Ah Kalbim 84. 85. Bölüm Özeti (11-12 Ocak 2018 Perşembe-Cuma)


Güncelleme: 31 Aralık 2017 : 15:49
0

Ah Kalbim 84. 85. Bölüm Özeti ve tüyoları sizler için sitemizde. Ah Kalbim yine heyecan dolu bölümlerle ekranlara gelmeye devam ediyor. İşte yeni bölümlerden ilginç detaylar. 329-Abhi, Pragya’nın önünde çaresizce durur ve ona içini döker. Alia’nın yaptıklarını, kendisinin buna karşı bir şey yapamadığını anlatır. Pragya, Abhi’yi teselli eder ve kendisine kötü bir insan olmadığını ve  tanıdığı en güzel kişi olduğunu söyler. Pragya, Abhi’den hayatının geri kalanında arkadaşı olmasını ister. Duygusal Abhi, Pragya’ya sarılır. Öte yandan Bulbul, tedavisi için hastanede bulunmaktadır. Polis de aynı zamanda oradadır ve Bulbul’den ifadesini almak ister. Bulbul polise kendisine saldıran kişinin Alia olduğunu söyler. Alia ise kendinden geçmiş bir şekilde araba sürmektedir ve düğünde yaşananlar aklından geçmektedir. Arabadan çıkar ve oracığa yığılır Onu yolda Nikhil bulur ve eve götürür. Evdekiler durumu çaktırmamak için yalan söyler ama Nikhil şüphelenir ve o evde neler olduğunu öğrenmek için düğmeye basar.

330-Purab Bulbul ile görüşür ve durumunu onunla paylaşır. Bulbul, Purab’a hayatın üstesinden gelmek için zorluklar verdiği ve bu zorlukları tamamlamada başarılı olduğunu söyler. Aynı zamanda Abhi ve Pragya Bulbul’u ziyaret ederek Purab ve Bulbul’un birbirleriyle romantik anlar yaşadıklarına şahit olurlar. Bulbul, Pragya’ya kayınbiraderinin düğününde çok iyi davrandığını söyler. Alia’yı eleştiren ve onun yaptıklarını hatırlatan sözler söyler. Bulbul’un bu sözleri sakin Abhi’yi incitir. Pragya Bulbul’ü uyarır. Alia konusunda haklı olduğunu ancak Abhi’ye zarar vermemesi gerektiğini söyler. Öte yandan Alia, Tannu’ya evde meydana gelen olayı anlatır. Tannu, Alia’nın yaptıklarını öğrendiğinde ürker. Alia ayrıca Abhi’ye karşı Tannu’nun beynini yıkar. (olmayan beynini) 😉

331-Alia görüşmek için Tannu’yla buluşur ve arabada konuşurlar. Alia Atnu’ya Abhi’ye olan nefretini anlatır. Tanu şaşırır ve ama o senin abin der. Alia ise onu yok etmek istiyorum der ve ardından planlarını paylaşır. Tannu’ya Abhi’yi yok etmek ve ona hayatının en güzel dersini vermek istediğini söylemektedir. Bunu duyan Tannu Alia’dan sakin bir zihinle düşünmesini ve acele kararlar vermemesini ister. Alia ise aklına bir şey gelmediğini ve bu yüzden Tanu’yu çağırdığını söyler. Tannu, Alia’dan Hindistan’ı terk etmesini ve aklını toparlamasını ister. Alia bunu kabul eder. 2-3 gün uzaklaşmanın iyi olacağını düşünür. O sırada evde Abhi’ye sürpriz doğum günü partisi hazırlıkları devam etmetkedir. Bu hazırlıklardan Pragya’nın haberinin olmaması gerekmektedir. Çünkü Abhi’ye söyleyebilir. Büyükanne ikisini de oradan uzaklaştırmanın yollarını arar. Bu arada Alia’nın da bu doğum gününe katılmasını ister. Belki Abhi onu affeder der. Bunu duyan alia elbette kabul etmez ve hizmetçiyi kovar. Daha sonra Tannu, Pragya ile görüşür ve ona bağırır. Pragya’ya kendisinin ve Abhi’nin evlenmesini planlamasını ister. Yakında ilesinin geleceğini ama Pragya’nın sefa sürdüğünüğ söyler.

