Ah Kalbim 6 Mayıs Özeti 199. Bölüm Fragmanı


Güncelleme: 11 Şubat 2018 : 00:55
1

Ah Kalbim 199. bölüm izleyenleri şaşkına çevirecek olaylarla dolu. 198. bölümde Pragya son anda saagnet törenine yetişmişti. Abhi Pragya’yı odasına götürmüş ona iltifatlar yağdırırken Mitali gelmiş Abhi’yi saagnet töreni için aşağıya çağırmıştı.


Ah Kalbim 200. Bölüm Fragmanı 7 Mayıs Özet


Aliya şeytanın bile aklına gelmeyecek planını çoktan devreye sokmuştur. Herkes aşağıya indiğinde Aliya Abhi’ye bir sürprizi olduğunu söylüyor. Herkesi projeksiyon makinesinin önüne çağırıyor. Abhi’nin küçüklük fotoğrafları herkesi gülümsetiyor. Resimler sırayla yayınlanırken Purab ve Pragya’nın fotoğrafları ekrana yansıyor. Purab ve Pragya’nın samimi fotoğrafları herkesi şaşırtır. Dadi bu resimlerin gerçek olmadığını söylerken Aliya hepsinin orijinal olduğunu vurguluyor.

Aliya Purab’tan bir açıklama yapmasını  bekliyor. Pragya’nın Abhi’nin duygularıyla oynadığını onu kandırdığını söylüyor. Pragya gördükleri karşısında ne yapacağını şaşırıyor ve sadece ağlıyor. Abhi Nikita’ya daha önce güvenmediği için çok pişman olduğunu düşünüyor bu yüzden aynı hatayı tekrar yapmak istemiyor.

Aliya Pragya’ya dönüyor ve bir açıklama beklediğini söylüyor. Pragya Abhi’ye yöneliyor ve sen ne düşünüyorsun diye soruyor. Abhi gördüklerine inanmadığını söylüyor. Pragya resimlerin gerçek olduğunu ancak Purab’la aralarında düşündükleri gibi bir şey olmadığını söylüyor. Aliya bu sefer Puarb’a döner ve aynı soruyu ona sorar. Purab Pragya’yla ilişkileri olduğunu söyler. Pragya şok olur. Purab ne yapamaya çalışıyordu?

Abhi Purab’ın itirafının üzerine çok sinirlenir ve onu tokatlar. Bu zamana kadar böyle bir şeyi nasıl gizlediğini sorar ve tepki gösterir. Purab her türlü cezaya razı olduğunu söylüyor. Aslında Abhi’nin üzüntüsü Pragya’yı kaybettiği içindir. Pragya Purab’ın yanına gider böyle bir yalanı nasıl söylediğini sorar ve ona kızar.

Tüm bu tehlikeli kumpasın planlayıcısı Aliya ise zevkten dört köşedir. Nikhil ve Tanu muhteşem planı için Aliya’ya övgüler yağdırır. Pragya’nın kaçırılmasından, Pragya’nın Abhi’ye ulaşamayınca Purab’ı aramasına kadar her şey önceden planlanmış ve tıkır tıkır işlemiştir.

Ertesi gün Pragya eve gelir. Evdeki herkes ona karşı tepkilidir. Abhi’nin sekreterliğini ise artık Tanu yapıyordur. Fakat hiç bir şeyi beceremez ve Abhi’yi kızdırır.  Pragya Abhi’nin odasına geliyor ve kahve isteyip istemediğini soruyor. Abhi Pragya’nın elinden içmek istemediğini kahveyi nasıl yaptığını Tanu’ya göstermesini ister. Tanu ve Pragya birlikte mutfağa gider. Tanu bir kahve yapmayı bile beceremez her şeyi eline yüzüne bulaştırır. Bu sırada eve Purab gelir. Abhi’le iş konuşmaya geldiğini söyler. Abhi utanmadan nasıl yüzüme bakabiliyorsun diye çıkışır. Purab iş hayatıyla özel hayatı birbirine karıştırmaması gerektiğini söylüyor.

Abhi bunca yıllık dostluğumu var böyle bir şeyi benden nasıl gizlersin diye Purab’a çok kızıyor.

Ah Kalbim 199. Bölüm 6 mayıs özeti

https://www.youtube.com/watch?v=f0nKqchZSfM

Comments are closed.