Ah Kalbim 64. Bölüm Özeti 22 Aralık Cuma-Pragya Abhi’ye Onu Sevdiğini Söyler


Güncelleme: 10 Aralık 2017 : 17:08
0

Ah Kalbim 64. Bölüm Özeti 22. Aralık Cuma 249-Abhi, Pragya’ya her zamanki soğuk şakalarını yapmaya devam eder. Abhi uyandığında üzerindeki tişörtün yırtık olduğunu söyler. Tişörtü kimin yırttığını Pragya’ya sorar. Pragya ise “burda benden başkası var mı” der. Elbette kendisinin yırttığını söyler. Abhi ise kendisinden faydalanıp faydalanmadığını sorar. Prag, yarı utangaç yarı kızgın bir şekilde, ona o tür bir kız olmadığını söyler. Abhi, Pragya’ya, giydiği kıyafetle huzursuz hissettiği için bir şeyler giyip giyemeyeceğini sorar. Pragya kulübede kilitli bir dolap bulur ve onu bir taşla kırar ve dolaptan kendisi ve Abhi için birkaç kıyafet çıkartır. Abhi kıyafetleri beğenmez. Pragya ise ormanda bu kıyafetleri bulduğuna şükret der.

Öte yandan, Alia ise üzerine atıl suçu bir şekilde Purvi’ye atmakla meşguldür. Herkesin önünde Abhi ve Pragya’nın kaçırılmasının arkasında Purvi’nin olduğunu söyler. Kaçıranlara bizzat Purvi’nin yardım ettiğini söyler. Herkes şok olmuştur. Purvi ise bu kesin bir dille yalanlar. Asla böyle bir şey yapmanın aklından bile geçmeyeceğini söyler. Kendisinin ailenin bir kızı olarak gördüğünü söyler. Alia, Purvi’nin aşık olduğunu ve aşık olduğu erkeğin parayı çok sevdiği için Abhi ve Pragya’yı kaçıaranlara yardım etmesini istediğini söyler. bunun karşılığında da para aldığını dile getirir. Alia açık açık iftira atmaktadır. Purvi ise gerçekten duydukları karşısında şok olmuştur. Purvi Alia’ya kendisini kurtarmak için neden iftira attığını söyler. Sarla, Bulbul ve diğerleri Purvi’ye destek olur. Onun böyle bir şey yapmayacağını söylerler. Alia ise Purvi’nin odasının aranması gerektiğini ve böyle şeylerin saklanamayacağını ve mutlaka odasında bir kanıt olabileceğini söyler. Ve herkes Purvi’nin odasını aramak için giderler.

Diğer taraftan Prag, Abhi için su getirmiştir. Abhi ise otur otur sıkılmış dışarı çıkmak istemektedir. Prag ise banyo yapacağını ve kesinlikle kalkmaması gerektiğini söyler. Abhi ise onu dinlemez ve Prag banyoya girdikten sonra dışarı çıkar. Banyodan çıkan Prag onu evde bulamaz ve oda dışarı çıkar. Dışarda ateş yakarak ısınırlar ve duygusal anlar yaşarlar. Abhi bir ara ipte asılı olan pantolonu eline alır ve cebinden bir kağıt düşer. Praga heyecanlanır. Mektupta birşey yazmadığını söyler. Abhi yoksa mektubu okudun mu der. Prag ise hayır kağıdın tipinden belli der 🙂 Neyseki kağıtta yazılanların bir kısmı silinmiştir ve ne yazıldığı anlaşılmamaktadır. Abhi Prag’dan yardım ister ama Prag yardım etmek istemez. Abhi ise ne yazıkki bu mektüpte nasıl bir mesaj iletildiğini öğrenemeyeceği için ügün olduğunu söyleyip kağıdı buruşturu ve nehire atar. Tabi Prag bu olaydan memnun kalmamıştır. Ona aşkını itiraf etmesi gerektiğini düşünür. Belki bir daha böyle bir fırsat karşısına çıkmayacaktır. Ölüm her an gelebilir ve zaten zor günler geçirmiştir. Ve hayat ona bir fırsat vermiştir. bunu değerlendirmesi gerektiğini düşünür. Ve Abhi’nin karşısına geçer, herşeyi tüm hislerini tek tek söyler. Prag Abhi’ye onu çok sevdiğini söyler.

250-Pragya, Abhi’ye tüm duygularını açmıştır. Onu sevdiğini, onsuz yapamayacağını tüm açıklıkla söylemiştir. Abhi Pragya’yı dinler, şaşkın hisseder ve ondan önce suskun durur. Diğer taraftan Puvri çok zor durumdadır. Öte yandan, kurnaz bir Alia Purvi’nin suçlu olduğunu kanıtlamaya çalışmaktadır. Alia’nın şeytani planını bilmeyen Purvi onu odasına götürür ve odasındaki her şeyi ifşa etmeye başlar; Alia’nın çekmecesine sakladığı paranın farkında değildir. Alia’nın planladığı gibi, para bazı aşk mektuplarıyla birlikte ortaya çıkar.  Odasında çıkan paralar ve aşk mektupları onu zor durumda bırakmıştır. Ne yapsa haklı olduğunu kanıtlayamaz ve kimseyi ikna edemez. Annesi onu evden kovar.

251-Alia, suçunu Poorvi’ye nasıl atmayı başardığını azını doldura doldura Tanu’ya anlatmaktadır. Tanu onu “şeytanın çırağı” olarak anar ve onu yüceltir. Öte yandan Neel’in adamları hala Abhi ve Pragya’yı arıyorlardır. Neel’in işkencesine dayanamayan Neel’in adamlarından biri kaçmaya çalışır, ancak polis tarafından yakalanır. Daha sonra polis karakoluna götürülmek üzere yola çıkılır. Polis daha sonra küçük bir çay ocağında dinlenmek üzere mola verir. Çay ocağınınsahibi, suçluyu Neel’in adamlarından biri olarak tanır ve onu Abhi’nin evine götürüp ödülünü almaya karar verir. Neel nihayet yakalanacak mı?

252-Akash, polis tarafından yakalanan haydutu dövülürken görür. Haydut Abhi’nin evine bir dükkan satıcısı tarafından getirilir. Çok dayak yedikten sonra bile haydut gerçeği söylemeyi kabul etmez. Öte yandan Alia, haydutun onu açığa vuracağını düşünerek gerginleşir. Akash aşırı uçtuğunda haydut, Abhi ve Pragya’nın ailesine ait tüm hikayeyi açığa çıkarıyor ve ayrıca Neel’in vurduğu üzerine yüksek bir uçurumdan düşmüş durumda. Abhi ve Pragya’nın ailesi bu haberi duyunca tepkisini ne olacak?