332-Abhi’nin ailesi onu bir doğum günü partisi ile şaşırtmaya karar verir. Purab, Abhi’nin evini bir buket çiçekle ziyaret eder ancak Abhi’nin büyükannesi tarafından durdurulur. Purab bu sürpriz planda yer alır ve Abhi’yi oyalamakla meşgul olur. Akash, Abhi’yi gün boyu meşgul etme sorumluluğunu alır. Yoğun bir günün ardından Abhi eve döndüğünde, doğum gününde yapılan düzenlemelerle şaşırır. Pragya, bu mutluluğun ortasında çığır açan bir haberle birlikte sahneye çıkıyor. Pragya çocuğu aldırdığını ve artık hamile olmadığını söyler. Buda büyük bir planın bir parçasıdır. Pragya Abhi’nin mutluluğu ve itibarı için kendisini ortaya atmıştır. Büyükannenin gözünde küçülecektir ama bunu göze almıştır. Bu sayede kendisini nefret ettirip evden attırmak istemektedir.

333-Pragya, Abhi’nin büyükannesine karşı koyar ve onun tarafından sorgulanır. Abhi’nin büyükannesi Pragya’ya neden çocuğunu aldırdığını sorar. Pragya, abhi’nin büyükannesine terbiyesizce onun hayatına karışmaması gerektiğini ve onun istediği şekilde hareket edeceğimi söyler. Abhi’nin büyükannesi gözyaşları içinde parçalanır. Aynı zamanda Abhi de oraya gelir  ve Pragya’nın yalan söylediğini söyler. Pragya’nın yalan söylediğini, çünkü hamile olmadığı da sözlerine ekler. Abhi ayrıca büyükannesine, Pragya’nın hamile kalmasıyla ilgili yalanı ise onu mutlu tutmanın bir planın parçası olduğunu söyler. Abhi tüm gerçekleri anlatmayı pragya istemişti ama ben mani oldum der. Tüm suç beni der. Tanu bu sözleri duyunca çılgına döner.

334-Abhi, herkesten önce Pragya’nın hamile olmadığını ilan eder ve bu yalan büyükannesini mutlu etmek için bir plan ve fikir olduğunu söyler. Büyükannesinden Pragya’yı değil onu cezalandırmasını ister. Gerçeği fark ettikten sonra, Abhi’nin büyükanesi Pragya’yı yanına çağırır ve iyi düşünceleri için ona övgüler yağdırır. Diğer taraftan Tannu Abhi’nin pragya için yaptığı eylemlerini ve Pragya’yı nasıl desteklediğini düşünmektedir. Daha sonra Nikhil’le karşılaşır ve Nikhil, Abhi’nin onu sevmediğini açıklar. Tanu kızar, doğru olmadığını söyler. Abhi de benim onu sevdiğim kadar beni seviyor der. Aralarında küçük bir tartışma çıkar. Tanu giderken Nikhil onu kolundan tutar. Tanu kendisini geri çeker ve ayağı kayıp tam düşerken Nikhil onu belinden tutar. Tabi o sırada Abhi merdivenlerden çıkıyordur ve onları görür. Tanu Abhi’yi görünce Nikhil’e kendisini düşmekten kurtardığı için teşekkür eder ve aşağı iner. Abhi ve Nikhil başbaşa kalmıştır. Abhi hala bruada olduğunu söyler. nikhil de bir telefon geldiğini rahat konuşmak için yukarı çıktğını ve partinin bittiğinden haberi olmadığını söyler. Daha sonra saatine bakar çok geç olmuş der ve müsaade isteyip gider. Diğer taraftan Sarla ise evinde televizyondan Abhi’nin doğum günü partisine ilişkin bazı haberleri takip etmek istemektedir. Ancak partiden her hangi bir paylaşım olmadığını fark eder. Kanal değiştirir ve partinin iptal olduğunu öğrenir. Hemen Pragyayı arar. Pragyanın telefonu kapalıdır ve Bulbul ise telefonunu evde bırakmıştır. Tam Abhinin evine gideceklerken vazgeçrler ve Bulbul ile Purab ı beklemenin doğru olacağını söylerler. Çünkü televizyona güvenemezler. O sırada Abhi’nine vinde işler karışmaya başlamıştır.

