ancak oda havuza düşer. İşte detaylar.

197-Bülbül’ün evlilğii için ritüeller başlar ve Bülbül çılgınca mücevher setini ararken Purab tamamen yenisiyle gelir ve ona aynı hediyeyi verir. Daha sonra Purab, kendisine havuzda buluşmasını isteyen bir mesaj göndermeye çalışır ancak kendisine ulaşmadan mesaj Tanu ve Bulbul’a ulaşır. Tanu, Bulbul’un evliliği sonlandırması için beynini çok geç olmadan yıkamaya çalışır. Daha sonra, merasim devam ederken Bulbul, yüzme havuzunun yanına gider. Purab’ın gelmesini beklediğinde gizemli bir elle havuza itilir. Yüzmeyi bilmeyen Bulbul, yardım için ağlamaya başlar ancak yardım etmeye kimse gelmez. Bülbül yavaş yavaş boğulmaya başlar ancak Pragya olay yerine gelir ve kız kardeşine yardım etmeye çalışken havuza düşer.

198-Pragya, boğulan kızkardeşini kurtarma girişimi devam eder fakat boşunadır. Bu arada, rahatça yürüyen Abhi, havuza ulaşıyor ve havuzda Pragya’yı görünce öncve şaşırır ve sonra alay etmeye başlar.  Başlangıçta onu alay eder, ancak daha sonra durumun farkına varır ve iki kadını kurtarmak için havuza atlar.  Bir süre sonra Purab da sahneye çıkar ve oda yardım eder. Bulbul, havuza nasıl ittiğini herkesin önünde anlatmaya devam eder. Tam o sırada Purab, Tanu’yu uzaktan kendilerini dinlediğini fark eder. Tanu’nun bu konuyla ilgilenmesinden şüphelenmeye başlar ve hatta Pragya’ya bunu anlatır. Öte yandan, Tanu odasına gider ve Alia’yı Bulbul’u havuza ittirmekle suçlar. Bir süre sonra Alia da hemfikir fakat Bulbul’un boğulmadığı için üzgün olduğunu söyler.

199- Pragya, Bulbul’u havuza itmekten dolayı Tanu’dan şüphelenir ve Alia’nın önünde ona bağırır. Alia, Pragya’nın önünde masummuş gibi rol yapar ve Talu’yu azarlar. Daha sonra Purab Bulbul’ü eve bırakır ve ikisi biraz duygusal anlar yaşarlar. Bu arada Abhi havuza girdiği için üşütmüştür ve Pragya onu iyileştirmek için biraz ‘kada’ içirmeyi dener. Ayrıca kendisini daha iyi hissettirmesi için burun damlası alması için zorlar. Daha sonra Abhi Tanu’yu arar ve Talu Abhi’ye kızar ve telefonu kapatır. Bu hareket Abhi’yi kızdırı. Pragya’da bağıran Abhi’yi kızdırıyor. Daha sonra Abhi, tasarımcı takımının mükemmel uyum sağlamadığını öğrendiğinde hemen öfkelenir ve hemen değiştirilmesini ister. Bulbul, şu anda tasarımcının mevcut olmadığını gören bulbul, Pragya’ya değişim yapmasını önerir.


AH KALBİM BÖLÜM ÖZETLERİ+FULL <<<Tıkla


200-Tanu ve Bulbul yüz yüze görüşür. Tanu derinden Abhi’yi sevdiğini ve Bulbul’un kızkardeşi Pragya’nın Abhi’ye gitmesine izin vermeyeceğini iddia eder. Bülbül, diğer taraftan kız kardeşinin Abhi’nin kalbini kazanacağından emindir. Tanu korkusunun gerçekleşebileceğinden endişelenmeye başlar. Bu arada Pragya, Abhi’nin tasarım ceketini dikmeyi başarır. Onu Abhi’ye vermek için gider. Abhi geri geldiğinde paçavra bir ceketle karşılaşır.  Pragya, Abhi ve Pragya arasında bir çatlak yaratmak için Tanu’nun ceketini yırtmış olabileceğini fark eder. Bu esnada Mittali kocası Raj ile hapishaneden kurtarma hakkında konuşmaya çalışır ancak ahlaki bir adam olan Raj, hapishaneyi zan altında bırakmak istemez ve masum olduğunu kanıtlandıktan sonra kefaletle çıkmak ister. Daha sonra Alia ve Tanu bir araya gelerek Abhi’yi etkilemeye çalışırlar. Bulbul ise Abhi’nin Pragya’ya aşık olmasına hazırdır.

1 YORUM

Comments are closed.