Ah Kalbim 86. 87. Bölüm Özeti (13-14 Ocak 2018 Cumartesi-Pazar)


Güncelleme: 1 Ocak 2018 : 13:30
1

Ah Kalbimin 86. ve 87. bölüm özetleri orijinal 337-338-339-340 ile 341-342-343-344. bölümlerin özetinden oluşmaktadır. Ahkalbim 13 ocak 86. bölüm özeti ile 14 ocak 87. bölüm özetlerini bu başlık altıdnan okuyabilir. bölüm ile ilgili görüş ve yorumlarınızı aşağıdan yorum yaparak bizlerle paylaşabilirsiniz. Ve işte özetimiz; 337-Tannu’nun ailesi Abhi’nin büyükannesini ziyaret eder ve kızları Tannu’nun hamile olduğunu ve Abhi’nin bunun sebebi olduğunu ortaya koyarlar. Abhi’nin büyükannesi Tannu ve ailesini azarlar. Tannu’nun ailesi, Tannu’nun gerçekten hamile olduğunu iddia ederek büyükannenin sözlerine karşı sert davranırlar. Abhi’nin büyükannesi Abhi’ye, Tannu’nun ailesi tarafından söylenenlerin doğru olup olmadığını sorar. Abhi tereddütle, Tannu’nun anne ve babasının söylediklerinin doğru olduğunu söyler. Abhi’nin büyükannesi onu tokatlamakta ve onunla olan tüm ilişkileri bozmaktadır. Diğer taraftan Sarla ve Bulbul evde dertleşmektedirler. Bulbul “sanki Purab’la hiç evlenemeyecekmiş gibi” hissediyorum der. Pragya ise büyükanneyi ikna etmeye çalışır. Abhiyi affetmesini ister. Herşeyi bildiğini ancak büyükanne için sustuğunu ve gizlediğini söyler. Çünkü büyükannenin varis istediğini ve bunun gerçekleşmesi için sustuğunu söyler. Büyük anne ise evet varis istiyorum ama bunu senden istiyorum der. Başkasının buna hakkı yok der.

Abhi ve Tannu’nun ilişkisinin gerçeği ortaya çıkar ve Dadi Abhi’den evi terk etmesini ister. Torunu ile arasındaki tüm ilişkiyi keser ve yüzünü bir daha göstermemesi için kendisinden söz ister. Pragya, Dadi’yi böyle bir şey yapmamasını istemekle ikna etmeye çalışır. Öte yandan Alia, sahneyi izler ve yaşananlar onu mutlu eder. Abhi’nin yok edilmesini istediği için kavganın henüz bitmediğini söyler. Abhi evden ayrılmaya karar verdiğinde Pragya da onunla çıkacağını söyler. Bunu duyan Dadi, kızgınlaşır ve Pragya’ya, bunu yaparsa, bu aileyle olan tüm ilişkilerini kırması gerektiğini söyler.

Pragya Abhi’ye evi terk etmemesi ve durdurmasını istediğinde Abhi, bunu yapmak zorunda kalacağını ve büyükannesinin emri olduğunu söyler. Pragya Abhi’ye Dadi’yı ikna edeceğini ve bu ana kadar sakin olmasını ister. Pragya Dadi’yi ziyaret eder ve Abhi için konuşur. Ancak Dadi hiçbir şey duymak istemez ve Pragya’ya istediği gibi evi terk edebileceğini söyler. Ve ABhi asla affetmez. Abhi de olay yerine oğlunun nimetini almaya gelir; ancak Dadi onu terk etmesini ister. Abhi, evden ayrılırken ailenin her bir üyesini kişisel olarak karşılar ve onlardan mutlu bir yaşam sürdürmesini ister.

Abhi’nin büyükannesi Abhi evde olmadığı için tamamen parçalanmış durumda. Abhi’nin odasına gidip resmini duvarda asılı durarak izlerken ağlar. Pragya, Abhi’nin büyükannesini takip eder ve ona bunun zaten olacağını zaten bildiğini söyler. Öte yandan Tannu, Abhi’yi ailesine ve büyükannesine karşı yıkamaya çalışıyır. Abhi Tannu’nun davranışına kızar ve onu yalnız bırakmasını ister. Ertesi gün, Abhi’nin büyükannesinin hasta olduğu ortaya çıkar ve bu haber Abhi’ye ulaşır.

341-Anneannesinin sağlığının iyi olmadığını öğrenen Abhi, onun yanına gitmek için dışarı fırlar. Ona karşı uygun davranmadığını düşünerek herkesi azarlar. Daha sonra büyükannesinden defalarca özür diler ve onun olmadan yaşayamayacağını söyler. Anneannesinin bacaklarını tutar ve onu affedene kadar onu terk etmeyeceğini söyler. Bu arada Abhi’nin büyükannesinin evde kalmasına izin verdiği öğrenilir. Abhi’nin komik tutumu, Pragya’dan önce, çantasını açmasını istediğinde tekrar değişir. Öte yandan, Tannu, Abhi’nin evde olmadığını öğrenince, onu çağırır ve onun kendi evinde olduğunu öğrenir.

Tannu küçük bir duvara tırmanır ve Pragya’yı, hayatında hiçbir şey kalmadığı için intihar edeceğini söyleyerek tehdit eder. Pragya, Tannu’yu yere indirerek intiharının herhangi bir sorunun çözümü olmadığını söyler. Daha sonra Tannu’ya kendisini ve Abhi’yi evlendirmek için bir şeyler yapacağının garantisini verir. Öte yandan, Abhi’nin büyükannesi ve Abhi, Pragya’yı merak ediyorlar çünkü hiçbir yerde görememişlerdir. Daha sonra dolaylı olarak Akash’tan Abhi’nin konserine gittiğini ve Pragya’nın onunla birlikte gitmesi için onunla birlikte gittiğini öğrenir. Daha sonra, Pragya, Abhi ve Tannu’yu evlilik yapma düşüncesi ile eve döner. Abhi’nin büyükannesi ile bu konuda konuşmaya karar verir.

Pragya Abhi ile görüşmeye devam ediyor ve Abhi’nin büyükannesi ile konuşmasını hatırlıyor. Bununla birlikte, Pragya, Abhi’yi ikna etmek ve Tannu ile evlenmesini istemek için aklını kullanıyor. Öte yandan, Abhi henüz konsere gelmediği için Pragya’yı endişelendiriyor. Endişesini artırmak için Alia, Abhi’nin telefonunda Pragya’nın bir kaza geçirdiğini belirten bir numaradan bilinmeyen bir mesaj bırakıyor. Ancak konserine devam etmeye karar verir. Konserin ortasında Abhi şarkı söylemeyi bırakıyor ve bu izleyicileri kızdırıyor. İzleyiciler daha sonra Abhi’yi taşlarla sallamaya başlarlar. Çaresiz bir Abhi oturduğu yerde oturuyor.

1 YORUM

Comments are closed.