Ah Kalbim 66. 67. Bölüm Özeti (24-25 Aralık Pazar-Pazartesi)


Güncelleme: 20 Aralık 2017 : 09:04
2

Ah Kalbim 66. 67. Bölüm Özetleri (24-25 Aralık Pazar-Pazartesi) orijinal 257-258-259-260 ile 261-262-263-264. bölümlerinin özetlerinden oluşmaktadır. Pragya ve Abhi ormandan kurtulmuş evlerine gelmişlerdir. Gelmişlerdir ama Pragya ve Abhi hakkında dedikodular yayılmaya başlamıştır. Çıbanın başı elbette Tanu’dur. Tanu Pragya hakkında Abhi’yi dudağından öptü dedikodusunu açmıştır. Abhi buna kızar. Hemde öyle böyle değil. Aşırı tepki verir. Bunu Pragya’nın yaptığını düşünür. Pragya’ya çok kızar. Onu kendisini ve şanını küçük düşürmekle suçlar. Pragya önce bir şey anlamaz. Ancak daha sonra işin gerçek yüzünü anlar. Abhi’yi ölümden kurtarmak için suni teneffüs yaptığını anlatamadan çıkar. Çünkü Abhi çok sert tepki koymuştur. Tabi Purab hemen peşlerinden Abhi’nin yanına gider. Abhi’ye yaptığının yanlış olduğunu, her şeyi onu kurtarmak için yaptığını, aslında pragyanın abhiye suni teneffüs yaptığını anlatır. abhi pişman olmuştur ancak birşey diyemez. Davet kaldığı yerden devam etmektedir. Pragya ve Abhi birbirlerini görmemeye çalışır. Bulbul ise bir an önce abhi ve pragyayı konuşturmanın derdindedir. Purab ise onu engellemeye çalışır ve durumu vehametini ise söyleyemez. Bulbul misafirlerinde olduğu bir yerde pragya ve abhiyi sahneye çağırır. Herkes heyecanlıdır. Acaba bulbul ne diyecektir. Purab ise Bulbulun her şeyi berbat etmesinden korkmaktadır. Bulbul aniden abhi ve pragyayı dans etmeleri için sahneye yönlendirir. Pragyanın kulağın da konuşmak için son fırsatın der. Tabi bulbulün abhi ve pragyanın aralarında geçen şiddetli kavgadan haberi yoktur. Tabi sonradan pragya ve abhi dans ermeye başlarlar. Ancak yine konuşamazlar ve dans biter bitmez pragya odasına gider. Abhi ise daha fazla dayanamaz ve pragyadan özür dilemek için odasına gider. Abhi odada pragyayı görür ve ışığı kapatır.

258-Abhi cesaretini toplayıp Praga’ya öpücüğünün gerçek sebebini bilmediğinden dolayı özür diler. Öte yandan Purab, Bulbul’e, Abhi’nin aslında Pragya’yı sevdiğini, ancak bunu ifade edemediğini açıklar. Abhi Pragya’dan özür diler, Pragya Abhi’ye kendisinden özür dilememesi gerektiğini söyler. Sonra onları izleyen Tanu kucaklaştıklarını görür ve oradan uzaklaşır. Daha sonra, Pragya, Abhi ile geçirdiği anı hatırlar ve her şeyin en iyi olmasını sağlamaya karar verdi. O akşam Abhi odasında yatarken Pragya’da odaya gelir. Abhi onunla yatmaktan utanır ve uyumuş numarası yapar. Pragya’da sessizce yatağın yanına yere yatak serer ve orada yatar.

259- Halen uykuda olan Abhi, yatağının hemen yanında yerde uyuduğu Pragya’nın üzerine düşer. Pragya tam çığlık atacakken Pragya’nın ağzını derhal eliyle kapatır, böylece hiç ses çıkarmaz. Abhi ve Pragya’nın üstündedir. Utangaç edalarla sahne bir. Diğer sahnede Bulbul ve Purab, Pragya ile konuşmaktadırlar. Onu Abhi konusunda ikna etmeye çalışırlar. Pragya ise Abh’nin böyle bir istek ve talepte bulunmadığını söyler. Bülbül ve Purab ise Pragya’nın ortadan kaybolduğunda onu merak edip arayacağını söylerler ve bu şekildeo nu saklamaya kara verirler. Abhi ise stüdyoya giderek hizmetçiyle karşılaşır ve kendisine kahve getirmesini ve stüdyonun dışında beklemesini ve kimsenin içeri girmesine izin vermemesini ister. Aynı anda Pragya stüdyoya giderek hizmetçiyi görü ve ona neler olduğunu sorar.  Hizmetçi, durumunu Pragya’ya açıklar, Pragya ise kahveyi kendine getirmesini ister. Fakat Pragya ayrılmadan hemen önce Tanu ortaya çıkıp kapıdan Abhi’ye seslenir. Abhi kapıyı açar.

