Ah Kalbim 68. Bölüm Özeti (26 Aralık Salı) ve Fragmanı


Güncelleme: 21 Aralık 2017 : 09:43
1

Ah Kalbim 26 Aralık Salı 68. Bölüm özetini bu yazımız altında okuyabilir yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz. Bakalım Pragya ve Abhi’yi ne tür gelişmeler bekliyor. Bu yazımızda  265-266-267-268. Bölümlerin özetlerini  bulacaksınız.

265-Neel, Abhi ve Pragya’yı kaçırmaya karışan kişi olarak Poorvi’yi işaret eder. Pragya, Poorvi’yi, neden kendisini arkasından vurduğunun nedenini sorgulamak için onu bir odaya götürür. Pragya kendisinin bir şey yapmadığını uzun uzun anlatır. Pragyayı ve diğerlerini ikna etmeye çalışır. Ancak Pragya ona inanmaz. Poorvi buna çok üzülür ve Pragya ve ailesinin ona beslediği sevginin sahte olduğunu belirten sözler söyler. Pragya ve ailesinin kendisine çok iyilikler yaptıklarını ve buna nasıl ihanet edeceğini söyler. Hizmetçiin kızı olmama rağmen sizler beni kendi kızınız gibi gördünüz der. Ancak tüm bu sözler nafiledir. Kimse Poorvi’ye inanmaz. Daha sonra Pragya’ya, kendisinin suçsuz olduğunun tüm delillerini topladıktan sonra kendisine geri döneceğini söyler. Öte yandan Tanu’nun kafası karışıktır. Neil neden Alia’yı değilde Poorvi’yi işaret etmiştir. Amacı nedir? Bunun da mı arkasında Alia vardır?


Ah Kalbim Purvi(Poorvi) Kimdir? Gerçek Adı, Yaşı, Oynadığı Diziler<<<tıkla


266-Abhi’nin büyükannesi Pragya’yı Bulbul ve Poorvi’nin meselelerini ile uğraştığı için onu üzülmüş olarak görür. Abhi’den Pragya’yı güldürmesini ister. Çünkü onu üzgün görmeye dayanamaz.  Abhi daha sonra Pragya’nın yüzünde bir gülümseme elde etmek için mizah duygusunu kullanır, fakat bütün girişimleri başarısız olur. Daha sonra önceden Pragya’nın esprilerine güldüğünü ancak şimdi ise neden gülmediğini düşünürken aklına bir şey gelir.  Abhi ona hevesle beklediği cevabı vermeye karar verir. Aynı zamanda hem Abhi hem de Pragya zihninde hala karşıt düşüncelerle durmaktadırlar. Abhi, Pragya’ya hevesle ve sabırsızlıkla duymak istediği şeyi söyleyecek mi?

267-Pragya, Abhi’nin de izleyeceği bir reklam çekimi yapmasını isteyen Purab ile görüşür. Aynı zamanda Abhi, Purab’ı arar ve kendisine Pragya ile yüzleşemeyeceği için, evine geleceğini ve gece orada kalacağını bildirir. Purab daha sonra Pragya’yı gönderir ve reklam çekimini hazırlamasını ister. Ertesi gün Abhi, reklam çekimi için tamamiyle hazırdır ve medya onu çevrelemiş, kendisine bugün açığa çıkacak yeni modelin kim olduğunu sorarlar. Yeni modelin kim olduğunu bilmeyen Abhi, medyaya bunun bir sürpriz olduğunu söyler. Yeni modelin karısı Pragya’nın kendisi olduğunu öğrendiğinde Abhi’nin tepkisi ne olacak?

268-Yapımcı, Abhi’yi eşi Pragya’yı sevgiye dayalı yeni albümünün yeni modeli seçtiği için över. Öte yandan Abhi, erkek modeli kıskanır  ve modelin eşi olduğunu bildikten sonra bile Pragya’ya nasıl yaklaşması gerektiğini gösterir. Daha sonra Abhi, Purab’ı neden model seçtiğini sormak için Purab’ı bulur. Ancak Purab durumu değerlendirir ve Pragya’nın iyi bir seçim olduğunun altını çizer ve Abhi’yi ikna eder. Diğer taraftan ise Abhi’nin Pragya’yı kıskanmasından dolayı mutlu olur. Öte yandan Tanu, Abhi ile görüşmek  ve Pragya’nın kendisinin yerine model olmasını haklı gerekçelerini sormak ister.  Tam da o anda, Alia görünür ve Tannu’nun Abhi ile görüşmesini durdurmaya çalışır. Tannu sıkıntı mı yaratacak? Tannu Purab’ı ve Alia’nın ve Abhi ve Pragya’yı birbirine yakınlaştırma planını bozacak mı?

1 YORUM

Comments are closed.