Ah Kalbim 74. Bölüm Özeti- 1 Ocak 2018 Pazartesi


Güncelleme: 6 Aralık 2017 : 23:05
0

Kanal 7’nin sevilen dizisi Ah Kalbim sürprizlerle dolu bölümleriyle devam ediyor. Ah Kalbim 74. Bölüm Özeti- 1 Ocak 2018 Pazartesi. Ah Kalbim dizisi 74. bölüm özetini sizler için derledik. Ah Kalbim dizisi ile ilgili tüm haber ve özetleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Abhi, Pragya’ya, onu terk edemeyeceğini söyler. Pragya, ilişkilerini daha iyi hale getirmek için her şeyi yapacağını Abhi’ye garanti eder. Aynı zamanda Dadi, Pragya’nın odasını ziyaret ederek onunla konuşmaya ve işleri düzeltmek için çağırıyor ancak doğru zaman olmadığını düşünerek vazgeçiyor. Daha sonra, Pragya, Abhi’ye mutlu bir yaşam sürdürmesini ve onu düşünmemesi tavsiyesinde bulunur. Çocuğunun dünyaya girmesiyle birlikte tüm üzüntülerini unutacak ve mutlu bir yaşam süreceğini söyler. Tannu Pragya’yı arar ve Abhi’nin evine gidip gitmeyeceğini sorar. Pragya, Tannu’ya, Abhi’yi evine getirmek için elinden gelen çabayı gösterdiğini söyler. Daha sonra Dadi, Pragya ile yüzleşir ve ona önemli bir şey hakkında konuşmak istediğini söyler. Alia başka yerlerde Purab’a olan tutkusunu gösteriyor ve arkadaşlarına, Purab’ın hayatında olması için her şeyi yapabileceğini söylüyor.

Pragya, Tannu’nun evini ziyaret ederek kendisinin ve Abhi’nin fotoğraflarını yakar. Ardından odasını terk edip gider. Odasını alevler içinde bulan Tannu, odasından dışarı çıkar ve Pragya’nın ordan uzaklaştığını fark eder. Pragya, kasıtlı olarak evindeki yaktığını söylediğinde şüpheleri gerçeğe dönüşüyor. Pragya, nedenini sorduğunda bunu Mehra’nın evsiz olduğunu göstermek için yapmış olduğunu söyler. Dadi ve kız kardeşi Pragya’ya yaptığı her şey doğru olduğunu ve ondan memnun olduğunu söylemeyi planlıyor. Öte yandan Abhi, oyunu Pragya’yla oynamaya karar verir; çünkü Pragya hala onun için hisler hissediyor. Dadi, Pragya’nın kendisine zarar vermeye istekli olduğunu ve eylemlerinin temelini bulmaya karar verdiğini fark eder. Ah Kalbim 74. Bölüm Özeti

Ah Kalbim 74. Bölüm Özeti- 1 Ocak 2018 Pazartesi haberimiz 74. bölüm yayımlandığında güncellenecektir. Siz de sevilen dizi Ah Kalbim hakkındaki düşünce ve görüşlerinizi yorum yaparak bize iletebilirsiniz.


AH KALBİM DİZİSİ HABER VE ÖZETLERİ<<<Tıkla


AH KALBİM 74. BÖLÜM FRAGMANI