Ah Kalbim 88. 89. Bölüm Özeti (15-16 Ocak 2018 Pazartesi-Salı)


Güncelleme: 3 Ocak 2018 : 12:38
0

Ah Kalbim heyecan dolu bölümleriyle Kanal 7 ekranlarında devam ediyor. Abhi ve Pragya’nın birbirlerine olan ölesiye aşklarını konu alan Ah Kalbim, orijinal ismi ile Kumkum Bhagya, duygu dolu ve aynı zamanda komik bölümleriyle hafta içi hergün ekranlarda olmaya devam ediyor. Ah Kalbim 88. ve 89. Bölüm Özeti (15-16 Ocak 2018 Pazartesi-Salı) Dizinin 88. Bölüm özeti 345-346-347 ve 348. Bölümlerin özetlerinden oluşmaktadır. Devamındaki ah kalbim 89. bölüm özeti ise 349-350-351- ve 352. bölüm özetlerinden oluşmaktadır.İyi okumalar.

345-Abhi sonunda Pragya’ya niyetini ifade ederi ve onu asla terk etmeyeceğini söyler. Pragya, Abhi’nin onu sevdiğini öğrenmekten son derece mutlu olur. Tabi o anda aklından Tannu geçer ve mutluluğu uzun sürmez. Ardından Abhi’ye, Tannu ile evleneceği konusunda ona söz vermesini ister. Vaatle bağlı olan Abhi, Tannu ile evlenmeyi kabul eder. Abhi sonra büyükanne önünde Pragya tarafından sıkıştırılır ve evlilik konusunda büyükanneye bir şeyler söylemesi istenir. Abhi, Tannu ile evlenmeye hazır olduğunu söyler. Abhi’nin büyükannesinin bu haberi duyunca tepkisi ne olurdu?

346-Abhi ve Pragya birbirlerine yakında ayrılacakları için üzgündürler. Abhi, son kez Pragya’ya kucağında uyumasını isteyip istemediğini sorar. Pragya kabul eder ve Abhi Pragya’nın kucağında uyumaya başlar. Abhi uyandığında, Pragya’yı evde hiçbir yerde bulmaz ve onun için endişe etmeye başlar. Pragya daha sonra Tannu ile birlikte eve döner ve Abhi’nin büyükannesinin kararında yer aldığı gibi tüm aile üyelerinin orada bulunmasını ve Tannu’nun da onlardan biri olduğunu iddia eder. Pragya, Abhi’nin büyükannesine evden ayrılmasına izni vermesini ister. Pragya, Tannu ve onun düğününe uygun olduğunu belirten bir kağıt çıkarır ve Abhi’den imzalamasını ister. Abhi, kağıtları imzalayacak mı?

347-Pragya evine geri döner ancak Abhi’nin evinde meydana gelen olay hakkında hiçbir bilgi vermez. Bulbul, Pragya’nın Abhi’nin fotoğrafına bakıp gizli gizli ağladığına şahit olur. Bulbul, bir şeylerin yanlış gittiğinden şüphelenmiştir. Bulbul bu, işin peşini bırakmaz tabi. Ardından Pragya’yı evinde olan bitene dair sorgular. Pragya daha fazla dayanamaz ve kızkardeşine olan olayı anlatır ve bunu annelerine bildirmemesini ister. Ancak çok geçtrir artık zira Sarla tüm konuşmalara kulak misafiri olmuş ve gerçeği öğrenmiştir. Sarla’nın tepkisi ne olacaktır?

 

348-Sarla, kızı Pragya’nın yaşaması gereken olayları fark ettikten sonra tamamen parçalanır. Biji, Sarla ile birlikte oturur ve onu rahatlatmaya çalışır. Abhi Sarla’dan çok özür diler. Sarla ve Pragya Abhi’nin evinden ayrılmaya karar verirler, ancak Biji Pragya’yı durdurur ve ayrılmadan önce tapınaktaki lambaları yakmasını ister. Abhi’ye, yaptığı günahlardan dolayı özür dilemesini bile ister. Bundan sonra, Sarla Pragya’ya mangalsutra’sını çıkarmasını ve Abhi’ye geri vermesini ve taktığı yüzüğü geri almasını ister. Pragya bunu kabul edecek midir?

