Ah Kalbim 5 Aralık Salı Özeti 46. Bölüm Fragmanı-Abhi Pragya’dan Özür Diler!


Güncelleme: 5 Aralık 2017 : 15:08
0

46 bölümde Abhi Pragya’dan özür diler. Diğer taraftan Purab ile Bulbul’ün aşklarını fark eden Abhi onları evlendirmeyi düşünür ve bunu tüm aileye açıklar. Herkes şok olmuştur. İşte Ah Kalbim 5 Aralık Salı Özeti 46. Bölüm Fragmanı-Abhi Pragya’dan Özür Diler! Özetlerimizi izinsiz kopyalayıp farklı platformlarda paylaşanlar için her türlü hukuki işlem başlatılacaktır.

181-Abhi, onlara zarar verdiği için her birinden özür dilemeye devam eder. Daha sonra Pragya’ya gider ve ikisi birbirlerine sarılırlar. Pragya daha sonra odasına kadar koşar ve onun olduğunu gören Bulbul’de mutlu olur. Bu arada Aakash, Rachna’nın hastaneden kimseyi haberdar etmeden ayrıldığını öğrenir. Daha sonra Suresh Abhi’ye seslenir ve Abhi’nin özür dilemek üzere olduğu anda Suresh, yaptığı tüm tiyatrodan etkilenmediğini söyler. Daha sonra Bulbul, Abhi’ye Pragya çevresindeki ‘mangalsutra’yı koymasını ister ve Abhi ise bunun fazlasını yapar.


AH KALBİM BÖLÜM ÖZETLERİ<<<Tıkla


182-Abhi, ‘mangalsutra’yı Pragya’nın etrafına koymaya devam ederken o anda Dadi’nın ‘bilinci geri gelir. Dadi en son Pragya’nın da olduğu bir videoyu gördüğünü hatırlar ve odadan çıkar. Dadıyı gören herkes bir araya toplanır ve hepsi Dadi’ya bakmaya onu rahat ettirmeye çalışırlar. Hâlâ endişeli görünen Dadi, Pragya’yı gelin kıyafetleri giyerken gönrünce şaşırır. Sorun hakkında soru sormaya ve gizemi çözmeye çalışır, kuzenlerinin Abhi’nin Pragya’ya adalet getirmek için nasıl savaştığına dair anlattıkları hikayeyi dinler. Dadi ikna olur ve nihayet dinlenmek için geri döner. Daha sonra Aditi, Pragya’ya olan nefretini bir kez daha gösterir ve Pragya’yı kendisine karşı söylediği hakaretler konusunda yüzleşeceği sonuçlar için uyarır.

183-Pragya ve Abhi, Pragya’nın evine ulaşıyor ve bu kez Sarla ve Bulbul, Abhi’nin tamamen yeni bir avatarını görmekten zevk alırlar. Bu arada, ‘dadi’ bilinç kazanır ve videoyu yapan ve yayan kişiye öfkelenmeye başlar. Dadi, görüntülerin arkasındaki kişinin kendi torunu Alia olduğunu bilmemektedir. Alia, büyükanne tarafından kendisine gelen nefret sözlerini duyar ve derhal odadan çıkar.

Abhi daha sonra Pragya ve Bulbul arasındaki konuşmayı dinler ve Bulbul’un kızkardeşinin kendisiyle olan başarılı ilişkisi uğruna Purab için olan sevgisinden vazgeçmeye hazır olduğunu fark eder. Abhi daha sonra evden dışarı çıkar ve Purab ile görüşür. Seçtiği kızla evlenmek için Purab’ı ikna etmeye çalışır ve Bulbul’e aşık olan Purab, başlangıçta başka bir kızla evlenmeyi redder. Fakat nihayet Purab, arkadaşını dinlemeyi ve Abhi’nin söylediği her şeyi yapmayı kabul eder.

Abhi Purab’ı da alır ve Bülbül’ün evine doğru giderler. Bulbul’un evinde ve tüm ailenin önünde evliliği ilan etmek için gittiklerini söyler. Bu arada Tanu, Abhi’nin şoföründen Abhi’nin Purab ile evliliği hakkında konuştuğunu öğrenir. Tanu hemen Abhi’nin Purab’ı Alia ile evlendrmeyi planladığını ve bunun ise Alia için heyecan verici olduğunu düşünür ve hemen Alia’ya haber vermeye gider. Bu arada, Abhi, Purab’ın Bülbül’le olan evliliğini açıklar ve herkes çok şaşırır. Abhi onların aşkının gerçek olduğunun farkına vardığını dile getirir. Bu haberle birlikte tüm aile şaşkınlık duyarken Sarla, Alia’nın bu habere tepkisi konusunda endişelenmeye başlar. Abhi, Sarla’nın önündeki arkadaşını yüceltmeye devam eder ve kızkardeşi Alia’nın da yanında çalışacağına söz verdi.


AH KALBİM BÖLÜM ÖZETLERİ<<<Tıkla