Ah Kalbim 4 Mayıs Özeti 197. Bölüm Fragmanı


Güncelleme: 8 Şubat 2018 : 04:19
1

Ekranların sevilen dizisi Ah Kalbim 197. bölüm özeti yine heyecan dolu sahneleri sizlerle buluşturuyor.


Ah Kalbim 198. Bölüm Fragmanı 5 Mayıs Özeti


Dizinin son bölümünde Tanu ve Aliya’nın kurduğu kumpas alt üst olmuş Tanu ve Abhi polisler tarafından karakola götürülmüştür. Pragya ve Purab Abhi’yi nezaretten kurtarıyor fakat Tanu’yu orada bırakıyorlar. Tanu Aliya’yı arar ve kendisine yardım istemesini söyler. Aliya Tanu’nun kefaretle serbest kalmasını sağlar. Pragya Abhi’yi evine getirir ve yatağına yatırır. Pragya Dadi’ye Abhi’nin yorgun olduğunu ve ilacın etkisiyle uyuduğunu söyler. Sarla ve Biji de Pragya’yı merak eder. Tam bu sırada Pragya eve gelir ve Abhi’nin başına gelenleri anlatır. Sarla ve Biji her şeyin bir gün yoluna gireceğini söyler.

Mehraların evinde yemek saatinde herkes masadadır. Mitali masada Abhi’ye ne olduğunu soruyor. Dadi Abhi’nin sarhoş olduğunu söylerken sınırlarını hiç aşmadığını vurguluyor. O an masada olan Tanu ise çok bozuluyor. Mitali bu defa Pragya’yı soruyor. Dadi onun gece boyunca Abhi’nin yanında kaldığını söylüyor. Aliya ve Tanu çok şaşırıyorlar ve yine planlarının alt üst olduğunu düşünüyorlar. Aliya şeytanı yine hain bir plan düşünüyor.

Aliya eve Pandit getiriyor. Dadi panditi kimin getirdiğini sorunca Aliya söze giriyor ve Tanu’nun annesinin gönderdiğini söyleyerek ona daha önceki sözleri hatırlatıyor. Tanu’nun annesinin son günlerini yaşadığını bir an önce kızının mürüvvetini görmek istediğini anlatıyor. Kızının bir an önce sangeet işlevinin yapılmasını istediğini söylüyor. Pandit Sangeet için en uygun günün bugün olduğunu söylüyor. Bir sonraki sagneetin 7 ay sonra yapılması gerekir diyor. Dadi panikler ve Pragya’yı aramak için telefonu eline alır fakat Aliya onu engeller. Pragya’yı değil Bahu için Tanu’yu araması gerektiğini söyler. Dadi ise Tanu 7 kez doğum yapsa yine de onu Bahu olarak kabul etmeyeceğim der.

Dadi herkesi Saagnet törenine davet edeceğini söyler. Aliya Abhi’ye Nikita’yı törene çağırmasını söyler. Dadi Pragya’yı arar. Sarla Pragya’nın çıktığını ve telefonunu evde unuttuğunu söyler. Dadi endişelenir zira Pragya’nın şimdiye kadar gelmesi kadar çoktan gelmesi gerektiğini düşünür. Purab saagneti durdurmak için Abhi’nin yanına gelir. Tanu’lya evlenmekten vazgeçmesini ve Nikita’yı düşünmesini söyler. Abhi onun sadece hayranı olduğunu söyler.

Bu arada Pragya da Abhi’nin doktoruna gitmiştir. Abhi’nin günden güne daha iyiye gittiğini öğrenmiş ve çok mutlu olmuştur. Pragya eve gelip mutluluğunu evdekilerle paylaşıyor. Abhi’nin çok kısa sürede iyileşeceğini eski günlere döneceklerini anlatıyor. Sarla ona Abhi’nin Saagnet töreni olduğunu söyleyince şoka giriyor. Pragya, Abhi’nin yanına gitmek istemiyor. Öte yandan Abhi ise Nikita neden gelmedi diye sinirleniyor. Ve çok geçmeden Pragya’yı arıyor. Pragya ikna oluyor saagnete gidecektir. Fakat yolda onu kim olduğu belirsiz adamlar kaçırıyor.

Ah Kalbim 197. bölüm özeti, Ah Kalbim 4 mayıs fragmanı, Ah Kalbim 197. bölüm 4 mayıs özeti, Ah Kalbim 4 mayıs neler olacak, sorularının yanıtını sizler için paylaştık.

 

https://www.youtube.com/watch?v=f0nKqchZSfM

Comments are closed.