Ah Kalbim 80-81. Bölüm Özeti-(7-8 Ocak 2018 Pazar-Pazartesi)


Güncelleme: 22 Aralık 2017 : 16:36
1

Ah Kalbim dizisi özetleri ile sizlerleyiz. Ah kalbim dizisi 80.ve 81. bölüm özet ve tüyolarını haberimizde bulabilirsiniz. Ah Kalbim 80-81. Bölüm Özeti; Ah Kalbim 80. bölüm de;

Nikhil, Tannu’ya karnındaki onun olduğunu söylemesini ister. İnatçı olan Tannu, Nikhil’e, taşıdığı çocuğun Abhi’nin olduğunu ve onun olmadığını söyler. Nikhil, Tannu’ya olan aşkını ilan eder ve onsuz yaşayamayacağını söyler. Tannu ise Nikhil’den bir şey duymak istemiyordur ve ondan gitmesini ister. Tannu, Pragya’yı gördüğü zaman Nikhil’de onu merdivenlerden aşağı inerken izliyordur.

Nikhil, Tannu’nun yalan söylediğini ve kendisinden kaçtığını anladığında, onun taşıdığı çocuğun kendisinin olduğunu kanıtlamak için DNA testine başvurmaya karar verdi. Tannu ve Nikhil, Tannu’nun taşıdığı çocuğu tartışıyorlar ve çocuğun Nikhil’in değil, çocuğun onun olduğunu söylediğini iddia ediyor. Nikhil, Tannu’ya, taşıdığı çocuğun onun olduğunu ispatlayacak delilleri olduğunu söyledi. Bu tartışmanın ortasında Pragya, Tannu’yu aramaya geliyor.

Kapıyı çaldığında Tannu’ya sesleniyor. Tannu korkar ve Nikhil’den perdelerin arkasına saklanmasını ister. Pragya Tannu’nun odasına girdiğinde, birinin ayakkabılarını perdelerin altında görür. Nikhil, Tannu’yu gezmeye çıkarır. Nikhil’e giderek Pragya’nın kendisinden şüphelenmeye başladığını ve mümkün olan en kısa sürede evden çıkması gerektiğini söyler.

Öte yandan Nikhil, Tannu’ya onunla birlikte kaldığında daha rahat hissettiğini ve onu yalnız bırakarak herhangi bir yere gitmeyeceğini söyler. Aynı zamanda Pragya olay yerinde ortaya çıkıyor. Ancak Tannu durumu idare eder. Daha sonra mehendi töreni başladığında Alia ortaya çıkıp bu mehendi töreninin gerçekleşemeyeceğini iddia ediyor.

Ah Kalbim 81. bölüm de; Nikhil ve Tannu, Tannu’nun ona rüşvet teklif ettiği cafededirler. Nikhil, Tannu’ya aşkının satılık olmadığını ve bunun doğru olduğunu söylüyor. Nikhil, Abhi’ye çocuğu konusundaki gerçeği söylememesi durumunda onu terk edeceklerini söyler. Nikhil, çalışmalarını tamamlamak için Tannu’nun babasını çağırıyor ve Tannu’nun evleneceği Abhi’nin eşi Pragya’nın hamile olduğunun bilgisini veriyor.

Bulbul, neden üzgün olan Pragya’ya neyi olduğunu sorar. Pragya üzgün olmadığını ve onun için mutlu olduğunu söyledi. Daha sonra, Abhi de Pragya’yı rahatsız buluyor ve bunun arkasındaki nedeni araştırıyor. Pragya, Abhi’ye son zamanlarda hayatının çok değiştiğini ve yanlış bir hayat yaşadığını söyler. Ayrıca, hamilelik hakkında insanlara yalan söylemesi gerektiğini söylüyor. Ayrıca, bugün kız kardeşinin ‘Sangeet’ olduğu halde mutlu olmadığını söylüyor.

Tannu Alia ile tanışır ve neden Sangeet’e hazır olmadığının sorulmasını ister. Alia’nın seçtiği elbiseyi buluyor ve bu tören için giyeceğini tahmin ediyor. Alia Tannu’ya onun elbisesinin olmadığını söyler, bunun yerine Bulbul’un olduğunu söyler. Bunu duyan Tannu, basit bir plan hazırlar ve Alia’dan elbiseye zarar vermesini ister. Alia Tannu’yu azarlayarak onu değiştirmesini ister. Ayrıca, Devraldığını ve Bulbul ve Purab’ın düğününden çok memnun olduğunu da ekler. Daha sonra, etkinlikte Tannu’nun ailesi ortaya çıkar ve Abhi, Pragya ve Tannu’yu şok olur.

Nikhil bir kez daha Tannu ile görüşür ve Abhi ile evlenip onunla bir hayat geçirmek için verdiği kararı değiştirmesini ister. Tannu, Nikhil’e hakaret edip onu uyarır. Bu arada, Tannu’nun ailesi Abhi’nin evinde. Daha önce Abhi ve Pragya hakkında edindikleri bilgilere göre onlar ile konuşmak için eve gelmişlerdir. Pragya ve Abhi, Tannu’nun ebeveynlerinin neden evde olduğunu fark ediyorlar. Onların Biji’ye soru sormalarını engellerler.


AH KALBİM DİZİSİ ÖZETLERİ<<<TIKLA


Ah Kalbim 80-81. Bölüm Özeti-(7-8 Ocak 2018 Pazar-Pazartesi) Ah Kalbim dizisi özetlerini sitemizden takip edebilirsiniz. Siz de sevilen dizi Ah Kalbim hakkındaki düşüncelerini yorum yaparak bizlerle paylaşabilirsiniz.

AH KALBİM 80. BÖLÜM FRAGMANI

1 YORUM

Comments are closed.