Ah Kalbim 71. Bölüm Özet ve Fragmanı 29 Aralık 2017 Cuma


Güncelleme: 6 Aralık 2017 : 22:59
0

Sevilen dizi Ah Kalbim özet ve tüyoları haberimizle sizlerleyiz. Gündüz kuşağının beğenilen dizisi Ah Kalbim nefes kesen konularla devam ediyor. Ah Kalbim 71. Bölüm Özet ve Fragmanı 29 Aralık 2017 Cuma haberimizi sizler için derledik.

281-Aakash, Rahana’nın fotoğrafını görüyor ve Pragya’da oraya geldiğinde ağlıyor. Akash’a kendisine bir iyilik yaparak Rachna’ya gideceğini söyler. Ve ona olan sevgisinin gerçek olduğunu anlamasını istiyor. Daha sonra Tannu Pragya’yı aramış ve onu kürtaj hakkında uyarır. Pragya, sabrının taşmak üzere olduğunu Tannu’ya söyler ve en kısa zamanda istediği şeyi yapacağına dair söz verir. Bu sırada Abhi, Pragya’yı telefonda konuşurken bütün bunları duyar.

282-Pragya, Aakash ile Rachana’nı birlikte tapınaktadır. Her ikisine de birbirleriyle evlenmelerini ve evliliğin gerçek mutluluk olduğunu söylüyor. Aakash ve Rachana daha sonra hatalarını fark edip birbirlerinden özür dilerler. Öte yandan, Aakash’ın eve henüz eve dönmediği için ailesi onu merak eder. Abhi Aakash’ı aramaya çalışır, ancak telefonuna ulaşılamaz. Ah Kalbim 71. Bölüm Özeti 

283-Rachana’nın kardeşi Rachana ve Aakash’ın kaldıkları tapınakta aramaya çıkar. Fakat Suresh gitmedeen önce Pragya onu durdurur ve bu Suresh’i şaşkına çevirir. Suresh Pragya’ya neden Aakash ve Rachana’nın düğününe engel olmadığını sorar. Pragya, kendisinin Aakash ve Rachana’yla evlendiğini söyler. Suresh Pragya’ya öfkelenir ve düğün engellemeye çalışır. Pragya, Suresh’e Rachana’nın mutluluğu Aakash’ta bulacağını açıklar. Suresh, Pragya’nın kızkardeşinin ve Aakash’ın düğününü onayladığını düşünüyor.


AH KALBİM DİZİSİ ÖZETLERİ<<<Tıkla


284-Pragya, Mehra ailesine karşı Aakash ve Rachana’nı temsil eder. Onların neden Aakash’ı sevdiklerini fakat Aakash’ın çocuğunu sevmediklerini soruyor. Biji’nin kızkardeşi Pragya’ya onun yanlış kişi olduğunu söyler. Tam o sırada, Pragya, Tannu’ya Abhi ve Mehra’nın ailesinden ayrılacağı sözünü hatırlıyor. Pragya, haklı olduğunu ve yanlış bir şey yapmadığını açıklar. Dadi’nin Aakash ve Rachana’nın sorunlarla yüzleşmesi gerektiği yönündeki hatası olduğunu da ekliyor. Pragya, Dadi’yi tüm ailenin önünde suçlamaya başlar. Ah Kalbim 71. Bölüm Özet ve Fragmanı 29 Aralık 2017 Cuma

AH KALBİM 71. BÖLÜM FRAGMANI