Büyükanne bir şeylerden şüphelenir. Rapor üzerindeki adres ve isim doğru olduğu halde rapor nasıl yanlış olabilir derler . Hastaneye gidip gerçekleri öğrenelim derler.  Eğer gerçekten bir yanlışlık varsa hastaneyi şikayet edelim derler. Ve bunu Abhi ve Pragyadan gizli yapmaya karar verirler. Tanu ise gerçekleri söylemek için plan yapmaktadır Gerçek hamilenin kendisi olduğunu söylemek ister ama nasıl? Bunun için pragyayı kullanmayı planlar. APragya ise Abhinin neden böyle yağtığını öğrenmek için eve geri döner. Abhiyi bulur ve ona neden planlarını alt üst ettiğini söyler. Abhi ise böyle bir şeye izin veremezdim sen benim arkadaşımsın ve kimse benim arkadaşımı küçük düşüremez der.

335-Evdeki haberlere baktıktan ve Abhi’nin evinde düzenlenen partinin birdenbire iptal edildiğini öğrendikten sonra Sarla, Abhi’nin evinde neler olabileceğini düşünüp endişelenir. Bülbül ile Purab eve geldiğinde beklemesi sona erer. Bulbul, hikayeyi annesine anlatır ve Pragya’nın hiç hamile olmadığını söyler. Bir an için, Sarla neden Abhi ve Pragya’nın böyle büyük bir yalan söyleyeceğini düşünürken duygulara kapılıyor ama gerçek sebebini öğrendiğinde kızı için gurur duyar. Öte yandan, Tannu, Nikhil’i aradan çıkartacak başka bir plan yapar. Çünkü Abhi’ye giden bu yolda en büyük engel Nikhil’dir. Büyükanne ve İndu ise Abhi’nin odasından raporu alıp hastaneye gitmenin peşindedir.VE uğraşlar sonucu raporu alırlar ve hastaneye giderler. Tanu ise Nikhil’le buluşup onu kandırır ve ailesini yanına gönderir. Abhinin gerçekten onu sevmediğini Nikhil’in doğru söylediğini, Nikhil ile sil baştan başlamak istediğini vs söyler. Ancak ailesinin tüm mal varlıklarının satılıp Mumbai’ye gelmesi gerektiğini ve bunun içinde bir avukat olması gerektiğini söyler. Saf nikhil hemen gaza gelir ve tm ben hallerim der. Tanunun ilk planı işe yaramıştır ve nikhil 2-3 günlüğüne ayak altında olmayacaktır. Abhi ve Pragya ise büyükanneye engel olmak için peşlerinden giderler.

Hastenade Abhi ve Pragya büyükanneye engel olmaya çalışırken Tanu arar. Tanu Abhi ile gçrüşmek istediğini ve kürtaj yaptıracağını söyler. Abhi kızar . hayır der. Sonra ne yaparsan yap der ve telefonu kapatır. Pragya ise bunun yanlış olduğunu tanu ile görüşmesi gerektiğinis öyler. Abhi tanunun yanıan gider. Tanu ise son dakika şutunu çeker. Abhiye ya kürtaj olmam için gerekli evrakları imzala yada pragya ile boşan ve benimle evlen der.

336-Abhi’nin büyükannesi ve Indu hastanededir ve Pragya da oraya ulaşır ve onları gözlemler. Her ikisi de aslında hamile olan kişinin Tannu olduğunu öğrenmesini istemez. Kalabalıkla kaynaşır ve Abhi’nin büyükannesi ve Indu’nun gözünden kaçmayı başarır. Doktora Abhi’nin büyükannesine orijinal raporları açıklamamasını ve böyleceona zarar vermesini ister. Müdür ikna olur tm der. ancak Pragya yanlışlıkla görevliye gerçek raporları verir. Büyükanneye gerçek raporlar gider. büyükanne tam zarfı açacakken pragya yanlarına gelir. Büyük anne zarfı saklar. Öksürük için test yaptırmaya geldim der. Pragya ise bulbulun sonuçlarını almak için geldim der. sonra buyukanne zarfı açamadan eve gidelim derler. Eve giderler ancak Abhi her şeyi mahveder. Büyükannenin elinen zarfı alır ve açar. Zarfın değişmediğini görür. Tam aradan sıvışıp odaya gidecekken büyükanne durdurur ve zarfı okur. Tanunun hamile olduğunu öğrenir. O sırada Tanunun ailesi de eve gelir. Tanuya bu çocuğun kimden olduğunu sorarlar.