Ah Kalbim 6 Nisan – 168. Bölüm Özeti


Güncelleme: 28 Ocak 2018 : 04:42
2

Ah Kalbim dizisinde hüzün ve dram yüklü bir bölümü geride bıraktık. Pragya ve Abhi aralarındaki tüm sorunları çözmüşken Abhi’nin kaza yapması izleyenleri üzdü. Abhi kurtulacak mı? Pragya ve Abhi eski mutlu günlerine dönecekler mi? İşte Ah Kalbim 6 nisan 168. bölüm özeti..


Ah Kalbim 169. Bölüm Özeti-7 Nisan


Pragya kendisine yardım eden kadınla birlikte Abhi’yi hastaneye götürmeyi başarır. Abhi’ye acilen müdahale eden doktorlar hastanın olay yerinde hayatını kaybettiğini ve üzgün olduklarını söyler. Pragya duyduklarına inanamaz ve doktorlara müdahale etmeleri için yalvarır. Doktorlar ellerinden bir şey gelmediğini ne yazık ki hayati fonksiyonlarını kaybettiğini tekrarlarlar. Fakat Pragya doktorlara yalvarmaya devam eder. Abhi’nin onu bırakmayacağını düşünen Pragya ısrarla doktorları sıkıştırır. Doktorlar tanrı olmadıklarını onun öldüğünü kabullenmesi gerektiğini söylese de Pragya çıldırmışcasına çare arar.

Doktorlar defin işlemlerini başlatmaları için hemşirelerine talimat verirken Pragya enjeksiyonla ilgilenen hemşireleri görür ve bunun işe yarayıp yaramadığını sorar. Hemşireler bazı kalp hastaları için kullanıldığını söyleyince Pragya bunun Abhi’de işe yarayacağını düşünür. Hemşireler engellemeye çalışsa da Pragya enjeksiyonu Abhi’nin kalbine saplar ve Abhi’nin vücudu tepki vermeye başlar. Doktorlar bunun imkansız olduğunu söyler.

Bu sırada Dadi, Purab, Mitali, Akash ve Raj haberi duyar duymaz Abhi’nin durumunu öğrenmek için hastaneye gelirler. Pragya Abhi’yi karşısında görünce sarılır ve ağlamaya başlar. Gece birlikte olduklarını sabah Abhi’nin sürpriz yapmak için onun arabasıyla şehre indiğini ve sonrasında kaza yaptığını söyler. Dadi çok üzülür ve Abhi için tanrıya dua eder. Bu sırada Purab, Pragya’ya konuşmaları gerektiğini söyler  ona bu suikastı Tanu ve Nikhil’in aslında onu öldürmek için planladıklarını anlatır. Bu sırada Tanu ve Aliya’da hastaneye varmışlardır.

Duydukları karşısında şaşkına uğrayan Pragya Aliya ve Tanu’yu bir güzel tokatlar ve derhal hastaneyi terk etmelerini söyler. Fakat Tanu o kadar pişkindir ki hiç bir şeyden haberi yokmuş gibi timsah göz yaşları döker.  Pragya çaresizce Abhi’nin kendine gelmesi için beklerken, Tanu ve yandaşları Abhi’nin kendine geldiğinde gerçeklerin ortaya çıkacağından endişe ederler.

Heyecan ve entrika dolu bir bölümü geride bırakırken önümüzdeki bölümlerde izleyenleri neler bekliyor? Abhi kendine geldiğinde gerçekler ortaya çıkacak mı? Tanu ve yandaşlarının hain planı ortaya çıkacak mı? Detaylar ilerleyen bölümlerde.

Ah Kalbim 168. bölüm özeti 6 nisan 

2 YORUMLAR

  1. Sabırsızlıkla tanu ve yandaşlarının cezalanmalarını bekliyoruz.her yaptıkları yanlarına kalmamalı çünkü sinir bozuyor.

Comments are closed.