260- Bulbul ve Purab Pragya’yı saklarlar. Abhi Pragyayı aramaya başlar. Pragya’yı hala arayan abhi, onu bir yerde görüp gördüklerini aile üyelerine sormaya başlar, ancak herkes ona bir cevap verir. Öte yandan, Purab ve Bulbul, Pragya’yı saklamaya devam ederler. Onu saklamaya devam eden Bulbul ve Purab, Abhi’nin Prahya’yı bulması yönündeki merakına şahit olurlar. İlerleyen dakikalarda Akşam olur ve Abhi bir daha Pragya ile aynı odada yatmayı göze alamaz ve büyükannenin odasında uyumaya karar verir. Benzer şekilde, Abhi ile yüzleşmek ve onu utandırmak istemeyen Pragya da  Abhi gibi büyükannesinin odasında gece uyumaya karar verir. Pragya Abhi’nin yatakta yattığını bilmeden odaya girer ve büyükannesine seslenmeye başlar. Yatağın içinde yorganı üstüne çeken Abhi ise Pragya’yı duyar ve daha çok yorganın altına saklanır. Tabi sonrasında Büyükanne içeri girer ve onları yakalar. pragyada şaşırmıştır. yorganın altındakini büyükanne sanmıştır ama büyükanne arkasındadır. peki yatağın içindeki kimdir? yorganı çektiklerinde abhi uyumuş numarası yapmaktadır.

261-Ertesi sabah Abhi’nin büyükanesi, Abhi’yi kanepede bulunca şaşırır. Abhi’yi uyandırır ve kendisine neden yatak odası yerine kanepede uyuduğunu sorar. Abhi, büyükannesinin inanmayacağı asılsız bahaneler uydurur. Abhi’nin büyükannesi Pragya’yı arar ve ona Abhi’nin kanapede neden yattığını sorar. Bu Abhi ve Pragya arasında bir tartışmaya yol açar. Abhi’nin büyükannesi, Abhi’nin ve Pragya’nın argümanlarını savunamazken, tartışmalarının yalnızca üçüncü bir kişi araya girdiği zaman sona ereceğini söyler. Büyükanne Abhi ve Pragya’ya bir bebek sinyali verir. Diğer taraftan Bulbul ve Purab terasta konuşmaktadırlar. Konuşmalarının sonunda öpüşürlerken Alia onları görür. Alia durumu Tanu’ya anlatır. Tanu onu sakinleştirirken Alia bıçakla bileğini keser ve P harfi yapar. Tanu onu görür ve korkar, Alia’ya kızar. 

262-Bulbul, arkadaşının evinde iken Purab onu arar ve onun hemen eve gelmesini ve güvende olmasını söyler.  Bulbul, yolda iken Neel’ı arabasına binerken görür. Öfkeli Bulbul, arabasını Neel’in arabasına sürer. Neel tam o anda durur ve bulbul ona çarpar. Neil şok içinde ne olduğunu anlamadan arabadan iner ve arabaya bakar. arka tamponun düştüğünü görür. tam o anda bulbul geri geri gider ve bir kez daha arabayla neil in üstüne gider. neil son anda kenara atlayarak kurtulur ama kafasını bir taşa çarpar. tabi bu sırada bulbul’de zarar görmüştür. yüzü kanlar içinde kalmıştır. hemen hastaneye kaldırılır. purab, pragya ve abhi de onunla hastanededir. Herkes hastaneye koşmuştur. bu durumdan purab kendini sorumlu tutar. 

263-Polis tarafından tutuklanan Neel, Bulbul’un de olduğu ve Abhi ile Pragya’nın da bulunduğu aynı hastanede görülür. Neel ağlamaya ve polise Bülbül’le görüşmesine izin vermesini ister, onu çok sevdiği söyler. Polis Abhi ile görüşür ve Bulbul’un Neel’i başarıyla yakalanmasında gerçekten cesur bir adım attığını söyler. Polis Bulbul’un, arabasını Neel’in arabasına sürdüğünü ve Neel’e zarar verieken kendisine de zarar verdiğini sözlerine ekler. Polis, Neel’in gözaltında olduğunu ve soruşturma için hazır olduğunu bildirir. Abhi, Neel’le görüşmeye karar verir, ancak aynı anda doktor ortaya çıkıp Bülbül’ün tehlikeli bir durumunun olmadığının mutlu haberlerini paylaşır.

264-Hemşire olarak giyinmiş olan Alia, Bulbul’u kendi koğuşundaki makinede bir hata oluşturarak onu öldürmeye hazırlanmaktadır. Bulbul’un koğuşuna gider ve Bulbul’un cesedine geçen kanı bloke eder. Aynı zamanda Purab ortaya çıkıp hemşireye (Alia) her şeyin yolunda gidip gitmediğini sorar. Bu durumdan kurtulmak için, Alia kan şişesini düzeltir ve Purab’a bir hava bloğu olduğunu söyler. Purab, daha önce duyduğu sesi merak eder ve daha önce bu sesi duyduğunu iddia eder. Daha sonra Neel Abhi ve Pragya’nın ailesi önünde karşı karşıya kalmış ve Abhi ve Pragya’nın kaçırılmasına karışan kişiyi açıklamaya hazırlanmaktadır.

Ah Kalbim 66. 67. Bölüm Fragmanı yayınlandığında eklenecektir.

2 YORUMLAR

  1. Merhabar, sitenizde yayınlanan ah kalbim ve kördüğüm dizisinin özetlerini youtube hesabımda paylaşabilir miyim? (sitenizin tanıtımını ve linkini koymak şartıyla) youtube hesabım:….

    • Çeviri ekibimizin üstün gayretleri sonucu özetlerimiz oluşmaktadır. Emeğe saygı nedeni ile sitemizden her hangi bir içeriğin başka platformlarda paylaşımına izin vermiyoruz. Bu nedenle kapattırdığımız bir çok youtube kanalı mevcut. Anlayışınız için ve nazik talebiniz için teşekkür ederiz.

Comments are closed.