Ah Kalbim 8 Mayıs Fragmanı 201. Bölüm Özeti


Güncelleme: 11 Şubat 2018 : 03:14
2

Kanal 7 ekranlarında günlük olarak yayınlanan ve geniş izleyici kitlesine sahip Ah Kalbim 8 mayıs özeti ve tüyoları haberimizin devamında…


Ah Kalbim 202. Bölüm Özeti 9 Mayıs Fragman


Dizinin son bölümünde Tanu, Abhi, Pragya ve Purab birlikte davete gitmişti. Abhi ve Pragya dans ederken Purab’ta başka bir kızla dansa kalkmıştı. Purab planından dans ettiği kıza da bahseder ve ondan sevenleri kavuşturmak için yardım ister. Kız da kabul ediyor. Plan gereği kız birden Purab’ı itekler ve tokat atar. Purab’ın onu taciz ettiğini söyler. Purab’ta sarhoş numarası yapar.

Kız plan gereği polis çağırır. Çok şaşıran Abhi Purab’ın böyle bir şey yapmayacağını söylese de Purab kıza dokunduğunu itiraf eder. Polis Purab’ın ifadelerinin ardından onu götürürken Purab kızın kulağına bir şeyler fısıldar. Abhi ve Pragya, polislerin eşinden karakola gider. Tanu ise hemen Aliya’yı arar. Aliya işin içinde bir bit yeniği olduğunu anlar. Çünkü bunlar asla Purab’ın yapacağı davranışlar değildir.

Abhi polise kefaretle Purab’ı çıkarmayı teklif eder. Fakat polis kadın derneklerinden çekindiğini söyler ve ertesi güne işaret eder. Pragya bu sırada bir yolunu buluyor ve Purab’la konuşuyor. Purab her şeyin plan dahilinde ilerlediğini söylerken Pragya bunu neden yaptığını soruyor. Bülbül’e verdiği söz için yaptığını söylüyor. Purab Bülbül’e ölmeden önce ne olursa olsun Abhi ve Pragya’yı birleştireceğine dair söz vermiştir. Pragya Purab’a çok teşekkür ediyor.

Pragya ve Abhi karakoldan ayrılırken arabalarının bıraktıkları yerde olmadığını görüyor. Abhi karakola gider ve bir polisle geri döner. Polis Abhi’yle fotoğraf çekildikten sonra daha önce kendi arabalarının da buradan çalındığını söylüyor. Pragya polisin söylediklerine gülmektedir. Biraz sonra gök gürler ve yağmur başlar. Pragya ve Abhi bir sığınağın altında yağmurdan korunurken oldukça yakınlaşır. Hatta Abhi daha da ileriye giderek Pragya’yı öpmeye kalkar. Fakat birden en yakın arkadaşına hainlik yaptığını düşünür ve kendini çeker.

Tüm bunlar yaşanırken Nikhil’de arabasında yağmuru izlemektedir. Bu kadar güzel bir yağmurda yanında güzel bir kadının olmamasından yakınıyor. Etrafına bakınırken Pragya ve Abhi’yi fark eder. Hemen Tanu’yu arar. Pragya ve Abhi’nin samimi hallerinden bahseder. Tanu hemen oraya gitmek ister. Abhi ve Pragya biraz ileride yanan ateşi fark eder ve ısınmak için gider.

İkisi de duygularından bahsederken Abhi 7 yeminli arkadaş olma teklifinde bulunur. Ateş etrafında 7 tur atacaklar ve her bir turu tamamladıklarında birbirlerine söz verecekler. İlk turu tamamladıklarında Abhi bunu daha önce yaptığını hatırlar. Pragya’ya bu anı daha önce yaşadığını fakat suretlerini hatırlamadığını söyler. Kendiden geçerek yere düşen Abhi kötü durumdadır. Pragya ondan tekrar dönerek hatırlamasını ister. Fakat Abhi iyi görünmemektedir daha kötü olmaması için vazgeçer.

Abhi Pragya’yı evine bırakır. Tanu ise Sarla’ların evine gelir. Pragya’nın ucuz bir kız olduğunu sevgilisi varken Abhi’yi ayartmaya çalıştığını söyler. Sarla ise hemen cevabı yapıştırır. Sende Abhi’le sevgiliyken başkasından hamile kalacak kadar aşağılıksın der. Pragya ise Purab’ın planından hiç memnun değildir.

Ah Kalbim 201. bölüm özeti, Ah Kalbim 8 Mayıs fragman

2 YORUMLAR

Comments are closed.