Ah Kalbim 4 Aralık 45. Bölüm Özet ve Fragmanı-Abhi Her Şeyi Öğrenir!


Güncelleme: 24 Kasım 2017 : 21:43
0

İşte Ah Kalbim 4 Aralık Pazartesi 45. Bölüm Özet ve Fragmanı haberimizde. Abhi tüm gerçekleri öğrenir. Bu görüntülerin arkasında kardeşi Alia olduğunu anlar. Özetlerimizi izinsiz kopyalayıp farklı platformlarda paylaşanlar için her türlü hukuki süreç başlatılacaktır. Orijinal bölümler; 177, 178, 179, 180. Abhi elini yakar ve bunu gören Pragya panik yaparak ona yardım etmeye başlar. Daha sonra ilaç almak ve onu görmek için odasına koşar. Bu durum karşısında Abhi şaşırır. Bu arada, Aakash hastaneye hamile olan Rachna’nın yanına gider ve kendisini bebeğinin babası olarak tanımlar.


AH KALBİM BÖLÜM ÖZETLERİ<<<Tıkla


Daha sonra Purab, Alia’yı Pragya’nın düğününü durdurmaya ikna etmeye çalışır, ancak başarısız olur. Bu arada Tanu Pragya’ya gider ve Abhi’ye ilgisini gösterdiği için ona öfkelenir. Daha sonra Pragya, Tanu’ya merhemi Abhi’nin yaralanmasına uygulayacak şekilde verir. Daha sonra düğün merasimi düzenli bir şekilde devam eder ve bu arada Dadi’nin kuzenleri evliliği durdurmak için onu uyandırmaya çalışırlar. Birkaç dakika sonra Tanu, Mittali ve Alia, Pragya’nın masumiyet belgesinin yakında Abhi’ye ulaşacağını söyleyen bir mesaj alırlar.

Alia, Mittali ve Tanu, düğün sırasında bulunan herkesin yüzlerini okuyarak mesajın arkasındaki kişiyi bulmaya karar verirler. Bütün yüzleri incelemeye çalıştıktan sonra Alia, bunun arkasında Pragya olduğunu sonucuna varır. Bu arada Pragya’nın Suresh’le olan evliliği devam eder ve her ritüel birer birer yerine getirilmektedir ve Abhi de ritüellerin bir parçası haline gelmiştir. Daha sonra Mittali, Abhi’ye bir zarf geldiğini öğrenir ve bu bilgiyi Tanu ve Alia’ya iletir. Daha sonra, üçü Abhi’nin cebinden bir şekilde zarfı çalmayı başarır ve zarfı ahşapla yanan ateşin içine atarlar. Evlilik son aşamaya geldiğinde, Abhi aniden ateşe su döker. Abhi şimdilik ne yaptığının farkında değildir.

Düğünün iptal edildiğini öğrendiğinde Abhi şok geçirir. Alia Abhi’ye neler olup bittiğini sorar. Abhi şu ana kadar Pragya hakkında yanıldığını söyler ve şimdi görüntülerin sahte olduğunu anladım der. Pragya ve ailesi bunu Abhi’den duyunca rahatlarlar. Öte yandan Alia öfkelenir ve Abhi’den bir kanıt üretmesini ister. Abhi derhal hizmetçiden CD’yi çıkarmasını ve oynatmasını ister. Cd oynar ve tüm gerçekler bir bir ortaya saçılır. Daha sonra Abhi, Pragya’dan ona güvenmediği için  özür diler. Bir süre sonra Abhi, sahte görüntü kayıtlarından sorumlu olan kişinin adını açıklamaya devam eder ve Alia’nın adını söylediğinde herkes şok olur.

Alia yavaşça sakinliğini kaybeder ve erinliğini kaybederken, Pragya’ya olan nefreti ile ona saldırmaya başlarken, Abhi onu durdurmak için elinden gelen çabayı gösterir. Alia, Pragya’nın evden çıkmasında ısrar eder ancak Abhi, Pragya’nın eşi olarak sonuna kadar kalacağını açıkça belirtir. Daha sonra boşanma kağıtlarını yakmaya başlar ve bunu gören Pragya mutlu olur. Alia inat etmeye devam eder. Daha fazla dayanamaya Abhi onu tokatlar. Daha sonra, Alia Purab’a karşı takıntılı olduğunu söyler. Abhi ise kızkardeşinin davranışlarından dolayı kendini kötü hisseder. Ona yanlış yönde ilerlediğini açıklamaya çalışır ancak Alia kimseyi dinlemez. Bölümün sonunda ise Abhi kardeşine duygusal bir konuşma yapar.