Ah Kalbim 54. Bölüm Özeti-12 Aralık Salı Fragmanı


Güncelleme: 6 Aralık 2017 : 08:23
0

Ah Kalbim 54. Bölüm Özeti-12 Aralık Salı Fragmanı haberimizde. Tanmay Alia’ya Pragya’nın ailesine hayran olduğunu söyler ve şimdi de onların lehine konuşmaya başlamışlardı. Tanmay ayrıca, Alia’ya başka bir adım atmadan sabırlı bir şekilde doğru zamanı beklemelerini söyler. Bu arada Pragya Abhi’ye ruh halini gereksiz yere yağmalamamasını ister. Abhi, Pragya’ya olan nefretini ifade eder ve sessiz kalmasını ister. Bir süre sonra Pragya ve Abhi evlerine gidip Purab’ı aramaya başlarlar. Abhi’nin büyükannesi endişelerini algılar ve ona arkasındaki nedeni sorar.

Abhi bu konudan kaçar ve büyükannesine, bu evde yapılan yemeklerin tadına bakmayı beklerken yakında akşam yemeğine çıkması gerektiğini söyler. Öte yandan Tanu’nun annesi Tanu’ya, Abhi’nin onunla görüşmeye geleceğinden emin olduğunu sorar. Tanu, annesine kesinlikle onunla tanışacağına dair güvence verir. Hemen sonra Tanu annesi Abhi’yi çağırır ancak Praghi, Abhi’nin tuvalet odasında olduğu gibi aramayı kabul ediyor.


AH KALBİM BÖLÜM ÖZETLERİ TAMAMI <<<TIKLA


Ah Kalbim 53. Bölüm Özeti; Pragya, Abhi’nin bir şarkı söyleyerek, Antakshari oyuna girmesini ister. Abhi talep ettiği gibi şarkı söylemeye başlar ancak yanlış şarkıyı söyler. Abhi’nin büyükannesi ona yanlış bir şarkıyı söylediği için cezalandırılacağını söyler. Abhi’ye, cezasını yerine getirmek için içmesi gereken öksürük şurubu olduğunu iddia eden bir meyve suyu uzatır. Abhi, durumdan kurtulmak için Purab’ı ima ederek evin bir oğlu olduğunu ve ilk arkadaşı olduğunu söyler.

Purab, Abhi’nin tuzaktan kaçındığını söyleyerek, o anda bu evde olduğu için evin damadı olarak davranmalı ve büyükannesinin kararını desteklemelidir. Abhi suyu içer ve yüz ifadesi ile onun suyu hiç sevmediği bellidir. Sıra Pragya’ya geçer ve herkes şarkı söylemesini bekler. Pragya herkesi etkileyen melodik bir şarkı söyler. Ah Kalbim 53. Bölüm Özeti; Pragya, dönüşünden sonra Abhi’ye, müşterileri onu beklerken bir toplantı yapmak istediğini söyler. Abhi, oyuna kaldığı yerden devam edeceği için ev üyelerine, geri dönene kadar uyumamalarını ister.

Purab ve Bulbul, Abhi ve Pragya’yı sarhoş ettikten sonra Pragya sevgisini kendisine ifade etmeyi başlar, ancak hiçbiri ertesi gün onu hatırlamıyor gibi görünür. Tanunun annesi Abhay’e ertesi gün Delhi’den ayrılacaklarını ve Abhi’nin aile üyelerine konuştuğuna ve büyük gün için yapılması gereken düzenlemeleri resmen düzelttiğine inandığını söyledi. Ah Kalbim 53. Bölüm Özeti; Nişan gününde Bulbul, ablamının henüz Abhi’ye olan sevgisini ifade etmediğinden daha fazla endişeli görünür. Onu, nişandan önce tekrar sorlar ve ısrar eder. Tam o sırada, Abhi Tanu ile evlenmek niyetlerini tartışmak için Pragya’yı evin dışına çağırır.

Pragya’nın kız kardeşi, oteli ziyaret etmesini ve Abhi’ye duygularını ifade etmesi gerektiğini söyler. Pragya biraz tereddüt eder, ancak kız kardeşi Bulbul onu ikna eder ve onu otele gönderir. Bir süre sonra Bülbül’ün nişanlısı onu çağırr ve ona onu kaçırdığını düşündüğünü söylemektedir. Bulbul, Purab ile telefonda konuşmaya başlar ve Alia ile Tanu, konuşmasını bir mesafeden dinlemeye başlarlar. Öte yandan, Abhi eşi Pragya’ya çiçek alır ve onu neşelendirmeye karar verir. Abhi ve Pragya, farklılıklarını açıklığa kavuşturacak mı?