Ah Kalbim 4 Nisan Çarşamba 166. Bölüm Özeti


Güncelleme: 27 Ocak 2018 : 19:57
2

Ah Kalbim 3 nisan salı 165. bölümde Pragya’nın Abhi’yi konuşmaya ikna etme çabalarına şahit olduk. Ah Kalbim 4 nisan çarşamba 166. bölüm özetinde neler yaşanacak haberimizin devamında…


Ah Kalbim 167. Bölüm Özeti 5 Nisan


Yağmurda kalan Abhi üşütür ve hastalanır. Pragya onun hastalığına iyi gelecek bir çay yapmak için mutfağa gider ve döndüğünde Abhi’yi koltukta kendinden geçmiş bir durumda görünce panikler ve onu  uyandırmaya çalışır. Abhi uyanır fakat ateşler içindedir. Pragya ona iyi gelecek bir çay yaptığını söyler ve çayı getirmek üzere ayağı kalkacakken Abhi sert bir şekilde kolundan çeker. Abhi Pragya’ya iyi olduğunu ona ihtiyacı olmadığını söyler.

Pragya cesaretini toplar ve olayların gerçek yüzünü Abhi’ye anlatmak ister. Her şeyin telefonda kayıtlı olduğunu söyler fakat telefon paramparça olmuştur. Abhi Pragya’nın oyun oynadığını düşünür ve onu alkışlayarak güzel bir oyuncusun der. Abhi ne derse desin Pragya yaşanan her şeyi Abhi’ye anlatmaya kararlıdır. Dadi’nin de her şeyi bildiğini söyler.  Abhi’nin en çok merak ettiği konu Pragya’nın boşanma evraklarını neden imzaladığıdır. Pragya eğer evrakları imzalamasaydı Doktor Shela’nın kızını öldüreceklerini söyler.  Abhi yavaş yavaş Pragya’ya hak vermeye başlar.

Bu sırada Purab’ta Tanu ve ekibinin davranışlarından şüphelenir ve onları takibe alır. Tanu’nun bir otel odasında Aliya ile buluştuğunu görür ve onların konuşmalarını dinler. Aliya’nın Pragya’ya zarar vermek istediğini duyar. Karşılarında Purab’ı gören Tanu ve Aliya şaşırır. Purab Aliya’ya senin değiştiğini düşünmüştüm der ve sert bir tokat atar. Bülbül’ü öldürdünüz fakat Pragya’ya zarar vermenize izin vermeyeceğim der.

Pragya her şeyi en baştan Abhi’ye anlatmıştır. Abhi onun söylediği her şeyi daha iyi anlamış ve hak vermiştir. Pragya duyduklarına çok şaşırır ve teyit etmek için bana gerçekten inanıyor musun diye defalarca sorar. Abhi ise ona tüm kalbiyle inandığını söyler. Abhi’nin kafasında tüm taşlar yerine oturmuştur. Aralarındaki sorunu çözen Pragya ve Abhi birbirlerine sımsıkı sarılır.

Nikhil ise bir tamirciye Pragya’nın arabasının frenlerini bozması için yüklü bir para teklif eder. Tamirci Pragya’nın arabasının frenlerini gevşetir ve 10 dakika içinde frenlerin tutmayacağını söyler. Güneşli ve mutlu bir güne uyanan Abhi kahvaltılık bir şeyler almak için Pragya’nın arabasına biner şehre iner.

2 YORUMLAR

Comments are closed.