Ah Kalbim 55. Bölüm Özeti-13 Aralık Çarşamba Fragmanı


Güncelleme: 6 Aralık 2017 : 08:23
0

Ah Kalbim 55. Bölüm Özeti-13 Aralık Çarşamba Fragmanında Pragya, sürekli başarısız olan planlarından ötürü hayal kırıklığına uğramaktadır.  Abhi’ye bunun kötü bir gün olduğunu söyler. Pragya, Abhi’ye yol kenarında çay içmesi konusunda ısrar eder. Abhi yol kenarında çay içeceği için arabasından inerken, çocukluk arkadaşı Popo’ya çarpar.

Abhi, arkadaşı Popo ile sohbet etmeye başlar ve ona değişmediğini söyler. Öte yandan, şirket Mitali ve arkadaşlarını kovalamaya başlar. Her nasılsa şirket Alia ve Mitali ile yüzleşmeyi başarır ve Bulbul’un yüzünü yakmaya çalışarak büyük bir hata yapmış olduklarını söyler. Şirket çalışanından Neel Thakur, zaman kaybetmeden polis çağırır ve onlara tüm olayı anlatır. Alia ve Mitali kendilerini kurtarabilecek mi?

Pragya zamanında ulaşır ve annesine, Bulbul’u nişan töreni için hazır hale getireceğini söyler. Bulbul, ablası Pragya’ya Abhi’ye olan sevgisini itiraf edip etmediğini sorar. Pragya, sinirli bir şekilde kız kardeşine restoranda olan olayları anlatır. Diğer taraftan, yüklenici Neel, adamlarını görevlendirir ve Onlara nişan töreninde Bulbul’ü kaçırmalarını söyler. Bu arada Tanu, Abhi’yi yalnız başına görür ve anne babasının Bulbul’un evliliğine gelmesini durdurduğunu söyler. Abhi, büyükannesine Tanu ile olan ilişkisi hakkında konuşacak mı?


AH KALBİM BÖLÜM ÖZETLERİ TAMAMI <<<TIKLA


Alia, Tanu’ya Neel’in zamanında ulaşamadığı takdirde planlarının başarılı olmayacağını söyler. Tanu, Alia’yı kışkırtan ve Bulbul’un Purab’la nişanlanırsa, onun hiçbir seçeneği kalmayacağını söyler. Neel, Alia’yı çağırır ve planını yerine getirmezse Bulbul’un nişanına gelmesi gerektiğini söyler. Pragya diğer taraftan Abhi’ye duyduğu hisleri düşünüp ona bir mektup yazar. Abhi mektubu açar açmaz Tanu Abhi’nin ellerini tutup onunla birlikte gitmesini ister. Daha sonra Neel Bulbul’un yerine ulaşırı ve onu bulmaya çalışır. Neel, Bulbul’un evliliğini bozacak mı? Abhi Pragya’nın mektubunu okuyacak mı?

Purab Bulbul’u aramayı sürdürür, ancak bulamaz. Purab bunu yanlış olduğunu ve Bulbul’un bunu yapmamasını ister. Bu arada Abhi, Bulbul’un ve Pragya’nın kendisine işkence yapmak için bir şeyler planladığını düşünür.

Purab, Abhi’ye doğru yürür ve kendisine Abhi’nin Pragya’yı sevdiğini düşündüğünü ve onun hislerini ifade etmesi gerektiğini söyler.  Purab Pragya’nın da aynı şekilde düşündüğünü vaysayarak bu olanların çok romantik olacağını düşünür. Bulbul nereye gitti? Neel onu kaçırdı mı?