Ah Kalbim 89. Bölüm Özeti

349-Sarla, ailesi kahvaltı yapmaktadır. O sırada radyoda Abhi’nin boşandığını ve Tanu ile evlendiği haberi geçmektedir. Tannu’ya yeniden evlenmiştir. Sarla radyoyu kapatır ve Pragya’nın bunu bilmemesi gerektiğini söyler. Bununla birlikte Pragya, haberleri televizyon yoluyla öğrenir ve Abhi ve Tannu’yu tebrik eder. Abhi’nin evine gider ve Rachna’yı bulur. Rachna bir bebek doğurur. Pragya, Rachna’yı tebrik eder ve Abhi ve Dadi’yi sorar. Rachna, Abhi ve Dadi’nin Dadi’nin muayenesi için hastaneye gittiklerini bildirir. Pragya daha sonra Tannu’yu bulmaya karar verir ve onu telefonla birisiyle konuşurken bulur. Tannu’nun konuşmasını dinlerken, Pragya bayılıyır. Pragya ne duydu?

350-Rachna Pragya’yı yatağın altında ve bilinçsiz bir durumda bulur. Pragya’yı uyandırır ve korkar. Pragya Rachna’ya Tannu’nun nerede olduğu hakkında sorar; Rachna’nın Tannu’nun evde olmadığını söyler. Pragya daha sonra Tannu’nun ihanetiyle ilgili bilgi vermek üzere Abhi’nin ofisine gider. Pragya ofiste ikinci bir şok yaşar. Alia’yı Abhi’nin ofisinde Abhi’yi ve adını imha etmekle ilgili biriyle konuşurken bulur. Pragya ayrıca Alia’nın Tannu’nun gebeliğini zaten bildiğini, ancak kendi kardeşi Abhi’ye karşı hile amaçlı bunu gizlediğini öğrenir. Bu aşamada Pragya ne yapacaktır?

 

351-Pragya üst üste aldığı kötü haberler karşısında dengesini kaybetmiştir. Hayatın onunla oyun oynadığını düşünerek yolda yürür. Bir tarafta Tannu, diğeri Alia ikilisi onu ve Abhi’yi mahvetmeyi planlamaktadır. Pragya bu sdüşüncelerle ilerlerken bir kaza geçirir ve Samiralı bir çift onu hastaneye götürerek ona yardım ederler. Öte yandan Abhi kendisini huzursuz hissetmektedir ve yanlış bir şey olduğunu düşünür. Evine varır ancak Pragya hakkında bilgi yoktur. Ama yakında onun taraftarından biri Abhi’nin evine gelir ve Pragya’nın kaza geçirdiğini ve hastaneye götürüldüğünü söyler. Pragya hayatta kalacak mı?

352-Arjun ve Purvi, Pragya’yı hastaneye götürmüşlerdir, ancak hastane bir aile üyesi olmadan tedaviye başlamayı reddettiği için ikisi de bir ikilem içindedirler. Purvi, Arjun’un aile üyeleri gibi davranmasını ve hastane belgelerini imzalamasını ister. Bir çok argümandan sonra, Arjun kağıtları imzalar ancak Purvi, Pragya’nın kocasını olarak Arjun’u çağırdığında şok olur. Daha sonra doktor Abhi hastaneye doğru koşarken tedaviye başlar. Hastaneye ulaşır ve Pragya’nın durumunu gördüğünde dehşete düşer. Diğer yandan Purab, Bulbul’u kazanmak için mümkün olan her çabayı gösterir ve onu etkilemek için hediyeler alır. Pragya’nın kazasından öğrendiklerinde Bulbul ve Purab nasıl tepki verecektir?

YENİ BÖLÜM YAYINLANDIĞINDA GÜNCELLENECEKTİR